Βιολογικά προϊόντα μαλλιών Innersense: 5 προϊόντα που δεν μπορώ να σταματήσω να χρησιμοποιώ

Τόσα πολλά αστρικά προϊόντα μαλλιών από την Innersense Organic Beauty. Το περιορίζω στα 5 προϊόντα που χρησιμοποιώ ξανά και ξανά.

*Αποκάλυψη συνεργατών: Έχω συνδέσμους συνεργατών σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Εάν αγοράσετε κάτι από τον σύνδεσμό μου, θα λάβω μια μικρή προμήθεια από την πώληση. Αυτό έρχεται χωρίς κόστος για εσάς, αλλά πληρώνεται από την εταιρεία. Δεν παίρνω ελαφρά το να γίνω συνεργάτης με οποιαδήποτε εταιρεία. Αν είμαι, είναι επειδή πιστεύω στην εταιρεία και το προϊόν της.

*Η Suzi (Gurl Gone Green) συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ιστότοπους ένα μέσο για να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω διαφήμισης και σύνδεσης με το amazon.com.

Innersense Organic Beauty

Εταιρείες όπως η Innersense θέτουν τα πρότυπα για την πράσινη βιομηχανία ομορφιάς. Τα προϊόντα μαλλιών Innersense Beauty είναι αντάξια του κομμωτηρίου. Οι ιδρυτές της Innersense, Greg και Joanne Starkman, ήταν στη βιομηχανία ομορφιάς και ευεξίας για χρόνια όταν συνειδητοποίησαν ότι οι πεποιθήσεις τους δεν ταιριάζουν με την επαγγελματική τους ζωή.

Από αυτό γεννήθηκε η Innersense, μια εταιρεία που υπερηφανεύεται για την ακεραιότητα. Η όλη τους φιλοσοφία είναι τόσο αξιέπαινη και απλά απίστευτη! Από την ουσιαστική λίστα κάθε συστατικού και γιατί περιέχεται σε ένα προϊόν, μέχρι την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την καλοσύνη προς τα ζώα και το δώρο… η λίστα μπορεί να συνεχιστεί. Εννοώ ότι το γλωσσάρι συστατικών από μόνο του είναι τόσο δροσερό. Ξέρετε όταν δημιουργούνται προϊόντα μαλλιών από στυλίστες ότι θα είναι τόσο καλά!

Ως κομμωτής, ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για τη μετάβαση από το mainstream στο μη τοξικό ήταν τα προϊόντα μαλλιών. Εννοώ ότι είναι αρκετά δύσκολο να βρεις ένα σαμπουάν και μαλακτικό που να λειτουργεί, αλλά μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρεις καθαρά προϊόντα μαλλιών. Αυτό που με τράβηξε αρχικά στην Innersense ήταν τα πρότυπά τους. Δεσμεύονται να έχουν όχι μόνο ποιοτικά προϊόντα, αλλά και προϊόντα που έχουν απόδοση. Ένα δύσκολο πράγμα να βρεθεί στην πράσινη ομορφιά σήμερα. Ήθελα ένα προϊόν που θα μπορούσα να προτείνω σε κάποιον που να είναι συγκρίσιμο, αν όχι καλύτερο από αυτό που θα έβρισκε σε ένα κομμωτήριο. Λοιπόν, μην κοιτάξετε άλλο τιτιβίσματα, πέτυχα χρυσό!

Η Innersense έχει τόσα πολλά καταπληκτικά προϊόντα μαλλιών!

Είναι τα προϊόντα Innersense πραγματικά βιολογικά;

Ενώ τα προϊόντα Innersense δεν είναι βιολογικά πιστοποιημένα από το USDA, χρησιμοποιούν βιολογικά συστατικά πιστοποιημένα από το USDA στα προϊόντα τους.

Όταν εξετάζουμε τα συστατικά τους, νομίζω ότι είναι επίσης σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε πόσο διαφανές είναι το Innersense. Όλα τα συστατικά ενός προϊόντος θα αναγράφονται στην ετικέτα. Μπορείτε επίσης να βρείτε την πλήρη λίστα συστατικών στον ιστότοπό τους για κάθε προϊόν. Επίσης επισημαίνουν ποια από τα συστατικά είναι πιστοποιημένα βιολογικά.

Υπάρχει επίσης ένα πλήρες Γλωσσάρι Συστατικών στον ιστότοπο της Innersense όπου μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε συστατικό και να δείτε ακριβώς τι είναι και σε τι χρησιμοποιείται στα προϊόντα της. Σούπερ χρήσιμο και όχι κάτι που έχω βρει να κάνουν άλλες μάρκες.

Το Whipped Creme Texurizer λειτουργεί για τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους μαλλιών!

*** Να έχετε κατά νου όταν διαβάζετε αυτό ότι έχω λεπτά/λεπτά μαλλιά. Είμαι κομμωτής και θα πω ότι τα περισσότερα από αυτά θα λειτουργήσουν για κάθε τύπο μαλλιών. Το Whipped Creme Texturizer σίγουρα θα το κάνει, όπως και το The Detox Hair Mask and I Create Waves. Το I Create Volumizing Foam μπορεί να μην χρειαστεί εάν έχετε ήδη πολλά μαλλιά και δεν χρειάζεστε τον πρόσθετο όγκο. Επίσης, η Serenity Smoothing Cream δεν είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιώ σταθερά στα μαλλιά μου, αλλά για τα μαλλιά της κόρης μου και της αδερφής μου που έχουν σγουρά ή πιο τραχιά μαλλιά.

Αυτό είναι το καλύτερο texturizer! Οι κόμβοι μου το χρησιμοποιούν για να προσθέσουν υφή και να κρατήσουν τα μαλλιά του, το χρησιμοποιώ αφού τυλίγω τα μαλλιά μου για ορισμό και κράτημα και το χρησιμοποιώ στα κοριτσάκια μου για να φορμάρω τα μαλλιά τους και να εξομαλύνω τα πτερύγια. Θα μπορούσες να πεις ότι αγαπήθηκε πολύ. Είναι ένα προϊόν do it all. Βοηθά στον καθορισμό των μπούκλων, εξαλείφει το φριζάρισμα και τα λεία μαλλιά, καθώς και προσθέτει λίγη υφή. Αποκτήστε το εδώ!

Αυτός είναι ο αγαπημένος μου όγκος φυσικής ομορφιάς. Δίνει στα μαλλιά μου κάποια υφή και βοηθά στη διατήρηση του όγκου για όλη την ημέρα. Αυτός ο αφρός είναι ο καλύτερος για να δώσει στις ρίζες και τα μαλλιά σας σώμα και όγκο που διαρκεί όλη μέρα! Κυριολεκτικά τα μαλλιά μου θα έχουν ακόμα όγκο μετά από μερικές μέρες. Το καλύτερο προϊόν για όγκο μαλλιών που έχω βρει στη βιολογική ομορφιά. Πολλές φορές λούζω τα μαλλιά μου και μετά τα στεγνώνω με πιστολάκι πριν πάω για ύπνο. Μόλις τελειώσω με το στέγνωμα με πιστολάκι θα το κολλήσω σε μια ψηλή αλογοουρά. Το πρωί τα μαλλιά μου είναι γεμάτα σώμα από το να είμαι ψηλά στην αλογοουρά και να χρησιμοποιώ τον αφρό όγκου – είναι τόσο καλό! Αποκτήστε το εδώ!

Αυτό είναι το νέο μου αγαπημένο προϊόν μαλλιών που ανακάλυψα πέρυσι! Δεν μοιάζει με κανένα προϊόν που έχω χρησιμοποιήσει για τα μαλλιά μου. Έχοντας λεπτά/λεπτά μαλλιά τα μαλλιά μου μπορούν εύκολα να βαραίνουν. Αυτό βοηθά άμεσα στην αποτοξίνωση και στην απομάκρυνση των συσσωρεύσεων. Αφήνοντάς το να αναπηδά και να μην βαραίνει. Το χρησιμοποιώ κάθε εβδομάδα για να βοηθήσω πραγματικά να καθαρίσω τα μαλλιά μου. Ξεκινάω από το τριχωτό της κεφαλής και κάνω μασάζ και στη συνέχεια κατεβαίνω τον άξονα των μαλλιών μου. Μετά το αφήνω για 5-10 λεπτά. Θα σας αρέσει! Πείτε γεια στα καθαρά, ανανεωμένα μαλλιά! Αποκτήστε το εδώ!

Πολλά σπρέι υφής ή αλατιού μπορεί να βαραίνουν λίγο τα μαλλιά. Οχι αυτό. Δίνει στα μαλλιά μου ένα αξιοπρεπές κράτημα, σχεδόν σαν ένα λεπτό σπρέι μαλλιών, και στη συνέχεια προσθέτει υφή. Όχι βαριά υφή που γίνεται εξαιρετικά τραγανή. Αυτή είναι μια αβίαστη υφή που το κάνει να νιώθει ότι τα μαλλιά σας το έκαναν μόνα τους. Το ψεκάζω όταν είναι υγρό για να προσθέσω λίγη υφή και απαλό κυματισμό και αφού χτενίσω τα μαλλιά μου με σίδερο για μπούκλες. Αποκτήστε το εδώ!

Λατρεύω αυτή την κρέμα! Μόλις το ανακάλυψα φέτος και το χρησιμοποιώ από τότε. Μου αρέσει ιδιαίτερα για μαλλιά που είναι ξηρά/τραχιά και χρειάζονται λίγη υγρασία. Η αδερφή μου έχει τέτοια μαλλιά και βοηθάει πραγματικά να λειάνει τα μαλλιά της όταν τα απλώνω σε βρεγμένα μαλλιά πριν τα στεγνώσω με πιστολάκι. Το χρησιμοποιώ επίσης στα σγουρά μαλλιά της δεύτερης μεγαλύτερης κόρης μου. Βοηθάει πραγματικά τα μαλλιά της να μην φριζάρουν. Επιπλέον, δεν φαίνεται βαρύ, αλλά ελαφρύ. Αποκτήστε το εδώ!

Τα προϊόντα Innersense λειτουργούν τόσο καλά στα σγουρά μαλλιά της κόρης μου Gracie!

Λειτουργούν τα προϊόντα Innersense για σγουρά μαλλιά;

ΝΑΙ! Ενώ λειτουργούν σε όλους τους τύπους μαλλιών, στην πραγματικότητα δημιουργήθηκαν με γνώμονα τα σγουρά μαλλιά. Είναι πολύ θρεπτικά συνολικά και δεν απογυμνώνουν κάτι που θεωρώ ότι πολλοί άνθρωποι χρειάζονται. Η δεύτερη μεγαλύτερη κόρη μου έχει σγουρά μαλλιά και μου αρέσει να χρησιμοποιώ προϊόντα Innersense στα μαλλιά της.

Εδώ είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιώ στα σγουρά μαλλιά της κόρης μου:

  • I Create Lift Volumizing Foam- Αυτός ο αφρός είναι εκπληκτικός στο να της δίνει όγκο στο στέμμα του κεφαλιού της όπου δεν έχει τόσο πολύ και μετά αφήνει ανέπαφες τις μπούκλες.
  • Serenity Smoothing Cream- Αυτό έβαλα στο στέλεχος των μαλλιών της πριν στεγνώσω με πιστολάκι για να βοηθήσω στην εξάλειψη του φριζαρίσματος.
  • Innerpeace Whipped Creme Texturizer- Είναι υπέροχο αφού στεγνώσω με πιστολάκι ή μπούκλω το επάνω τμήμα της με σίδερο για μπούκλες. Κρατά πραγματικά την μπούκλα, εξαλείφει το φριζάρισμα και του δίνει λίγη λάμψη.
  • I Create Shine- Αυτό είναι ένα νεότερο προϊόν που έχω χρησιμοποιήσει στα σγουρά μαλλιά της και μου αρέσει. Χρειάζεστε απλώς ένα μικρό ταμπονάρισμα για να ενισχύσετε πραγματικά τη λάμψη και να κάνετε τα μαλλιά να ξεσπάσουν.
  • Hair Love Prep Spray- Το χρησιμοποιώ πολύ στα μαλλιά της όταν απλά τα αφήνω να στεγνώσουν στον αέρα. Βοηθά να δώσει στις μπούκλες της περισσότερη αναπήδηση και όχι φριζάρισμα.

Πού μπορούν να αγοραστούν τα προϊόντα Innersense;

Τα προϊόντα Innersense είναι αρκετά εύκολο να βρεθούν. Προφανώς μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσω της ιστοσελίδας τους. Εδώ μπορείτε να βρείτε την πλήρη σειρά προϊόντων τους, το Γλωσσάρι συστατικών και πολλά άλλα.

Δείτε την πλήρη σειρά περιποίησης μαλλιών Innersense Organic Beauty εδώ!

Υπάρχει επίσης μια προσεγμένη λειτουργία στον ιστότοπο της Innersense όπου μπορείτε να βρείτε καταστήματα λιανικής Innersense κοντά σας. Απλώς κάντε κλικ σε οποιοδήποτε προϊόν και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να το βρείτε. Όταν έβαλα τον ταχυδρομικό μου κώδικα, βρήκα ένα Ulta κοντά μου καθώς και ένα σαλόνι που μετέφερε Innersense. Τόσο ψύχραιμος!

Άλλοι διαδικτυακοί λιανοπωλητές που διαθέτουν Innersense περιλαμβάνουν:

Ετυμηγορία: Αξίζουν τα προϊόντα Innersense;

Ναι, τα προϊόντα Innersense σίγουρα αξίζουν τον κόπο! Τόσα πολλά φυσικά προϊόντα μαλλιών απλά δεν προσφέρουν τα ίδια ποιοτικά συστατικά με τα προϊόντα Innersense. Μπορούν επίσης να αφήσουν τα μαλλιά σας χωρίς υγρασία ή να θρέψουν πραγματικά. Τα προϊόντα Innersense ενισχύουν τα μαλλιά και τα αφήνουν ενυδατωμένα και υγιή. Νομίζω επίσης ότι αυτό που τα ξεχωρίζει από άλλα φυσικά προϊόντα μαλλιών είναι ότι τα προϊόντα τους δημιουργήθηκαν στην πραγματικότητα από κομμωτές! Ένας στυλίστας γνωρίζει τα μαλλιά και τι χρειάζονται, κάτι που στο τέλος δημιουργεί ένα πραγματικά φοβερό προϊόν.

Έχετε κάποιο αγαπημένο προϊόν μαλλιών Innersense; Κοινοποιήστε παρακάτω!

Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις προηγούμενες αναρτήσεις:

Βιολογική βαφή μαλλιών: Υπάρχει;

Top 7 φυσικά προϊόντα σπρέι μαλλιών

Τα καλύτερα μη τοξικά και φυσικά σαμπουάν και μαλακτικά

Leave a Comment