Ενημερωτικά δελτία & Φόρμες Καλοκαιρινής Μοιραστοποίησης – 28 Ιανουαρίου 2022

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το ιστολόγιο δημοσιεύεται από εθελοντή. Κανείς από το αγρόκτημα δεν ελέγχει ούτε απαντά σε μηνύματα εδώ. Πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με το αγρόκτημα για τυχόν ερωτήσεις, σχόλια κ.λπ

Αγαπητά σημερινά και μελλοντικά μέλη,

Ήθελα απλώς να ενημερώσω όλους ότι ο ιστότοπος είναι ζωντανός και έτοιμος να εγγραφείτε για τη σεζόν 2022. Εάν προτιμάτε να στείλετε στον Jacquie μια έντυπη φόρμα και πληρωμή, εδώ είναι τα έντυπα που θα χρειαστείτε:

Ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες κάρτες, εικόνες, γράμματα, δώρα και σπιτικά καλούδια για τα Χριστούγεννα. Μας άρεσαν όλα τα υπέροχα νέα σχετικά με την πολυάσχολη ζωή σας και σας ευχαριστούμε που τα μοιράζεστε μαζί μας. Μας αρέσει επίσης να βλέπουμε τις φωτογραφίες της οικογένειας και να βλέπουμε τα παιδιά σας να αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Η σκέψη σας να μας συμπεριλάβετε στα Χριστούγεννα σας μας κάνει να νιώθουμε σαν οικογένεια. Ευχαριστώ!

2022 Εγγραφή: Είναι επιτακτική ανάγκη να επιστρέψετε τη φόρμα εγγραφής και τη σελίδα της δήλωσής σας το συντομότερο δυνατόν. Γεμίσαμε μέχρι τα τέλη Μαρτίου πέρυσι και αν θέλετε να διατηρήσετε τον χώρο σας, θα πρέπει να στείλετε τη φόρμα σας με την κατάθεσή σας. Ενημερώνουμε την ιστοσελίδα σύντομα. Εάν επιλέξετε να επιστρέψετε αυτήν τη φόρμα με επιταγή ή να πληρώσετε με Zelle, θα πληρώσετε μια μειωμένη τιμή.

Εάν δεν μπορείτε να αλλάξετε τις συνολικές καταθέσεις αυτή τη στιγμή, στείλτε μου μηνιαίες πληρωμές. Σημειώστε στη φόρμα ποιο είναι το σχέδιό σας, ώστε να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Μπορείτε να στέλνετε μηνιαίες πληρωμές έως την 1η Σεπτεμβρίου για να εξοφλήσετε το μερίδιο του καλοκαιριού (7 μήνες). Εάν αγοράσετε ένα χειμερινό μερίδιο ή κρέας, μπορείτε να μοιράσετε τις πληρωμές σας σε 11 μήνες με την τελική πληρωμή σας την 1η Δεκεμβρίου.

Μέλη Εργασίας: Τα μέλη εργασίας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας αυτής της CSA. Αποτελούν τον σημαντικό κρίκο για τη μεταφορά φρέσκων προϊόντων σε σακούλες, σε φορτηγά και στα χέρια των μελών. Το να είσαι εργαζόμενος μέλος φέρνει πολλή συντροφικότητα, δέσιμο και οικοδόμηση ομάδας. Θα κάνετε νέους φίλους και θα μάθετε περισσότερα για το αγρόκτημα από όσα είχατε ποτέ φανταστεί! Η μέρα ξεκινάει στον αχυρώνα γεμίζοντας όλες τις μετοχές που πηγαίνουν στα DC’s. Τα προϊόντα που περισσεύουν πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο και ο αχυρώνας χρειάζεται ίσιωμα. Μετά από αυτό, πηγαίνετε στα χωράφια για να κάνετε λίγο βοτάνισμα ή τρύγο. Θα νιώσετε πολύ ολοκληρωμένοι καθώς τα μέλη συνεργάζονται για έναν κοινό στόχο. Οι εργασίες ξεκινούν στις 7 π.μ. το πρωί της Τρίτης, Τετάρτη ή Τρίτης και θα συνεχιστούν μέχρι τις 11 π.μ. Το καλύτερο κομμάτι; παίρνετε τα προϊόντα σας στο σπίτι μαζί σας (συν τυχόν πρόσθετα) στο τέλος της ημέρας. Θα δείτε από πρώτο χέρι όλη τη σκληρή δουλειά που γίνεται για να καταστεί δυνατή η διανομή. Επιπλέον, θα γνωρίσετε νέους φίλους με κοινό ενδιαφέρον και διατροφικές συνήθειες. Το φαγητό είναι συχνά το θέμα που συζητιέται περισσότερο και οι συνταγές μοιράζονται. Τα παιδιά είναι πάντα ευπρόσδεκτα!!! Εάν μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο, σκεφτείτε να γίνετε μέλος που εργάζεστε.

Κέντρα Διανομής (DC): Όπως γνωρίζετε, ο Τζέρι και εγώ φεύγουμε από τη φάρμα όλο και περισσότερο κάθε χρόνο. Δεν θα κάνουμε τη διαδρομή διανομής και πρέπει να συνδυάσουμε όλα τα DC του μετρό του Ντένβερ σε ένα φορτηγό για παραδόσεις Τρίτη και Τετάρτη. Δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με όλους τους DC μας για να δούμε αν η αλλαγή στην ημέρα διανομής θα τους επηρεάσει αρνητικά. Αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές στις τοποθεσίες DC. Οι ημέρες παράδοσης ενδέχεται να αλλάξουν καθώς πλησιάζουμε στην πρώτη ημέρα διανομής γύρω στα μέσα Ιουνίου.

Βρήκαμε έναν αντικαταστάτη για την τοποθεσία του Γέιλ. Βρίσκονται κοντά στο Dartmouth & Colo Blvd. Αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε μια τοποθεσία για το North Boulder (NB) και το Arapahoe (AR) & το Ellsworth (EL). Σημείωση: Εάν αγοράζατε προϊόντα σε αυτόν τον τομέα, θα σκεφτόσασταν να γίνετε DC; Όλοι όσοι παρέλαβαν από την τοποθεσία 5th & University θα πρέπει είτε να μετακινηθούν νότια είτε βόρεια. AR: Ψάχνω για κάποιον από I-25 & C470 βόρεια & δυτικά. EL: Είχαμε ένα άτομο να προσφέρει εθελοντικά το σπίτι του για να αντικαταστήσει την τοποθεσία Ellsworth. Βρίσκονται στο Logan & Louisiana. Λειτουργεί αυτό για όλους να μετακινηθούν νότια; Αν όχι, χρειάζομαι έναν εθελοντή για να τους προσφέρει το σπίτι. Έχω επίσης εθελοντές στη δυτική πλευρά του I-25 για αυτήν την τοποθεσία. Ποιό είναι καλύτερο? Παρακαλώ στείλτε μου email με σχόλια.

Οι DC θεωρούνται εθελοντές και μπορείτε να λάβετε την έκπτωση του Working Member. Εάν ενδιαφέρεστε, καλέστε ή στείλτε email στη Jacquie και θα σας στείλει μια περιγραφή της εθελοντικής εργασίας της DC.

Νέα μέλη: Καταλαβαίνω ότι το να είσαι μέλος μπορεί να είναι μια μεγάλη δέσμευση. Καταλαβαίνω επίσης ότι μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για να καθαρίσεις τα προϊόντα και να δημιουργήσεις γεύματα. Ρεαλιστικά, πού θα βρείτε τέτοιες τιμές οπουδήποτε αλλού και πού μπορείτε να βρείτε αυτό το φρέσκο ​​προϊόν; Κάνε το, λοιπόν, οικογενειακή υπόθεση και μπλέξε τους πάντες! Συμμετάσχετε τα παιδιά σας ~ τους αρέσει να παίζουν στο νερό. Σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε για το φαγητό που καθαρίζετε. Ζητήστε τους να επιλέξουν κάτι για φαγητό σε κάθε γεύμα και ίσως είναι πιο πρόθυμοι να το δοκιμάσουν! Συμμετέχετε τον σύζυγό σας. Τίποτα δεν είναι καλύτερο ή πιο χαλαρωτικό και θεραπευτικό από το να φτιάξετε ένα γεύμα μαζί. Μοιραστείτε ένα ποτήρι κρασί όσο είστε σε αυτό… (Στη συνέχεια πείτε στον/την σύζυγό σας το συνέστησε ο αγρότης σας!) Λάβετε υπόψη ότι χρειάζονται δύο χρόνια για να συνηθίσετε να παίρνετε τα προϊόντα σας με αυτόν τον τρόπο ~ οπότε δώστε του άλλον ένα χρόνο αν το 2021 ήταν το πρώτο σας .

Προσθήκη: Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να παραγγείλετε πρόσθετα όπως μέλι, ελαιόλαδο, φρούτα ή κρέας χωρίς να αγοράσετε ένα μερίδιο καλοκαιριού ή χειμώνα. Τα πρόσθετα είναι για τα τρέχοντα μέλη της CSA.

Δεδομένου ότι ο Kyle αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες στη φάρμα (και για να διατηρήσει τη λογική του), αποφάσισε να συνεχίσει να εκτρέφει ζώα μόνο για επεξεργασία φθινοπώρου/χειμώνα. Έχουμε αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παραγγέλνετε βοδινό, αρνί και χοιρινό κρέας online μέσω του ιστότοπου. Το μοσχάρι θα είναι σε τέταρτα, το αρνί και το χοιρινό στα μισά. Μπορείτε να παραγγείλετε όσες θέλετε για να γεμίσετε τους καταψύκτες σας.

Χειμερινές Μετοχές 2021/22: Όλοι όσοι παίρνουν μια χειμερινή μερίδα θα πρέπει να το έχουν πληρώσει μέχρι τώρα. Αλλά εάν δεν το εξοφλήσατε τον Δεκέμβριο, η πλήρης πληρωμή σας είναι ληξιπρόθεσμη αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς, συμπίπτει με την τρέχουσα εγγραφή για το 2022. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας προτείνουμε να το πληρώσετε πλήρως μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου!

Σχέδια για το 2022: Είναι σημαντικό να ανανεώσετε τη συνδρομή σας αυτόν τον μήνα. Θα αποστέλλουμε Πακέτα πληροφοριών σε ενδιαφερόμενους πελάτες από τη Λίστα Αναμονής μας καθώς και θα δεχόμαστε παραγγελίες ηλεκτρονικά εκτός της συνδρομής (σε λειτουργία έως τα μέσα του μήνα). Επομένως, παρόλο που έχετε μια έντυπη φόρμα στα χέρια σας, εάν προτιμάτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά, μη διστάσετε να το κάνετε. Είναι εξίσου σημαντικό να ενημερώσετε αμέσως τυχόν ενδιαφερόμενους φίλους, γείτονες ή συναδέλφους σχετικά με την ένταξη στο αγρόκτημα. Μπορούμε να στείλουμε ένα Πακέτο πληροφοριών (το οποίο έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μετοχές) ή να τους ζητήσουμε να επισκεφτούν τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση http://www.monroefarm.com.

Ο Τζέρι, ο Κάιλ και ο Λούις ήταν απασχολημένοι με την προετοιμασία της φάρμας για το χειμώνα. Ο αχυρώνας έχει καθαριστεί και έχουν αρχίσει να εργάζονται σε πολλά κομμάτια εξοπλισμού. Πολύ σκόρδο φυτεύτηκε το περασμένο φθινόπωρο και με καλή τύχη και καιρό. πρέπει να έχουμε μια υπέροχη συγκομιδή! Ξοδεύουν επίσης τόνους χρόνου ερευνώντας τους σπόρους, σχεδιάζοντας ποιες καλλιέργειες θα καλλιεργήσουν και πόσο από αυτούς. Ο Κάιλ και ο Τζέρι είναι θαμμένοι σε καταλόγους σπόρων και παραγγέλνουν προμήθειες αυτή τη στιγμή.

Ο Τζέρι οδήγησε πάνω από την τάφρο πλήρωσης για τη λίμνη μας τις προάλλες και είναι πολύ χαρούμενος που αναφέρει ότι η τάφρο είχε νερό μέσα. Γεμίζουν τη λίμνη μας και αυτό είναι μια ανακούφιση αφού όλο το νερό χρησιμοποιήθηκε το τρομερά ζεστό καλοκαίρι.

Δοκιμάσαμε μια νέα τεχνική φύτευσης για να χωρίσουμε τους σπόρους του καρότου πιο μακριά, προκειμένου να πάρουμε μεγαλύτερα καρότα για διανομή το περασμένο καλοκαίρι. Κάποια από αυτά λειτούργησαν και άλλα όχι. Θα συνεχίσουμε να πειραματιζόμαστε μέχρι να πάρουμε το τέλειο μέγεθος καρότου. Ωστόσο, ο καιρός έχει τεράστιο αντίκτυπο στην απόδοση των καρότων. Χρειάζονται τρεις εβδομάδες για να βλαστήσει ο σπόρος, το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού για να μεγαλώσει σε ένα αξιοπρεπές μέγεθος και στη συνέχεια τα τρυφερά φυτά αγαπηθούν από όλα τα πλάσματα της Μητέρας Φύσης. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι από τα πρώτα νέα φυτά που αναδύονται την άνοιξη. Αλλά τα καλά νέα είναι: Τα καρότα θα φυτευτούν σε δύο κρύα πλαίσια σε δύο εβδομάδες για την ανοιξιάτικη συγκομιδή! Θα έχουμε μικρά καρότα στην αρχή μέχρι να έρθουν αργότερα τα καρότα του χωραφιού.

Μια νέα ποικιλία μαρουλιού Romaine δοκιμάστηκε επίσης το 2020 & 21 που υποτίθεται ότι θα αναπτυσσόταν χωρίς πολύ πικράδα κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Για πρώτη φορά στην ιστορία μας, καταφέραμε να προσφέρουμε πράσινο στα μέλη για ένα μεγάλο μέρος της σεζόν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι θα το αναπτύξουμε ξανά για την απόλαυσή σας! Ανάλογα με τη Μητέρα Φύση, μπορεί να μην μπορούμε να παρέχουμε χόρτα κάθε εβδομάδα, αλλά προσπαθούμε.

συμπέρασμα: Αυτά τα μέλη που είναι μαζί μας για πολλά χρόνια θα σας πουν ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά στην καλλιέργεια και τη διανομή προϊόντων ακόμα και με τις τεράστιες ασυνέπειες του καιρού τα τελευταία εννέα χρόνια. Ο καιρός μας έχει τεράστιες διακυμάνσεις από την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι μέχρι το φθινόπωρο. Υπήρχαν φορές που λάβατε δεκατέσσερις διαφορετικές ποικιλίες λαχανικών και πεπονιών στο μερίδιο του καλοκαιριού σας. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι να περιμένουμε από χρόνο σε χρόνο όταν υπάρχει τόσο λίγη συνέπεια στον καιρό μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα της γεωργίας και αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουν όλοι οι αγρότες. Δεν μου αρέσει να το λέω, αλλά αυτό το νέο μοτίβο καιρού δεν πρόκειται να αλλάξει. Με τέσσερις γενιές τεχνογνωσίας στη φάρμα (και η τέταρτη τώρα αναλαμβάνει την ευθύνη), θα έλεγα ότι είστε σε καλά χέρια!!! Δεν είναι εύκολη δουλειά, αλλά μας αρέσει αυτό που κάνουμε! Το να ταΐζουμε ανθρώπους είναι το πάθος μας και εκτιμούμε τα μέλη μας. Η συνεχής υποστήριξή σας από χρόνο σε χρόνο είναι ο λόγος που δραστηριοποιούμαστε και δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό χωρίς εσάς! Έχουμε πραγματικά τα καλύτερα μέλη οποιασδήποτε CSA. Και δουλεύοντας μαζί, είτε οικονομικά είτε σωματικά. θα το κάνουμε ακόμα καλύτερο!

Ευτυχισμένο το νέο έτος. Ανυπομονούμε να γίνουμε οι αγρότες σας αυτό το καλοκαίρι.

Kyle, Jacquie και Jerry

Leave a Comment