Ενημερωτικό δελτίο – 13 Ιουνίου 2022

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το ιστολόγιο δημοσιεύεται από εθελοντή. Κανείς από το αγρόκτημα δεν ελέγχει ούτε απαντά σε μηνύματα εδώ. Πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με το αγρόκτημα για τυχόν ερωτήσεις, σχόλια κ.λπ

Αγαπητοί φίλοι της φάρμας,

καλως ΗΡΘΑΤΕ για την πρώτη μας εβδομάδα διανομής!! Όλο το αγρόκτημα φαίνεται πραγματικά καλό. Τον περασμένο Μάιο είχε κρύο και αέρα, αλλά ο Ιούνιος ήταν πιο ζεστός. Μέχρι στιγμής, έχουμε συμβαδίσει με τη φύτευση, το πότισμα και το βοτάνισμα, οπότε όλα φαίνονται υπέροχα! Λόγω της πρόσφατης ζέστης, οι καλλιέργειες αναπτύσσονται γρήγορα και έχουν υπέροχο πράσινο χρώμα. Έχουμε μια συναρπαστική χρονιά μπροστά μας!

Παράγω: Αυτή την εβδομάδα θα πάρετε σκόρδο, σκόρδο, κολοκυθάκια (είτε κολοκυθάκια είτε κίτρινα), μπιζέλια και μαρούλι. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό ξεκίνημα της σεζόν μας. Είναι πολύ δύσκολο να καλλιεργήσεις προϊόντα και να τα έχεις έτοιμα στην αρχή της σεζόν. Αν δεν υπάρχει αρκετό σκουός για να κάνουμε και τις τρεις μέρες, θα το αναπληρώσουμε την επόμενη εβδομάδα. Κάθε εβδομάδα θα προστίθενται νέες καλλιέργειες και οι τσάντες σας θα έχουν μια υπέροχη ποικιλία προϊόντων πριν το καταλάβετε!

Είναι πολύ σημαντικό να επιστρέφετε όλες τις αποσκευές σας κάθε εβδομάδα! Η ασφάλεια των τροφίμων είναι σημαντική για όλους. Φροντίστε την τσάντα σας και βεβαιωθείτε ότι τα ζώα δεν ξαπλώνουν πάνω της, δεν είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα του αυτοκινήτου σας όπου οι άνθρωποι μπορούν να την πατήσουν και αφαιρέστε όλα τα υπολείμματα φαγητού πριν επιστρέψετε στο κέντρο διανομής σας.

Είναι ένα καλό σχέδιο να προπλύνετε τα προϊόντα έξω για να αφαιρέσετε το μεγαλύτερο μέρος του χώματος στην αυλή σας (ή ένα πολύ μεγάλο μπολ που τοποθετείται στον νεροχύτη της κουζίνας σας) και όχι κάτω από τους σωλήνες αποχέτευσης. Τα παιδιά αγαπούν ιδιαίτερα αυτό το έργο. Η συμμετοχή των παιδιών σας στην προπαρασκευαστική εργασία, η συζήτηση για τα προϊόντα και το να τους ρωτήσετε τι θέλουν να φάνε μπορεί να τους βοηθήσει να παρακινήσουν να δοκιμάσουν τις διάφορες ποικιλίες. Γνωρίζατε ότι τα παιδιά πρέπει να δοκιμάσουν κάτι εννέα φορές πριν πάρουν μια γεύση για αυτό;

Το κέντρο διανομής σας: Μην ξεχνάτε ότι το DC σας είναι επίσης μέλος. Προσφέρθηκαν να γίνουν DC για να σας κάνουν όσο πιο βολικό γίνεται να λαμβάνετε τα προϊόντα σας. Έχουν επίσης πολυάσχολη ζωή και προσπαθούν σκληρά να ευχαριστήσουν τους πάντες. Η πλειοψηφία των DC μας έχει 30 έως 40 μέλη. Σεβαστείτε τις ώρες τους και εάν πρέπει να παραλάβετε σε διαφορετική ώρα ή έχετε ξεχάσει να παραλάβετε κατά τις κανονικές ώρες. καλέστε και κάντε νέες ρυθμίσεις. μην εμφανιστείτε μόνο μετά από ώρες! Θα κρατήσουν τα προϊόντα για 24 ώρες. Εάν δεν υπάρξει επικοινωνία από εσάς εντός αυτής της χρονικής περιόδου, τα προϊόντα θα δωριστούν σε ένα μέρος που χρειάζεται. συμπεριλαμβανομένων των φρούτων σας. Ενθαρρύνουμε τα μέλη να δωρίσουν τα προϊόντα τους όταν πηγαίνουν διακοπές. Πέρυσι το Μέλος δώρισε ένα τεράστιο ποσό 1100 λιβρών προϊόντων σε διάφορους οργανισμούς. Εάν σκοπεύετε να έχετε κάποιον να παραλάβει τα προϊόντα σας για εσάς ενώ λείπετε. Το DC σας θα χρειαστεί το όνομά του και τον αριθμό τηλεφώνου του. Αυτό τους δίνει την άδεια να μοιράσουν τα προϊόντα σας σε κάποιον άλλο εκτός από εσάς και τους δίνει έναν αριθμό επικοινωνίας όταν ξεχάσουν να παραλάβουν. Κάντε τις ερωτήσεις σας στο DC! Αποτελούν πλήθος πληροφοριών και θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε το μερίδιό σας. Σκεφτείτε να πάρετε το βιβλίο μαγειρικής μας. Υπάρχουν δέκα συνταγές για κάθε λαχανικό που καλλιεργούμε. Δημιουργήθηκε με αγάπη από μέλη της φάρμας! Είναι χρήσιμο και οι συνταγές εξαιρετικές!!! Όλα τα DC έχουν συνήθως ένα κουτί ανταλλαγής για προϊόντα που δεν θέλετε. Είστε ευπρόσδεκτοι να προσθέσετε σε αυτό και να πάρετε κάτι ως αντάλλαγμα.

4ου Ιουλίου: Αυτή η αργία δεν θα επηρεάσει τη φάρμα φέτος και η διανομή θα συνεχιστεί κανονικά.

Οι προσδοκίες σας από το αγρόκτημα: Μοιράζεστε τον κίνδυνο της γεωργίας με τον αγρότη σας. Αυτό δεν διαφέρει από την κηπουρική. Η Μητέρα Φύση δεν συνεργάζεται πάντα με τα σχέδιά μας. Δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε όλα να είναι τέλεια όλη την ώρα. Καλλιεργούμε ποικιλίες για τη γεύση τους, όχι απαραίτητα για την ομορφιά τους! Αν υπάρχει αφθονία προϊόντων, θα τα πάρετε. Αν υπάρχει έλλειψη προϊόντων, θα το δείτε και αυτό. Μαζί με τη βροχή Ιουνίου/Ιουλίου, μερικές φορές δεχόμαστε χαλάζι. Μην εκπλαγείτε να πάρετε προϊόντα με κρούστα από τη ζημιά που προκαλεί αυτό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να πιάσουμε προϊόντα που είναι πολύ μωλωπισμένα. Αλλά μερικές φορές αυτό μας ξεφεύγει. Ζητάμε συγγνώμη εκ των προτέρων! Δεν σκοπεύουμε να συμβεί αυτό. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και νοιαζόμαστε βαθιά για τη γη στην οποία ζούμε, τα τρόφιμα που παράγει και τους ανθρώπους που τρέφει.

Δηλώσεις: Θα στέλνουμε δηλώσεις κάθε μήνα. Για όσους από εσάς δεν πληρώσατε πλήρως τη στιγμή που μπήκατε στο αγρόκτημα, η πρώτη σας πληρωμή για τα προϊόντα (συμπεριλαμβανομένων των φρούτων, του λαδιού, του μελιού και των αυγών) πρέπει να γίνει την 1η Ιουλίου. Μπορείτε να πληρώσετε αυτά τα τέλη στο ακέραιο ή στο μισό και τα άλλα μισά θα καταβληθούν μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Εάν πληρώνετε μηνιαία, συνεχίστε να πραγματοποιείτε τις προγραμματισμένες πληρωμές που έχετε συμφωνήσει.

Μέλη πρώτου έτους: Φέτος θα είναι το πιο δύσκολο καλοκαίρι σας. Χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείτε για να πάρετε τα προϊόντα σας με αυτόν τον τρόπο! Σχεδιάστε να πάτε στο παντοπωλείο αφού πάρετε το μερίδιό σας. Χρειάζεστε χρόνο για να επεξεργαστείτε τα προϊόντα σας με ταξινόμηση και πλύσιμο. Εάν είστε διατεθειμένοι να τα βάλετε με το χώμα, μην πλένετε μέχρι να είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε και θα διαρκέσει περισσότερο. Η παραγωγή διασπάται μόλις βραχεί. Καταλαβαίνουμε επίσης ότι μπορεί να μην θέλετε βρωμιά στο συρτάρι σας! Όσο πιο τρυφερή είναι μια καλλιέργεια, τόσο πιο γρήγορα θα χρειαστεί να καταναλωθεί, δηλαδή χόρτα, καλοκαιρινές κολοκύθες, μπιζέλια, φασόλια, μπρόκολο, πεπόνι, αγγούρια και ντομάτες. Θα σας δώσουμε συμβουλές για την αποθήκευση καθώς διανύουμε το καλοκαίρι.

Ενημερωτικά δελτία/Ιστολόγιο: Ένα Μέλος με καλύτερο σύστημα Διαδικτύου (από αυτό που έχουμε) θα δημοσιεύσει το δικό μας ενημερωτικά δελτία στο ιστολόγιο. Παρακαλούμε ενημερώστε το DC σας εάν προτιμάτε να λάβετε ένα έντυπο αντίγραφο στον ιστότοπο διανομής. Είναι σημαντικό να διαβάστε τα ενημερωτικά δελτία σας γιατί θα σας ενημερώσουν για πρόσθετες ημέρες συλλογής «μπόνους», άλλα γεγονότα που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα εσάς ή τα προϊόντα που παίρνετε και διασκεδαστικά πράγματα που συμβαίνουν στο αγρόκτημα. Αποκτήστε πρόσβαση στο ιστολόγιο μεταβαίνοντας στη διεύθυνση: monroeorganicfarms.wordpress.com. Μην ξεχάσετε να δείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στο Instagram για φωτογραφίες και βίντεο. Συνεχίστε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του γραφείου μέσω email ή τηλεφώνου εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες και όχι μέσω μηνυμάτων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν τους ελέγχουμε. Διοικούνται από μέλη για μέλη!

Το επόμενο u-pick crop που έρχεται είναι αυτή τη στιγμή και οι φράουλες του. Δεν έχουμε πολλά από αυτά, επομένως τα ονόματα θα τεθούν σε κλήρωση και θα τραβηχτούν για τις ημέρες συλλογής. Δώστε μας τον αριθμό τηλεφώνου σας και εάν μπορείτε να επιλέξετε μόνο την εβδομάδα ή τα Σαββατοκύριακα. Η επόμενη καλλιέργεια u-pick θα είναι το τουρσί αγγουριών και αυτό θα γίνει κάποια στιγμή τον Ιούλιο. Μπορούμε να αρχίσουμε να παίρνουμε ονόματα μελών που θα ήθελαν να μαζέψουν τουρσιά για κονσερβοποίηση. Και πάλι, ενημερώστε το γραφείο εάν μπορείτε να έρθετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή μόνο τα Σαββατοκύριακα ή και τα δύο. Αυτή η επιλογή είναι μόνο για εσάς και το νοικοκυριό σας. Δεν πρέπει να μοιράζεται με άλλο μέλος και ειδικά όχι με νοικοκυριό που δεν έχει συνδρομή!

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας: Ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσετε μαζί μας είναι τηλεφωνικά. Είμαστε πολύ καλοί στο να απαντάμε σε τηλεφωνήματα! Ωστόσο, μπορείτε να μας στείλετε email εάν δεν χρειάζεστε άμεση απάντηση. Καθώς το καλοκαίρι γίνεται πιο απασχολημένο, μπορεί να μας πάρει έως και τρεις ημέρες για να επιστρέψουμε ένα email. Εάν πρέπει να κάνετε μια αλλαγή στο μερίδιό σας ή στο DC, καλέστε μας. Επιλέγουμε λαχανικά τη Δευτέρα για την Τρίτη, την Τρίτη την Τετάρτη και την Τετάρτη την Πέμπτη. Έχετε αυτό υπόψη σας όταν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή! Κάθε φορά που καλείτε για το μερίδιό σας, ειδικά αν θέλετε να κάνετε αλλαγές, πάντα προσδιορίστε το Κέντρο Διανομής σας!

Ευχαριστώ: Καλωσορίσατε στην αγροτική περίοδο 2022 με την Monroe Organic Farms. Ελπίζουμε να απολαύσετε κάθε μπουκιά! Δεν μπορούμε να σας πούμε πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε που ξεκινήσαμε! Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Η οικογένειά μας ανυπομονεί να μοιραστεί μαζί σας ένα φανταστικό καλοκαίρι. Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε αυτήν την ευκαιρία. είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε οι αγρότες σας!

Kyle, Sam, Jerry, Jacquie Linda και Crew

Leave a Comment