Επιθεώρηση Force of Nature Cleaner

*Αποκάλυψη συνεργατών: Έχω συνδέσμους συνεργατών σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Εάν αγοράσετε κάτι από τον σύνδεσμό μου, θα λάβω μια μικρή προμήθεια από την πώληση. Αυτό έρχεται χωρίς κόστος για εσάς, αλλά πληρώνεται από την εταιρεία. Δεν παίρνω ελαφρά το να γίνω συνεργάτης με οποιαδήποτε εταιρεία. Αν είμαι, είναι επειδή πιστεύω στην εταιρεία και το προϊόν της.

Τι είναι το Force of Nature Cleaner;

Το Force of Nature χρησιμοποιεί μόνο τρία συστατικά για να δημιουργήσει ένα μη τοξικό διάλυμα καθαρισμού πολλαπλών χρήσεων που δεν είναι μόνο σκληρό για τη βρωμιά, το λίπος και την αφρό σαπουνιού, αλλά είναι επίσης ένα απολυμαντικό εγγεγραμμένο στο νοσοκομείο EPA που σκοτώνει το 99,9% των ιών και των βακτηρίων.

Ακούγεται σχεδόν πολύ καλό για να είναι αληθινό, σωστά; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να εξηγήσω πώς κάτι που είναι μη τοξικό μπορεί επίσης να είναι τόσο αποτελεσματικό.

Τα τρία συστατικά που χρησιμοποιούν είναι νερό βρύσης, αλάτι και ξύδι.

Δεν είμαι χημικός, αλλά το πώς εξηγείται από το Force of Nature είναι ότι τοποθετείτε και τα 3 συστατικά στον ηλεκτρολύτη. Ο ηλεκτρισμός διασπά τα μόρια του νερού και του αλατιού έτσι ώστε τα στοιχεία τους να μπορούν να σχηματίσουν 2 νέα συστατικά: υποχλωριώδες οξύ και υδροξείδιο του νατρίου. Είναι το ξύδι που κάνει το περιβάλλον ιδανικό για να συμβεί αυτό διατηρώντας το pH ακριβώς στο σωστό επίπεδο.

Με αυτά τα 2 νέα συστατικά έχετε πλέον ένα καθαριστικό που όχι μόνο θα διασπάσει τη βρωμιά και τη βρωμιά, αλλά και θα απολυμάνει! Για να το καταλάβετε καλύτερα αυτό, δείτε τι μπορούν να κάνουν αυτά τα νέα συστατικά:

Υποχλωριώδες οξύ: Αυτό το οξύ υπάρχει στην πραγματικότητα στο σώμα μας. Δημιουργείται από τα λευκά αιμοσφαίρια ως άμυνα έναντι λοιμώξεων, βακτηρίων και εισβολέων παθογόνων. Λειτουργεί καταρρίπτοντας το κυτταρικό τοίχωμα και στη συνέχεια καταστρέφοντας τους εισβολείς. Μπορεί να απολυμαίνει τόσο αποτελεσματικά όσο το λευκαντικό αλλά χωρίς ανεπιθύμητες τοξίνες ή αναθυμιάσεις! Είναι τόσο αποτελεσματικό που ακόμη και τα νοσοκομεία το χρησιμοποιούν ως απολυμαντικό.

Υδροξείδιο του νατρίου: Ένα εξαιρετικά ευέλικτο απορρυπαντικό που έχει πολλές χρήσεις όταν χρησιμοποιείται σε διαφορετικές συγκεντρώσεις. Στο Force of Nature η λειτουργία του είναι το καθαριστικό και το απολιπαντικό. Μπορεί επίσης να βρεθεί σε άλλα προϊόντα όπως οδοντόκρεμα, ενυδατικές κρέμες, φαρμακευτικά προϊόντα, άλλα καθαριστικά και χρησιμοποιείται στην παραγωγή τροφίμων και στην επεξεργασία νερού. Το επίπεδο συγκέντρωσης του υδροξειδίου του νατρίου στη Δύναμη της Φύσης είναι 0,0000003%. Συγκρίνετε αυτό με άλλα καθαριστικά γενικής χρήσης, που έχουν συνήθως επίπεδα συγκέντρωσης από 1-5%.

Πακέτο εκκίνησης Force of Nature: Τι περιλαμβάνει;

Το κιτ εκκίνησης Force of Nature θα συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε. Περιλαμβάνει τη συσκευή ηλεκτρολύτη και το καλώδιο τροφοδοσίας, ένα επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι ψεκασμού 12 ουγγιών, 5 κάψουλες ενεργοποιητή και το εγχειρίδιο χρήσης.

Το κόστος του κιτ εκκίνησης είναι λίγο πιο ακριβό λόγω της ανάγκης αγοράς της συσκευής ηλεκτρολύτη (74 $). Αλλά τα σπουδαία νέα είναι ότι αυτή η συσκευή μου άντεξε και τα 3 χρόνια που χρησιμοποίησα το Force of Nature – δεν χρειάζομαι ακόμα καινούργια! Και, συνήθως φτιάχνω ένα μπουκάλι καθαριστικό την εβδομάδα, οπότε σίγουρα το χρησιμοποιούμε πολύ.

Τα καλά νέα είναι ότι έχω έναν κωδικό κουπονιού για να κάνω το ξεκίνημα με το Force Nature πιο προσιτό. Αν και ο κωδικός κουπονιού μου δεν ισχύει για το Starter Kit, λειτουργεί σε οποιοδήποτε από τα πακέτα. Το πακέτο Extra Value είναι αρχικά 92 $. Περιέχει 20 περισσότερες κάψουλες ενεργοποιητή από το Start Kit και με τον κωδικό μου μπορείτε να πάρετε 55,20 $!

Αγοράστε όλο το Force of Nature εδώ και χρησιμοποιήστε τον κωδικό GURLGONEGREEN40 για να εξοικονομήσετε 40% έκπτωση στα πακέτα τους!

Δύναμη της φύσης

Ποιο είναι το κόστος του Force of Nature ανά ουγγιά;

Αφού επενδύσετε στο αρχικό κόστος εκκίνησης του Force of Nature, το κόστος είναι πολύ πιο προσιτό. Από τον ιστότοπο της Force of Nature:

“Το κόστος για το καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων, το αποσμητικό και το εγγεγραμμένο απολυμαντικό EPA που κάνετε είναι μόνο 0,09 $ ανά ουγγιά, το οποίο σας εξοικονομεί έως και 80% σε κάθε ουγγιά έναντι επωνυμιών όπως το Clorox Clean-Up, το απολυμαντικό σπρέι έβδομης γενιάς, το Windex Καθαριστικό γυαλιού, απολυμαντικό σπρέι Lysol και φυσαλίδες καθαρισμού. Το Force of Nature λειτουργεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια στο σπίτι σας – ένα σημαντικό multi-tasker με μεγάλη αξία!»

Διαφέρει το Force of Nature από τα σπιτικά καθαριστικά με ξύδι;

Ναί! Το ξύδι δεν είναι καταχωρημένο ως απολυμαντικό από την EPA. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε αδιάλυτο ξύδι για καθαρισμό, δεν είναι αρκετά ισχυρό για να απολυμανθεί ενάντια στα ίδια μικρόβια που μπορεί να κάνει το Force of Nature. Επιπλέον, τα διαλύματα ξιδιού δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις ίδιες επιφάνειες στις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Force of Nature.

Το Force of Nature απολυμαίνει πραγματικά;

Το Force of Nature Cleaner είναι απολυμαντικό. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την EPA (Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος), η αποστολή αυτής της ομάδας είναι η προστασία της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος. Ρυθμίζουν τυχόν ισχυρισμούς που διατυπώνονται από απολυμαντικά μέσω της εμπορίας ή στις ετικέτες των προϊόντων. Είναι η EPA που διασφαλίζει ότι ένα προϊόν μπορεί πραγματικά να σκοτώσει τα παθογόνα που ισχυρίζεται ότι μπορεί μέσω μιας διαδικασίας εγγραφής.

Η Δύναμη της Φύσης είναι στο Λίστα N της EPA. Οποιοδήποτε προϊόν σε αυτή τη λίστα είναι αναμένεται να σκοτώσει όλες τις παραλλαγές του SARS-CoV-2.

Φυσικά, το Force of Nature κάνει πολύ περισσότερα από την απλή απολύμανση κατά του SARS-CoV-2. Άλλα παθογόνα από τα οποία το Force of Nature μπορεί να απολυμάνει είναι τα Staph, MRSA, Norovirus, Influenza A, Salmonella, Pseudomonas και Listeria.

Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι για να απολυμάνετε, πρέπει να το χρησιμοποιείτε σωστά. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα εμπορικά απολυμαντικά απαιτούν παρόμοια εφαρμογή για να λειτουργήσουν πραγματικά. Όταν χρησιμοποιείτε το Force of Nature ως απολυμαντικό, θα θέλετε να κάνετε τα εξής για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί πραγματικά:

 • Πρώτα θα χρειαστεί να καθαρίσετε εκ των προτέρων την επιφάνεια (σκληρή, μη πορώδης) που πρόκειται να απολυμανθεί ώστε να μην υπάρχει βρωμιά ή βρωμιά. Αυτό διασφαλίζει ότι το Force of Nature Cleaner μπορεί να έρθει σε επαφή με το 100% της επιφάνειας.
 • Ψεκάστε όλη την επιφάνεια με το Force of Nature Cleaner μέχρι να βραχεί.
 • Αφήστε να καθίσει για 10 λεπτά.
 • Αφήστε τον αέρα να στεγνώσει ή σκουπίστε.

Πώς ακριβώς μπορώ να κάνω το Force of Nature Cleaner;

Είναι κυριολεκτικά τόσο απλό να φτιάξεις το καθαριστικό!

 1. Προσθέστε νερό στη γραμμή πλήρωσης
 2. Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος
 3. Προσθέστε τον ενεργοποιητή
 4. Πατήστε το κουμπί και περιμένετε να γίνει πράσινο ο ηλεκτρολύτης
 5. Ρίξτε στο μπουκάλι σπρέι και καθαρίστε!

Ρίξτε μια ματιά στο Instagram Reel μου εδώ για να δείτε πόσο εύκολο είναι πραγματικά!

Σε ποιες επιφάνειες μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Force of Nature;

Με το Force of Nature που περιέχει ξύδι, πολλοί θέλουν να μάθουν ποιες επιφάνειες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει. Εάν χρησιμοποιείτε καθαριστικό με βάση το ξύδι, θα θέλετε να αποφύγετε τη χρήση του σε πέτρινες επιφάνειες (γρανίτης, όνυχας, μάρμαρο, ασβεστόλιθος, κ.λπ.) γιατί μπορεί να χαράξει και να θαμπώσει την πέτρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη λάμψη της. Τα διαλύματα ξυδιού θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται σε στεγανοποιήσεις παραθύρων, μη σφραγισμένο ενέματα, πολλά δάπεδα από σκληρό ξύλο, δάπεδα από πλακάκια και άλλα.

Το Force of Nature, από την άλλη πλευρά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ένα καθαριστικό με βάση το ξύδι δεν μπορεί να κάνει λόγω των χημικών αλλαγών που συμβαίνουν όταν το διάλυμα ηλεκτρολύεται. Σύμφωνα με τις Συχνές Ερωτήσεις του Force of Nature, το Force of Nature μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό και την απολύμανση των παρακάτω:

πάγκοι (συμπεριλαμβανομένης της σφραγισμένης πέτρας όπως γρανίτη, μάρμαρο, χαλαζία, ξύλο, laminate), γυαλί, συσκευές (συμπεριλαμβανομένου σε ανοξείδωτο ατσάλι), δίσκος για παιδικό καρεκλάκι και σανίδες κοπής, όλες οι επιφάνειες του μπάνιου σας, όπως ενέματα, πλακάκια, σφραγισμένο μάρμαρο, πορσελάνη, γυαλί και περιοχές υψηλής αφής, όπως πόμολα και βρύσες, κουβάδες για πάνες, αλλαξιέρα και παιδικά παιχνίδια, απορρίμματα γατούλας, παιχνίδια για κατοικίδια, κλινοσκεπάσματα, ακόμη και ατυχήματα κατοικίδιων σε χαλιά (πάντα να ελέγχετε πρώτα το σημείο)

Έτσι, προφανώς, αυτό αφήνει το ερώτημα: σε τι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί το Force of Nature;! Πρώτον, το Force of Nature δεν πρέπει να αφήνεται να κάθεται σε μαλακά μέταλλα όπως ο ορείχαλκος ή ο χαλκός με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε αυτές τις επιφάνειες, θα πρέπει να φροντίσετε να ξεπλύνετε με νερό ή να σκουπίσετε μέχρι να στεγνώσει τελείως.

Το Force of Nature δεν περιέχει λευκαντικά. Επομένως, αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν το χρησιμοποιείτε σε πορώδεις επιφάνειες με λεκέδες σκουριάς ή νερού, καθώς δεν θα τους αφαιρέσει. Αλλά, αυτός είναι επίσης ο λόγος που είναι συνήθως ασφαλής στα περισσότερα χαλιά και κουβέρτες (και πάλι, πάντα πρώτα το τεστ στο σημείο).

Τέλος, το Force of Nature δεν περιέχει εξατμιστικούς παράγοντες. Έτσι, όταν χρησιμοποιείτε σε γυαλί, θα θέλετε να σκουπίσετε μέχρι να στεγνώσει τελείως. Χρησιμοποιώ πανάκι γυαλίσματος και δουλεύει τέλεια!

Τόσο ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ επιτέλους μια πλήρη κριτική για το Force of Nature. Το χρησιμοποιώ τώρα εδώ και 3 χρόνια και μου αρέσει! Όπως με οτιδήποτε, όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο ξέρετε τι σας αρέσει.

Για αρχή μου αρέσει που μπορώ να το χρησιμοποιήσω για οτιδήποτε – κυριολεκτικά για οτιδήποτε! Από μπάνια, κουζίνες, δάπεδα – οτιδήποτε. Δεδομένου ότι είναι φτιαγμένο με μόνο 3 υλικά ποιότητας τροφίμων, νιώθω ασφαλής να το χρησιμοποιήσουν και τα παιδιά μου. Η κόρη μου το χρησιμοποιεί για να ψεκάζει το τραπέζι της τραπεζαρίας μας κάθε βράδυ μετά το δείπνο! Δεν έχει έντονη ή δυσάρεστη μυρωδιά. Απλώς μυρίζει καθαριότητα! Ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει όταν το χρησιμοποιώ σε σύγκριση με άλλα φυσικά καθαριστικά είναι ότι δεν αφήνει φιλμ σε τίποτα. Για παράδειγμα χρησιμοποιούσα ένα διαφορετικό καθαριστικό για να καθαρίσω τα δάπεδά μας, αλλά θα άφηνε υπολείμματα πάνω τους. Ωστόσο, άρχισα να χρησιμοποιώ το Force of Nature και τίποτα! Δεν υπάρχει καθόλου φιλμ ή υπόλειμμα. Ακόμη και όταν έβαλα άλλους να καθαρίσουν το σπίτι μου, παρατήρησαν διαφορά χρησιμοποιώντας το σε σύγκριση με άλλα καθαριστικά.

Το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τις τουαλέτες του μπάνιου μου μέσα και γύρω τους, νεροχύτες, πάγκους, πατώματα όταν σφουγγαρίζω, πραγματικά οτιδήποτε! Συνήθως χρησιμοποιούμε 1 μπουκάλι την εβδομάδα. Ίσως περισσότερο ανάλογα με το τι καθαρίζουμε. Κάθε εβδομάδα καθαρίζουμε τα μπάνια μας με αυτό και σφουγγαρίζουμε τα πατώματα μας και το χρησιμοποιούμε επίσης για να σκουπίζουμε τους πάγκους μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό σας δίνει μια ιδέα για το πόσο μακριά πηγαίνει με αυτό που το χρησιμοποιούμε.

Άρωμα Force of Nature

Ήθελα να αναφερθώ στο άρωμα του Force of Nature γιατί αναρωτήθηκα το ίδιο πράγμα όταν το πήρα αρχικά.

Αυτό ελήφθη από την ιστοσελίδα τους:

«Το Force of Nature έχει μηδενικά πρόσθετα αρώματα, αλλά έχει ένα ελαφρύ, καθαρό άρωμα πισίνας. Το άρωμα δημιουργείται φυσικά όταν το αλάτι, το νερό και το ξύδι ηλεκτρολύονται. Το υποχλωριώδες οξύ, το αντιμικροβιακό συστατικό του Force of Nature, είναι ένας τύπος χλωρίου (εξ ου και το άρωμα της πισίνας). Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι χλωρίου. Το υποχλωριώδες οξύ είναι στην πραγματικότητα η ίδια ουσία που παράγει το ανοσοποιητικό σας σύστημα για να καταπολεμήσει τη μόλυνση. Και επειδή είναι τόσο απαλό, χρησιμοποιείται συνήθως στην επούλωση πληγών, τη φροντίδα των ματιών και τα προϊόντα κτηνιατρικής φροντίδας.»

Δύναμη της φύσης

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Force of Nature Cleaner

Πλεονεκτήματα-

 • Χρησιμοποιεί μόνο 3 συστατικά ποιότητας τροφίμων
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οτιδήποτε για καθαρισμό και απολύμανση
 • Εύκολο να φτιαχτεί
 • Δεν βλάπτει το περιβάλλον
 • Μου αρέσει που δεν χρειάζομαι διαφορετικά προϊόντα καθαρισμού για διαφορετικά μέρη του σπιτιού – η Force of Nature τα κάνει όλα

Μειονεκτήματα-

 • Δεν διαρκεί για πάντα. Μόλις δημιουργηθεί ο τύπος, έχετε 14 ημέρες για να τον χρησιμοποιήσετε μέχρι να πάψει να είναι ενεργός. (Αν και ποτέ δεν μου άντεξε ένα μπουκάλι τόσο πολύ)
 • Πρέπει να φτιάξετε τη φόρμουλα, η οποία διαρκεί περίπου 10 λεπτά.
 • Πληρώνετε περισσότερα προκαταβολικά, αλλά τελικά είναι λιγότερο ακριβό ανά ουγγιά σε σύγκριση με τα συμβατικά ή τα κύρια φυσικά καθαριστικά. (Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού μου παρακάτω για αποθήκευση!)

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό GURLGONEGREEN40 για 40% έκπτωση σε πακέτα!

Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις προηγούμενες αναρτήσεις:

Leave a Comment