Κριτική Lifeboost Coffee (Πλεονεκτήματα + Μειονεκτήματα)

Το Lifeboost έχει τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Από αρωματισμένο καφέ μέχρι ντεκαφεϊνέ, και μπορείτε να πάρετε τον καφέ σας σε ολόκληρους κόκκους, αλεσμένους και λοβούς!

Το Lifeboost Coffee προσφέρει τόσα πολλά! Όχι μόνο είναι υψηλής ποιότητας, αλλά έχουν καθαρές αρωματικές επιλογές. Αυτό είναι κάτι που έψαχνα αλλά το είχα καταλήξει… δηλαδή μέχρι το Lifeboost. Δείτε την πλήρη κριτική μου για αυτή τη μάρκα καθαρού καφέ και τι τους κάνει να ξεχωρίζουν στο πλήθος.

*Αποκάλυψη συνεργατών: Έχω συνδέσμους συνεργατών σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Αν αγοράσετε κάτι από τον σύνδεσμό μου, θα λάβω μια μικρή προμήθεια από την πώληση. Αυτό έρχεται χωρίς κόστος για εσάς, αλλά πληρώνεται από την εταιρεία. Δεν παίρνω ελαφρά το να γίνω συνεργάτης με οποιαδήποτε εταιρεία. Αν είμαι, είναι επειδή πιστεύω στην εταιρεία και το προϊόν της.

Εισαγωγή στο Lifeboost

Η Lifeboost Coffee ιδρύθηκε από τον Δρ Τσαρλς Λίβινγκστον, Διδάκτωρ Χειροπρακτικής, ο οποίος ζει με την ακόλουθη φιλοσοφία:

«Σκουπίδια μέσα ίσον σκουπίδια έξω».

Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι αυτό που βάζουμε στο σώμα μας έχει σημασία. Εάν καταναλώνουμε πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, πραγματική τροφή, τότε το σώμα μας θα ευδοκιμήσει. Αλλά, εάν καταναλώνουμε επεξεργασμένα τρόφιμα με φλεγμονώδη έλαια και υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, το σώμα μας θα δυσκολευτεί να αποδώσει στα υψηλότερα επίπεδά του.

Και ο καφές δεν διαφέρει. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότεροι από αυτούς που καταναλώνουν καφέ έχουν 1-2 φλιτζάνια την ημέρα, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι πίνουμε την υψηλότερη ποιότητα. Όχι μόνο θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με το δεξί πόδι, αλλά θα βιώσετε ακόμη και οφέλη για την υγεία όταν καταναλώνετε καφέ υψηλής ποιότητας όπως το Lifeboost!

Αγοράστε όλο το Lifeboost Coffee εδώ και χρησιμοποιήστε τον κωδικό GGG20 για να εξοικονομήσετε 20% στην αγορά σας!
Τέτοια φροντίδα λαμβάνει η Lifeboost σε κάθε βήμα της διαδικασίας δημιουργίας του πιο υγιεινού και νόστιμου καφέ!

Τι κάνει το Lifeboost να ξεχωρίζει

Αυτό που κάνει τον καφέ Lifeboost τόσο καλό (όχι μόνο γευστικός αλλά καλός για εσάς!) ξεκινά με τη διαδικασία ανάπτυξης και απλώς συνεχίζεται από εκεί. Ακολουθεί μια κορύφωση στο τι πρέπει να κάνουν για να εξασφαλίσουν ότι έχουν καφέ υψηλής ποιότητας:

 • Ατομικά επιλεγμένος καφές: Οι κόκκοι του καφέ καλλιεργούνται σε πλήρη ωρίμανση. Μαζεύονται με το χέρι και στη συνέχεια ζυμώνονται για 26 ώρες, ώστε να αφαιρεθεί το δέρμα χωρίς να καταστραφεί ο σπόρος.
 • Καφές χαμηλής οξύτητας: Οι κόκκοι καφέ στη συνέχεια πλένονται με νερό πηγής και στη συνέχεια ξηραίνονται στον ήλιο σε περιεκτικότητα σε υγρασία 11,5%. Τα φασόλια στη συνέχεια «ξεκουράζονται» για 30 ημέρες πριν τα καβουρδίσουν. Για να βεβαιωθείτε ότι ο καφές είναι χαμηλής οξύτητας, ελέγχεται χρησιμοποιώντας ένα μετρητή pH που θα βρείτε σε ένα εργαστήριο.
 • Βιολογικό πιστοποιημένο USDA: Όταν μια μάρκα φέρει αυτήν την πιστοποίηση, καλλιεργείται σε έδαφος που δεν έχει καμία από τις απαγορευμένες ουσίες (συνθετικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα) για 3 χρόνια.
 • Ενιαία προέλευση: Το φακελάκι του καφέ σας θα γεμίσει με κόκκους καφέ που προέρχονται από την ίδια μικρή περιοχή. Το Lifeboost χρησιμοποιεί Specialty Bean, Arabica Coffee που καλλιεργείται σε φάρμες στα βουνά της Νικαράγουας.
 • Σκιά που καλλιεργείται σε μεγάλα υψόμετρα (5.700+ πόδια): Ο καφές που καλλιεργείται σε σκιά έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη ποιότητα, πιο βέλτιστη καλλιέργεια, επειδή η απόχρωση μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των ιδανικών θερμοκρασιών καλλιέργειας καφέ. Εξοικονομεί επίσης έδαφος και νερό, βελτιώνει την ποιότητα του νερού και παρέχει βιότοπο άγριας ζωής. Σύμφωνα με το Lifeboost, μόνο το 2% των καφέδων στον κόσμο καλλιεργούνται στη σκιά.
 • Δοκιμασμένο τρίτου μέρους για τοξίνες:Ο καφές Lifeboost είναι 3ο μέρος ελεγμένο για μυκοτοξίνες, βαρέα μέταλλα & Πάνω από 400 τοξίνες! Αυτά τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. Δοκιμάζουν κάθε φορά που παίρνουν μια παρτίδα πράσινου καφέ από τους αγρότες τους (1-2 φορές το χρόνο).
 • Βιώσιμες Αγροτικές Πρακτικές: Οι βιώσιμες γεωργικές πρακτικές τους ξεκινούν με έναν δίκαιο μισθό για τους αγρότες. Όπως ανέφερα παραπάνω, ο καφές που καλλιεργείται σε σκιά επιτρέπει τη διατήρηση του εδάφους και του νερού καθώς και παρέχει ενδιαίτημα για την άγρια ​​ζωή. Αλλά πέρα ​​από αυτό, ένα μέρος των κερδών από κάθε σακουλάκι Lifeboost Coffee που αγοράζετε θα δωρίζεται στο Rainforest Trust και στο Project Alianza. Το Rainforest Trust βοηθά στην προστασία των πιο απειλούμενων τροπικών δασών, ενώ το Project Alianza βοηθά στην κατασκευή σχολείων για τα παιδιά των ντόπιων καλλιεργητών καφέ.
Ο καφές Lifeboost προσφέρει τόσα πολλά οφέλη για την υγεία στον καταναλωτή!

Οφέλη για την υγεία του Lifeboost Coffee

Ο Δρ Λίβινγκστον λέει ότι ξεκίνησε να φτιάξει το πιο υγιεινό (και νόστιμο) φλιτζάνι καφέ και, ουάου, πέτυχε ποτέ. Οι δοκιμές που κάνει το Lifeboost στους κόκκους καφέ τους δεν αξίζουν τίποτα. Ξέρετε λοιπόν ότι έχετε έναν από τους πιο καθαρούς, αν όχι τον πιο καθαρό, καφέ που υπάρχουν.

Με το Lifeboost που δοκιμάζει το pH του καφέ τους, διασφαλίζουν επίσης ότι όσοι έχουν ευαίσθητο στομάχι θα εξακολουθούν να μπορούν να καταναλώνουν τον καφέ τους.

Τέλος, ακόμη και το Πανεπιστήμιο John Hopkins συμφωνεί, ο καφές κάνει καλό! Όμως, πρέπει να καταναλώνετε τον υψηλότερης ποιότητας καφέ για να είναι αλήθεια. Ακολουθούν 9 λόγοι απευθείας από τον John Hopkin’s που θα σας επιτρέψουν να αισθανθείτε καλά όταν καταναλώνετε το πρωινό σας φλιτζάνι (ή δύο) joe:

 1. Θα μπορούσατε να ζήσετε περισσότερο.
 2. Μπορεί να έχετε λιγότερες πιθανότητες να πάθετε διαβήτη τύπου 2.
 3. Μπορεί να έχετε λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξετε καρδιακή ανεπάρκεια
 4. Είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξετε Πάρκινσον.
 5. Το συκώτι σας θα είναι πιο πιθανό να αποδίδει στο βέλτιστο επίπεδο.
 6. Θα έχετε ισχυρότερο DNA.
 7. Οι πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου θα μειωθούν.
 8. Θα μπορούσατε να μειώσετε τον κίνδυνο να πάθετε Αλτσχάιμερ
 9. Είναι λιγότερο πιθανό να εμφανίσετε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ουάου! Όχι μόνο απολαμβάνετε ένα απολαυστικό φλιτζάνι Lifeboost Coffee, αλλά μπορείτε να αισθάνεστε τόσο καλά για όλα τα οφέλη που μπορεί να συνοδεύουν.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να το παρακάνετε. Κάποιοι, όπως εγώ, δεν τα πάνε καλά με την καφεΐνη και μπορούν να επιλέξουν ντεκαφεϊνέ. Η υπερβολική ποσότητα καφεΐνης μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες παρενέργειες. Οπότε, τηρήστε μια λογική ποσότητα!

Ο καφές Lifeboost προσφέρει τόσα πολλά οφέλη για την υγεία στον καταναλωτή!

Πλεονεκτήματα + μειονεκτήματα του Lifeboost Coffee

Πλεονεκτήματα

 • Οργανικό – χωρίς επιπλέον χημικά!
 • Γίνονται δοκιμές για μυκοτοξίνες, βαρέα μέταλλα και περισσότερες από 400 τοξίνες
 • Χαμηλό οξύ έτσι είναι πιο εύκολο στο στομάχι
 • Η Swiss Water Method χρησιμοποιείται για τις επιλογές Decaf – και πάλι δεν χρησιμοποιούνται επιπλέον χημικά με αυτήν τη μέθοδο!
 • Διατίθεται σε ολόκληρο φασόλι, αλεσμένο ή λοβό
 • Διαθέσιμος καφές με γεύση – αυτό είναι κάτι που ήταν νέο για μένα και έχουν τόσες πολλές επιλογές
 • Διατίθενται τσάντες λινάτσας κατόπιν αιτήματος για αποστολή
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 • Πιο ακριβή επωνυμία καφέ (δείτε τον κωδικό κουπονιού μου ή χρησιμοποιήστε την Εγγραφή & Αποθήκευση για να μειώσετε το κόστος)
 • Διαθεσιμότητα – αν σας αρέσει μια γεύση φροντίστε να έχετε εφοδιαστεί καθώς οι γεύσεις μπορεί να εξαντληθούν και δεν μεταφέρονται συνεχώς
 • Ο αρωματισμένος καφές δεν είναι ακόμη πιστοποιημένος από το USDA Organic, αλλά εργάζονται σε αυτό
Οι κόμβοι μου λάτρεψαν τον Espresso Lifeboost

Lifeboost’s Decaf Coffee – Ήμουν ΤΟΣΟ ενθουσιασμένος που θα δοκιμάσω Καφές Decaf της Lifeboost! Δεν είχα συναντήσει ποτέ έναν καθαρό καφέ με «άρωμα» μέχρι να βρω το Lifeboost. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν τόσες πολλές καθαρές αρωματικές επιλογές για καφέ χωρίς καφεΐνη – εγγραφείτε! Οι τυπικά αρωματισμένοι καφέδες έχουν τεχνητά αρώματα και είναι κάθε άλλο παρά καθαροί. Ωστόσο, το Lifeboost χρησιμοποιεί φυσικά αρώματα και αιθέρια έλαια για να αρωματίσει τον αρωματικό του καφέ.

 • Καφές με φουντούκι χωρίς καφεΐνη και Γαλλικός καφές βανίλιας χωρίς καφεΐνη. Μου αρέσει να πίνω έναν αρωματικό καφέ το απόγευμα με λίγο γάλα καρύδας – τόσο καλό! Τόσο το ντεκαφεϊνέ φουντούκι όσο και η γαλλική βανίλια ντεκαφεϊνέ του έδωσαν λίγη επιπλέον γεύση. Θα μπορούσατε πραγματικά να δοκιμάσετε το φουντούκι και τη γαλλική βανίλια στον καφέ. Έκαναν και όλο το σπίτι να μυρίζει τόσο όμορφα! Μου αρέσει να ξέρω ότι μπορώ να αγοράσω έναν καθαρό καφέ με «άρωμα».
 • Decaf Dark Roast Τόσο χαμηλή οξύτητα συνολικά με απαλή γεύση. Πραγματικά χτυπάει στο σημείο τα πρωινά. Λατρεύω μια τολμηρή γεύση και για ένα ντεκαφεϊνέ αυτό πραγματικά δεν μου φαινόταν άτονο, αλλά στιβαρό ακόμα και χωρίς την καφεΐνη.

Suzi’s Hubs– Οι κόμβοι μου δοκίμασαν επίσης μερικές από τις επιλογές καφέ Lifeboost αφού δεν πίνω καφεΐνη. Δοκίμασε τον Espresso Lifeboost, Dark Roast Embolden και Μεσαίο ψητό.

 • Lifeboost Espresso- Λάτρευε τον Espresso. Έβαζε τους κόκκους στην μηχανή του εσπρέσο μας. Πολύ απαλή και πλούσια γεύση, πραγματικά τολμηρή γεύση συνολικά. Υπέροχο από μόνο του ή σε latte. Του αρέσει ένα σκούρο φλιτζάνι καφέ τα πρωινά μόνο μαύρο και αυτό χτύπησε πραγματικά το σημείο ως Αμερικανός.
 • Embolden Dark Roast- Ήταν και αυτό ένα χτύπημα μαζί του. Μια δυνατή γεύση συνολικά, ελαφρώς πικρή με μέτρια απαλότητα. Θα έκανε ένα περιχύσιμο με αυτό το ψητό.
 • Μέτριο ψητό- Αυτό ήταν σίγουρα πολύ λιγότερο τολμηρό σε σύγκριση με το Dark Roast και ήπιο. Δεν του άρεσε. Είπε ότι φαινόταν αδύναμο σε σύγκριση με τα άλλα, αλλά να έχετε κατά νου ότι του αρέσει μια τολμηρή γεύση.

Η κριτική του μέλους της ομάδας GGG Becky-: Δοκίμασα το Lifeboost Φως και Μεσαίος καβουρδισμένος καφές. Συνολικά, σκέφτηκα ότι και τα δύο ήταν πολύ απαλά σε γεύση με απαλή γεύση. Η χαμηλή οξύτητα είναι σίγουρα εμφανής! Το Medium Roast δεν είχε τόσο τολμηρή γεύση όσο θα ήθελα. Αφού δοκίμασα τόσους πολλούς βιολογικούς καφέδες χωρίς μούχλα, κατάλαβα μια πιο τολμηρή γεύση. Σίγουρα σχεδιάζετε να δοκιμάσετε το Dark Roast κάποια στιγμή. Το Light Roast ήταν το καλύτερο ελαφρύ ψητό που έχω δοκιμάσει, αλλά η γεύση του είναι πιο αποδυναμωμένη αν σας αρέσει πιο δυνατή γεύση.

Αγοράστε όλο το Lifeboost Coffee εδώ και χρησιμοποιήστε τον κωδικό GGG20 για να εξοικονομήσετε 20% στην αγορά σας!

Ετυμηγορία: Αξίζει το Lifeboost;

Νομίζω ότι το Lifeboost Coffee αξίζει τον κόπο! Πραγματικά κάνουν το επιπλέον μίλι όταν πρόκειται να βεβαιωθούν ότι ο καφές τους δεν είναι μόνο καθαρός, αλλά έχει και υπέροχη γεύση. Προσφέρουν επίσης κάτι για όλους, το οποίο εκτιμώ πολύ. Μου αρέσει που μπήκαν και στην αγορά αρωματικού καφέ και κάνουν μια καθαρή επιλογή για αυτό και προσφέρουν επίσης εσπρέσο. Έχουν πραγματικά όλες τις επιλογές όταν πρόκειται για ένα καθαρό φλιτζάνι καφέ!

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Lifeboost Coffee;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις προηγούμενες αναρτήσεις:

Leave a Comment