Συχνές ερωτήσεις για το φίλτρο νερού Osmio

Αγαπάμε τα φίλτρα νερού της Osmio, έχουμε ένα στο γραφείο μας για να φιλτράρουμε το νερό της βρύσης του Λονδίνου. Μπορείτε να πάρετε νερό που είναι χιλιάδες φορές πιο καθαρό από τα παραδοσιακά φίλτρα κανάτας. Διανέμει επίσης περιβάλλον, ζεστό και βραστό νερό και είναι 80% πιο αποτελεσματικό από έναν βραστήρα. Δεν υπάρχει καμία εγκατάσταση, απλά συνδέστε, γεμίστε με νερό και είστε έτοιμοι! Η Osmio έχει απαντήσει σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σας παρακάτω. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε άλλες ερωτήσεις.

Το φίλτρο Clarity Gravity διαθέτει έτοιμα φίλτρα ή πρέπει να αγοραστούν χωριστά;

Το σύστημα συνοδεύεται από ένα σύνολο φίλτρων.

Πόσο νερό χωράει το Μηδέν;

Το σύστημα χωράει 1,5 λίτρο φιλτραρισμένου νερού εσωτερικά και όταν αδειάσει η εσωτερική δεξαμενή χρειάζονται 10-15 λεπτά για να φιλτράρει και να ξαναγεμίσει πλήρως τη δεξαμενή. Όταν διανέμετε φιλτραρισμένο βραστό νερό, το μηχάνημα απαιτεί 500 ml να μείνουν στη δεξαμενή, επομένως μπορεί να χορηγήσει 1 λίτρο πριν χρειαστεί να ξαναγεμιστεί.

Τι έχει αποδειχθεί ότι αφαιρεί το σύστημα αντίστροφης όσμωσης;

Τα συστήματα αντίστροφης όσμωσης λειτουργούν σε ιοντικό επίπεδο, το μέγεθος της μεμβράνης είναι 0,0001 micron, επομένως τυχόν ακαθαρσίες των οποίων το μέγεθος σωματιδίων είναι μεγαλύτερο από αυτό μειώνονται στο νερό. Υπάρχουν χιλιάδες ακαθαρσίες που μπορεί να αντιμετωπίσει το σύστημα, δείτε τον παρακάτω πίνακα για τις κοινές.

Εκτιμώμενα ποσοστά απόρριψης αντίστροφης όσμωσης

Η διαδικασία αντίστροφης όσμωσης χρησιμοποιεί μια ημιπερατή μεμβράνη για την απόρριψη μιας μεγάλης ποικιλίας ακαθαρσιών. Εδώ είναι μια μερική λίστα.

Αλουμίνιο

97-98%

Νικέλιο

97-99%

Αμμώνιο

85-95%

Νιτρικό άλας

93-96%

Αρσενικό

94-96%

Φωσφορικό άλας

99+%

Βακτήρια

99+%

Πολυφωσφορικό

98-99%

Διττανθρακικό

95-96%

Κάλιο

92%

Βόριο

50-70%

Πυρογόνο

99+%

Βρωμιούχο

93-96%

Ραδιοενέργεια

95-98%

Κάδμιο

96-98%

Ράδιο

97%

Ασβέστιο

96-98%

Σελήνιο

97%

Χλωριούχο

94-95%

Πυρίτιο

85-90%

Χρωμικό άλας

90-98%

Πυριτικό άλας

95-97%

Χρώμιο

96-98%

Ασήμι

95-97%

Χαλκός

97-99%

Νάτριο

92-98%

Κυανιούχο

90-95%

Θειικό άλας

99+%

Σιδηροκυανιούχο

98-99%

Θειώδες άλας

96-98%

Φθοριούχος

94-96%

Ψευδάργυρος

98-99%

Σίδερο

98-99%

Οδηγω

96-98%

Εντομοκτόνα

97%

Μαγνήσιο

96-98%

Απορρυπαντικά

97%

Μαγγάνιο

96-98%

Ζιζανιοκτόνα

97%

Ερμής

96-98%

Ιός

99+%

TDS (Συνολικά διαλυμένα στερεά)

95-99%

Σκληρότητα

93-97%

Πώς ξέρετε πότε να αντικαταστήσετε τα φίλτρα;

Συνιστούμε την αντικατάσταση των φίλτρων κάθε 6 μήνες για την καλύτερη απόδοση. Με το Zero το σύστημα θα φιλτράρει περίπου 2000 λίτρα νερού πριν ανάψει η λυχνία συντήρησης (ανάλογα με την ποιότητα του εισερχόμενου νερού) έτσι τα φίλτρα αλλάζουν κάθε 6 μήνες ή κάθε 2000 λίτρα όποιο έρθει πρώτο.

Εάν ζείτε σε περιοχή με σκληρό νερό, μπορεί να χρειαστεί να αλλάζετε πιο συχνά από κάθε 6 μήνες.

Πώς καθαρίζετε το μηχάνημα;

Μπορείτε να καθαρίσετε το σύστημα χρησιμοποιώντας ένα κιτ απολύμανσης. Υπάρχουν απλές οδηγίες στο εγχειρίδιο στην ενότητα 5.2.4.

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται το μηχάνημα;

Συνιστούμε την απολύμανση του συστήματος ετησίως. Υπάρχει μια απλή διαδικασία για να γίνει αυτό. Μπορείτε να το βρείτε στο εγχειρίδιο ενότητα 5.2.4.

Τι θερμοκρασία διανέμει το Zero;

Το Osmio Zero διανέμει νερό περιβάλλοντος (δεν κρυώνει το νερό – μας αρέσει να γεμίζουμε ένα γυάλινο μπουκάλι από το Osmio και να το αποθηκεύουμε στο ψυγείο) και ζεστό νερό σε τρεις διαφορετικές θερμοκρασίες

Νερό κανονικής θερμοκρασίας (περίπου 25°C), ιδανικό για άμεση κατανάλωση
Ζεστό νερό (40°C-50°C) ιδανικό για χλιαρό νερό
Ζεστό νερό (80°C-88°C) ιδανικό για καφέ
Σχεδόν βραστό νερό (90°C-98°C) ιδανικό για τσάι

Λάβετε υπόψη ότι το σύστημα φτάνει στο 100%, αλλά στη συνέχεια ταξιδεύει στη διαδρομή προς τον διανομέα και χάνει μερικούς βαθμούς. Χρησιμοποιώντας ένα θερμόμετρο στην κορυφή όπου βγαίνει το νερό, θα μετρήσετε περίπου 92-95°C. Μια εξαιρετική συμβουλή για πιο ζεστή διανομή είναι να επιλέξετε πρώτα τη ρύθμιση 100°C και να αφήσετε το νερό να ζεσταθεί και να ζεσταθεί η κούπα σας. Στη συνέχεια, πατήστε το stop και αδειάστε το και μετά συνεχίστε ξανά με μια νέα πρέσα 100°C.

Οι πληροφορίες για τις θερμοκρασίες είναι μόνο για καθοδήγηση. Ακολουθήστε τη μέθοδο παρασκευής που αναγράφεται στη συσκευασία ή που δίνεται από τη μαία σας όταν προετοιμάζετε τα βρεφικά παρασκευάσματα ή άλλα διαλύματα.

Υπάρχει αλμελάνι στο εγχειρίδιο για το Osmio Zero;

Ναι, μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο εδώ.

Το Osmio μειώνει το φθόριο;

Τόσο η διαύγεια Osmio όσο και η Osmio Zero μειώνουν το φθόριο σε πολύ υψηλά επίπεδα πάνω από 90% εάν τα φθόριο είναι μικρότερα από 1,5 mg ανά λίτρο.
Εάν κάποιος είναι σε νερό δικτύου, τότε μπορεί να επικοινωνήσει με τον προμηθευτή του νερού για να δει ποια είναι τα επίπεδα φθορίου στο νερό. Αυτός ο σύνδεσμος μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ποιος είναι ο προμηθευτής σας. Αυτό σας οδηγεί στον προμηθευτή τους και όταν ακολουθείτε τον σύνδεσμο προς τον ιστότοπο των προμηθευτών τους, μπορείτε συχνά να έχετε πρόσβαση στην αναφορά ποιότητας νερού στο διαδίκτυο. Εάν δεν είναι διαθέσιμο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή τους και να ζητήσετε αντίγραφο της αναφοράς ποιότητας του νερού.
Εάν κάποιος βρίσκεται σε μια φθοριούχα περιοχή στο Ηνωμένο Βασίλειο, τότε το φθόριο που προστίθεται στο νερό ανεβάζει το επίπεδο σε περίπου 1 mg ανά λίτρο.

Πώς να ανακυκλώσετε και να απορρίψετε τα φίλτρα νερού Osmio Zero;

Φίλτρο ενεργού άνθρακα Quick-Change και φίλτρο μεμβράνης Quick-Change 50GPD: αυτά τα δύο φίλτρα μπορούν να τοποθετηθούν στην ανακύκλωση πλαστικών. Ωστόσο, το κάτω μέρος των φίλτρων θα πρέπει πρώτα να ανοίξει χρησιμοποιώντας ένα σιδηροπρίονο. Τα στοιχεία άνθρακα και μεμβράνης μπορούν στη συνέχεια να αφαιρεθούν και να πεταχτούν στον κάδο πριν τεθούν τα φίλτρα σε ανακύκλωση.

Φίλτρο ιζήματος γρήγορης αλλαγής: Αυτό μπορεί απλά να τοποθετηθεί στην ανακύκλωση πλαστικών.

Γρήγορη αλλαγή φίλτρου εισαγωγής: Αυτό το φίλτρο πρέπει και πάλι να κοπεί στη μέση και το περιεχόμενο να αδειάσει στον κάδο πριν από την ανακύκλωση

Τι εγγύηση έχουν τα συστήματα Osmio;

Το Osmio Zero έχει 3 χρόνια εγγύηση, με δωρεάν επιστροφές εγγύησης στο ηπειρωτικό Ηνωμένο Βασίλειο. Οι επιστροφές εγγύησης εκδίδονται με ετικέτα επιστροφής Parcelforce. Οι επισκευές αποστέλλονται πίσω στον πελάτη με την ολοκλήρωση. Όλα αυτά αντιμετωπίζονται απευθείας με το Osmio, απλώς δείξτε τους την απόδειξη αγοράς σας, όπως το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Μια εκτεταμένη εγγύηση 5 ετών είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του Osmio με £36,00

Τα φίλτρα είναι αναλώσιμα, επομένως δεν καλύπτονται από καμία εγγύηση.

Leave a Comment