Τα καλύτερα βιολογικά λάδια αγριοτριανταφυλλιάς για το πρόσωπο το 2022

Παραλείψτε τον θόρυβο και δείτε μόνο τα καλύτερα βιολογικά έλαια τριανταφυλλιάς που μπορούν να σας αγοράσουν στη σημερινή ανάρτηση. Παρήγγειλα για πρώτη φορά τυφλά λάδι Rosehip όταν έψαχνα για βιολογική περιποίηση δέρματος πριν από σχεδόν μια δεκαετία και διάβασα ότι η Miranda Kerr ορκίζεται στο λάδι Rosehip. Είχε τη λέξη «τριαντάφυλλο» και «ισχίο» και αν το χρησιμοποιούσε ένα όμορφο supermodel, έπρεπε να το έχω. Ήταν στις αρχές των 20 μου και εξακολουθώ να είμαι λάτρης του λαδιού Rosehip μέχρι σήμερα. Θα βρείτε λάδι Rosehip να περιλαμβάνεται σε τόνους προϊόντων περιποίησης δέρματος αυτές τις μέρες, αλλά για όσους από εσάς ψάχνετε ένα προϊόν 100% Rosehip oil βρήκατε τη σωστή ανάρτηση. Θα πρέπει να επιλέξετε το ψυχρής έκθλιψης και πιστοποιημένο βιολογικό λάδι Rosehip εάν θέλετε ποιοτικό, ισχυρό λάδι Rosehip. Το υψηλής ποιότητας, ψυχρής έκθλιψης λάδι τριανταφυλλιάς κυμαίνεται από μια όμορφη βαθιά χρυσή απόχρωση έως ένα πλούσιο κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα. Διαβάστε παρακάτω για τα οφέλη του λαδιού Rosehip για το δέρμα και τα καλύτερα έλαια Rosehip για να διαλέξετε το 2022.

Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς είναι γεμάτο λιπαρά οξέα, τρανς-ρετινοϊκό οξύ (μια φυσική μορφή βιταμίνης Α), βιταμίνη C, βιταμίνη Ε και βήτα καροτίνη. Κλινικές μελέτες δείχνουν ακόμη και την αποτελεσματικότητα του ελαίου από σπόρους τριανταφυλλιάς σε διάφορες δερματικές παθήσεις. Με λίγα λόγια, το λάδι Rosehip μπορεί φωτίζει την υπερμελάγχρωση, ηρεμεί τις φλεγμονώδεις δερματικές παθήσεις, μειώνει την ακμή και βελτιώνει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού σας.

1. Ενυδατώνει

Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς έχει μια μοναδική ισορροπία ωμέγα-3, -6 και -9 λιπαρών οξέων. Ενώ είναι ιδιαίτερα εξαιρετικό για ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα, μπορεί να ωφελήσει όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ακνεϊκού.

2. Επιδιορθώνει τις βλάβες

Το Rosehip επιδιορθώνει τον κατεστραμμένο φραγμό του δέρματος χάρη στα λιπαρά οξέα του.

3. Εξομαλύνει την υφή & τον τόνο του δέρματος

Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη C στο λάδι Rosehip μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση της υφής του δέρματος και στη βελτίωση του τόνου του δέρματος.

4. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες

Η ρύπανση και οι ακτίνες UV προκαλούν βλάβη στο δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, οδηγώντας σε πρόωρα σημάδια γήρανσης και ρυτίδες. Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και βοηθά στην αποφυγή πρόκλησης ζημιών.

5. Ωφελεί όλους τους τύπους δέρματος

Το λάδι αγριοτριανταφυλλιάς είναι ελαφρύ και έχει χαμηλή φαγεσωρογόνο δράση, επομένως ακόμη και το λιπαρό δέρμα μπορεί να ωφεληθεί από τη χρήση του.

Τα καλύτερα έλαια Rosehip

Θέλετε να αναζητήσετε:

Ψυχρής έκθλιψης

Αυτή η μέθοδος εκχύλισης επιτρέπει τη διατήρηση όσο το δυνατόν περισσότερων θρεπτικών συστατικών

Πιστοποιημένο βιολογικό

Γιατί είναι σημαντικό το πιστοποιημένο βιολογικό; Οι προμηθευτές και οι εταιρείες που είναι αφοσιωμένες στα βιολογικά πρότυπα δεσμεύονται να παρέχουν υψηλής ποιότητας, ασφαλή και καθαρά έλαια που έχουν προέλθει από καλλιέργειες που υπόκεινται σε πρακτικές φυσικής και βιολογικής γεωργίας και παραγωγής.

Ένα πραγματικά βιολογικό λάδι είναι «αυτό που δεν έχει παραχθεί μόνο με τη χρήση φυσικών μεθόδων όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά και όπου οι γεωργικές πρακτικές έχουν λάβει υπόψη την ποιότητα του εδάφους και την εισαγωγή δυνητικά επιβλαβών παραγόντων (αποφεύγοντας τη μονοκαλλιέργεια ή την χρήση ΓΤΟ, για παράδειγμα) και η διαδικασία παραγωγής και παραγωγής από άκρο σε άκρο του πετρελαίου λαμβάνεται υπόψη από την άποψη των χημικών ρύπων. Με άλλα λόγια, τα βιολογικά αιθέρια έλαια αντιπροσωπεύουν μια πρακτική και φιλοσοφία που έχουν σχεδιαστεί για να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, βιώσιμα, υγιή και πιο υποστηρικτικά προς την αγροτική κοινότητα στο σύνολό της.»(1)

Ο μόνος τρόπος για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα εάν ένα λάδι είναι βιολογικό είναι εάν έχει βιολογική πιστοποίηση.

Προμήθεια

Το υψηλότερης ποιότητας λάδι Rosehip για περιποίηση δέρματος προέρχεται από τη Χιλή στη Νότια Αμερική και το Λεσότο στη νότια Αφρική.

Χρώμα

Το υψηλής ποιότητας λάδι Rosehip κυμαίνεται από μια βαθιά χρυσή απόχρωση έως ένα πλούσιο κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα.

Λάδι προσώπου Pai Rosehip BioRegenerate Universal Face Oil

Το λάδι προσώπου Pai Rosehip περιέχει τόσο βιολογικό σπόρους τριανταφυλλιάς όσο και εκχύλισμα φρούτου Rosehip και σχεδιάστηκε για να είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για το πιο λιπαρό δέρμα. Είναι ένα απίστευτα ελαφρύ λάδι με υγρή σύσταση που δίνει αίσθηση ενυδάτωσης. Αν φοβάστε να προσθέσετε ένα λάδι προσώπου στη ρουτίνα σας, το Pai Rosehip Oil είναι εξαιρετικό για να ξεκινήσετε.

Trilogy Rosehip Oil

Αγαπημένο από την ίδια την Kate Middleton, το Trilogy Rosehip Oil αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως κορυφαίας ποιότητας λάδι Rosehip. Το άγριας συγκομιδής, πιστοποιημένο βιολογικό, αγνό έλαιο σπόρων τριανταφυλλιάς προσφέρει εντατική συνολική θρέψη, ανανέωση και αναπλήρωση του δέρματος για λαμπερό δέρμα με υγιή όψη.

ελάχιστη περιεκτικότητα σε βασικά λιπαρά οξέα 80% και δοκιμή παρτίδας κάθε βαρέλι που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μας από αγριοτριανταφυλλιά.

Ενώ τα τριαντάφυλλα καλλιεργούνται σε όλο τον κόσμο, το καλύτερης ποιότητας λάδι αγριοτριανταφυλλιάς για σκοπούς περιποίησης δέρματος προέρχεται από τριαντάφυλλα που φύονται άγρια ​​στις ορεινές περιοχές της Χιλής στη Νότια Αμερική και του Λεσότο στη νότια Αφρική. Τα εδάφη, το κλίμα και η ποιότητα του νερού (βροχή!) συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας και οι τριανταφυλλιές συλλέγονται με το χέρι από μικρές κοινότητες χωριών στη γύρω περιοχή. Επωνυμίες με την υψηλότερης ποιότητας πηγή ελαίου Rosehip από προμηθευτές σε αυτές τις περιοχές.

100 τοις εκατό αγνό λάδι Rosehip

Το έλαιο Rosehip της 100% Pure είναι οργανικό και ψυχρής έκθλιψης για μέγιστη ισχύ ώστε να στοχεύει αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές, την απώλεια ελαστικότητας και τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος.

Earthwise Beauty Rosa Rosehip Oil

Η Green beauty brand Earthwise Beauty χρειάστηκε 5 χρόνια για να προμηθευτεί το έλαιο Rosehip προκειμένου να λανσάρει ένα ανώτερο προϊόν από άλλα έλαια αγριοτριανταφυλλιάς που θα βρείτε στην αγορά. Τα περισσότερα έλαια αγριοτριανταφυλλιάς είναι εκχυλίσεις μόνο από σπόρους τριανταφυλλιάς ή εκχυλίσεις από σπόρους τριανταφυλλιάς με μόνο ένα μικρό κλάσμα εκχυλισμάτων ολόκληρων φρούτων ή πολτού φρούτων. Αντίθετα, το Earthwide Beauty’s Rosa είναι πλήρως ισορροπημένο και φτιαγμένο από σπόρους, πολτό φρούτων και φλούδα φρούτων. Είναι ένα πλούσιο, κρεμώδες, ζωντανό έλαιο τριανταφυλλιάς σε πορτοκαλί απόχρωση που έχει απίστευτη θρέψη στο δέρμα.

Εξοικονομήστε 10% με τον εκπτωτικό κωδικό OBL.

Οικονομικά Βιολογικά Έλαια Τριαντάφυλλου

Εάν έχετε πολύ περιορισμένο προϋπολογισμό, σας συνιστώ να εξετάσετε τα λάδια Rosehip αυτών των επωνυμιών:

Facetheory Balancing Oil Rosehip

NOW Certified Organic Rosehip Oil

(1) New Directions Aromatics

Leave a Comment