4 καλύτερες μάρκες εσωρούχων από οργανικό βαμβάκι (για γυναίκες)

Αλλάζω σιγά σιγά τα ρούχα μου με αυτά που είναι φτιαγμένα με πιο φυσικές ίνες τον περασμένο χρόνο και αυτό περιλαμβάνει τα εσώρουχά μου! Τα περισσότερα εσώρουχα είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα, και δεν ξέρω για εσάς, αλλά το να φοράτε πλαστικό ως εσώρουχο απλά δεν ακούγεται σωστό. Διαπίστωσα ότι κάνοντας αυτήν την ανταλλαγή έχω γίνει πιο συνειδητοποιημένος καταναλωτής και συνειδητοποιώ τι αγοράζω και από πού αγοράζω. Αν ψάχνατε για εσώρουχα κατασκευασμένα από οργανικά υφάσματα και υψηλής ποιότητας, δείτε παρακάτω τις αγαπημένες μου μάρκες εσωρούχων για βιώσιμα υλικά!

*Αποκάλυψη συνεργατών: Έχω συνδέσμους συνεργατών σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Αν αγοράσετε κάτι από τον σύνδεσμό μου, θα λάβω μια μικρή προμήθεια από την πώληση. Αυτό έρχεται χωρίς κόστος για εσάς, αλλά πληρώνεται από την εταιρεία. Δεν παίρνω ελαφρά το να γίνω συνεργάτης με οποιαδήποτε εταιρεία. Αν είμαι, είναι επειδή πιστεύω στην εταιρεία και το προϊόν της.

Ποιοι τύποι υφασμάτων είναι καλύτεροι για εσώρουχα;

Εάν έχετε κοιτάξει ποτέ ρούχα, ξέρετε ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για το είδος του υλικού από το οποίο μπορούν να κατασκευαστούν τα εσώρουχα. Και, είναι πολύ περισσότερα από το πιο άνετο υλικό. Θέλετε επίσης να σκεφτείτε τι είναι καλύτερο για την υγεία σας και ακόμη και για το περιβάλλον.

Τα συνθετικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή εσωρούχων περιλαμβάνουν:

  • Πολυεστέρας: Ένας τύπος μικροπλαστικού που προέρχεται από πετρέλαιο. Μελέτες δείχνουν ότι κάθε φορά που πλένεται ένα κομμάτι από πολυεστερικό ρούχο, ρίχνει μικρά κομμάτια πλαστικού που ονομάζονται μικροπλαστικά.
  • Nylon: Ένα συνθετικό πλαστικό υλικό που παράγεται από τη χημική αντίδραση από ενώσεις που είναι άμεσα διαθέσιμες από τον αέρα, το νερό και τον άνθρακα ή το πετρέλαιο. Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1930, η δημιουργία νάιλον οδήγησε στη δημιουργία ακόμη περισσότερων συνθετικών.
  • Spandex: Συνθετικό πολυμερές που αποτελείται από 85% πολυουρεθάνη. Η πολυουρεθάνη είναι ένα πλαστικό υλικό που βρίσκεται σε οτιδήποτε, από στρώματα, καναπέδες, μόνωση, υγρές επικαλύψεις και χρώματα και πολλά άλλα.
  • Δαντέλα: Ενώ η δαντέλα κατασκευαζόταν περισσότερο από φυσικές ίνες όπως μετάξι και λινό, τώρα κατασκευάζεται πιο συχνά από συνθετικές ίνες. Αν και χρησιμοποιείται και βαμβάκι.

Τα φυσικά υφάσματα όχι μόνο θα είναι καλύτερη επιλογή από περιβαλλοντική άποψη, αλλά θα παρατηρήσετε επίσης ότι έχουν διαφορετική αίσθηση. Οι φυσικές ίνες για εσώρουχα περιλαμβάνουν:

  • Βαμβάκι: Ένα φυσικό υλικό που είναι μαλακό, ανθεκτικό, αναπνέει και δεν μεταφέρει ηλεκτρισμό τόσο στατικό δεν αποτελεί πρόβλημα.
  • Μετάξι: Οι ίνες του μεταξιού δημιουργούνται από το έντομο του μεταξοσκώληκα. Είναι ένα υλικό που αναπνέει πολύ, πολύ μαλακό και δεν χάπι. Το μετάξι έχει πολύ μικρή έκταση και είναι το ισχυρότερο φυσικό ύφασμα στον κόσμο.
  • Κάνναβη: Πρόκειται για ένα ύφασμα που παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας ίνες από τα κοτσάνια του Cannabis sativa φυτό. Προσφέρει διαπνοή με κάποιο τέντωμα.
  • Μπαμπού: Πολύ αναπνεύσιμο, με μεγάλη ελαστικότητα και ικανότητα απομάκρυνσης της υγρασίας. Ωστόσο, είναι επιρρεπής σε χάπια.

Συγκρίνοντας τα συνθετικά υλικά με τις πιο φυσικές επιλογές, ξέρω τι θα διάλεγα όταν μου δόθηκε μια επιλογή! Η απαλότητα, η δυνατότητα αναπνοής και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά με κάνουν να επιλέγω πιο φυσικά υφάσματα όταν είναι δυνατόν.

Δείτε την πλήρη ανάρτησή μου για τις καλύτερες πιτζάμες από βιολογικό βαμβάκι εδώ!

Δεδομένου ότι το βαμβάκι είναι μια από τις πιο βρώμικες καλλιέργειες στον κόσμο, θέλετε να επιλέξετε βιολογικό βαμβάκι όποτε είναι δυνατόν.

Είναι το οργανικό βαμβάκι το καλύτερο για εσώρουχα;

Η σύντομη απάντησή μου είναι, ναι, το οργανικό βαμβάκι είναι ένα από τα καλύτερα υφάσματα για εσώρουχα. Τα εσώρουχα από οργανικό βαμβάκι είναι ιδιαίτερα καλύτερα σε σύγκριση με τα συνθετικά υλικά. Αρχικά, τα συνθετικά υφάσματα μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς και να κάνουν πιο δύσκολο τον έλεγχο της θερμοκρασίας σε σχέση με την αναπνοή και την απαλότητα ενός φυσικού υλικού.

Και ξέρατε ότι το συμβατικό βαμβάκι είναι μια από τις πιο βρώμικες καλλιέργειες στον κόσμο επειδή ψεκάζεται με τόσες πολλές επιβλαβείς χημικές ουσίες;!

Το glyphosate είναι μόνο ένα από τα πολλά χημικά που χρησιμοποιούνται σε καλλιέργειες βαμβακιού και θεωρείται πιθανό καρκινογόνο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Το πιο τρομακτικό μέρος είναι ότι αυτό δεν είναι καν το χειρότερο παράνομο όταν πρόκειται για χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε καλλιέργειες βαμβακιού, αλλά πιστεύω ότι είναι το πιο γνωστό στο ευρύ κοινό.

Το Aldicarb είναι το δεύτερο σε πωλήσεις φυτοφάρμακο βαμβακιού στον κόσμο (με 112 εκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν). Δυστυχώς, είναι επίσης ένα από τα πιο τοξικά χημικά που χρησιμοποιούνται στη γεωργία.

Έτσι, όταν βλέπετε πόσες χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται σε καλλιέργειες βαμβακιού συν το πόσο τοξικές είναι μερικές από αυτές τις χημικές ουσίες… σας κάνει να σκεφτείτε δύο φορές τα ρούχα γενικά, αλλά ειδικά τα εσώρουχά σας.

Για να βεβαιωθείτε ότι η επωνυμία από την οποία αγοράζετε κάνει αυτό που λένε ότι κάνουν, αναζητήστε πάντα πιστοποιήσεις τρίτων. Μία από αυτές τις πιστοποιήσεις που πρέπει να αναζητήσετε είναι το Παγκόσμιο Πρότυπο Οργανικής Κλωστοϋφαντουργίας (GOTS):

«Εάν ένα προϊόν έχει την ετικέτα «βιολογικό» πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 95% πιστοποιημένες οργανικές ίνες. Οι οργανικές ίνες είναι φυσικές ίνες που καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση συνθετικών φυτοφαρμάκων (όπως εντομοκτόνα), ή ζιζανιοκτόνων και ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί) σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας. Η βιολογική γεωργία είναι μια παραγωγική διαδικασία που διατηρεί την υγεία των οικοσυστημάτων, των εδαφών και των ανθρώπων».

Θα πω ότι νομίζω ότι τα κανονικά βαμβακερά εσώρουχα (ή ακόμα και τα εσώρουχα από άλλη φυσική ίνα) είναι καλύτερη επιλογή από αυτά που κατασκευάζονται με συνθετικά υλικά. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι τα εσώρουχα από οργανικό βαμβάκι δεν είναι στον προϋπολογισμό, ακόμη και τα εσώρουχα από 100% βαμβάκι είναι μια βελτίωση κατά τη γνώμη μου.

Εάν θέλετε να γίνετε πιο συνειδητοποιημένος καταναλωτής όπως εγώ, δείτε τις επιλογές μου για τις καλύτερες μάρκες βιολογικών εσωρούχων. Μόλις δοκιμάσετε αυτά τα βιολογικά βασικά, δεν θα κοιτάξετε πίσω!

Το Pact προσφέρει τόσα πολλά διαφορετικά στυλ εσωρούχων που σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας αρέσει!

Συμφωνία

Η Pact είναι μια πραγματικά μοναδική εταιρεία όταν πρόκειται να είναι μια μάρκα βιολογικών και βιώσιμων ρούχων. Τα βασικά βαμβακερά προϊόντα της Pact είναι φτιαγμένα για όλη την οικογένεια, από καθημερινά ρούχα μέχρι ακόμη και είδη κρεβατιού και μπάνιου. Από την εμφάνιση των ρούχων μέχρι την αποστολή της μάρκας υπάρχουν κυριολεκτικά τόσα πολλά να αγαπήσετε.

Τι μου αρέσει στο Σύμφωνο: Μου αρέσει που το Pact φέρει τόσα πολλά στυλ βιολογικών εσωρούχων. Από παντελόνι μπικίνι, μέχρι στρινγκ και σλιπ, μέχρι ψηλόμεσο. Πραγματικά έχουν σκεφτεί τα πάντα. Είναι επίσης σε εξαιρετική τιμή. Απλώς αισθάνονται σαν ένα ανόητο εσώρουχο που είναι υπέροχο για καθημερινή χρήση. Μου άρεσαν πολύ τα στρινγκ τους, αλλά είμαι στρινγκ που φοράω. Μου άρεσε το δαντελένιο στρινγκ στη μέση τους και το κανονικό τους στρινγκ.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική μου για το Pact Organic Clothing εδώ!

Τι λένε άλλοι πελάτες: Με σχεδόν 400 κριτικές, το γυναικείο στρινγκ με δαντέλα Pact έχει βαθμολογηθεί με 3,8 στα 5 αστέρια. Μερικά πράγματα που λέγονται είναι ότι τα εσώρουχα είναι «μαλακά, άνετα και όμορφα». Ταιριάζουν επίσης στο μέγεθος. Το ένα μειονέκτημα που συνέχισα να διαβάζω είναι ότι λόγω της δαντέλας πρέπει να πλένονται στο χέρι και αν μπουν στο πλυντήριο η δαντέλα μπορεί να λυθεί. Το Classic Cut Bikini, με πάνω από 1300 κριτικές, έχει βαθμολογηθεί με 4,2 στα 5 αστέρια. Αυτά περιγράφονται στις κριτικές ως άνετα και πλήρη κάλυψη. Οι περισσότεροι λένε ότι ταιριάζουν στο μέγεθος, αλλά υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι ταιριάζουν χαλαρά στην περιοχή των γλουτών. Μπορείτε να βρείτε κριτικές για όλα τα στυλ βιολογικών εσωρούχων απευθείας στον ιστότοπο του PACT!

Προσφορές στυλ: Γαλλικό κομμένο μπικίνι, κλασικό μπικίνι κομμένο, σλιπ με δαντέλα, κοντό για αγόρι, ψηλό ύψος Hipster, στρινγκ, στρινγκ με δαντέλα και αυθάδης hipster

Εύρος μεγέθους: XS-XXL

Τιμή: Ξεκινήστε από 14 $ όταν αγοράζονται μεμονωμένα. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα πακέτα 6 που ξεκινούν από 48 $.

Αγοράστε το Σύμφωνο εδώ!
Το Brook There προσφέρει μια μινιμαλιστική προσέγγιση στα εσώρουχα, που λατρεύω!

Μπρουκ Εκεί

Το Brook There δημιουργήθηκε από τον Brook που ήθελε μια μινιμαλιστική σειρά εσωρούχων και συνειδητοποίησε ότι υπήρχαν και άλλες γυναίκες σαν κι αυτήν που ήθελαν επίσης μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση στα εσώρουχα. Μετρά πραγματικές γυναίκες και έχει εκπαιδευτεί υπονόμους για να δημιουργήσει τα εσώρουχα. Είναι μια τόσο στοχαστική διαδικασία συνολικά.

Τι μου αρέσει στο Brook There: Η γραμμή είναι πολύ απαλή συνολικά. Εντυπωσιάστηκα με το πόσο απαλό ένιωθε το εσώρουχο στο δέρμα. Μου άρεσε το ψηλό σλιπ που χτυπάει ακριβώς κάτω από τον αφαλό. Αυτά ήταν ιδιαίτερα υπέροχα για μετά τον τοκετό. Το ένα μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου είναι ότι δεν είναι απρόσκοπτα. Η μπορντούρα στα εσώρουχα είναι λίγο πιο χοντρή κατά τη γνώμη μου, οπότε μπορείτε να δείτε γραμμές εσωρούχων που δεν μου αρέσουν.

Τι λένε άλλοι πελάτες: Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κριτικές στον ιστότοπό τους.

Προσφορές στυλ: Μπικίνι, Hipster, Thong, Boy Short

Εύρος μεγέθους: XS-XXL

Τιμή: Ξεκινήστε από 28 $ όταν αγοράζονται μεμονωμένα. 3 διαθέσιμα πακέτα που ξεκινούν από 68 $

Αγοράστε το Brook εκεί εδώ!
Τα βιολογικά εσώρουχα Knickey έχουν τόσο καλή εφαρμογή!

Νίκι

Ο Knickey σκέφτεται πραγματικά την όλη διαδικασία όταν πρόκειται για τη δημιουργία των αντικειμένων του. Από το πώς μεγαλώνουν, μέχρι το πώς αποστέλλονται πλαστικά δωρεάν από την έδρα τους – χρησιμοποιούν πραγματικά βιώσιμες πρακτικές. Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο σας ταξιδεύουν στον ιστότοπό τους κάτω από το “Behind the Seam”. Δείχνει πραγματικά την αφοσίωση αυτής της εταιρείας στην ηθική παραγωγή και στους δίκαιους μισθούς σε κάθε άτομο στη διαδικασία παραγωγής του. Παράπλευρη σημείωση – Μου αρέσει που προσφέρουν και εσώρουχα εγκυμοσύνης!

Τι μου αρέσει στο Knickey: Η Knickey δημιουργεί πραγματικά ένα εξαιρετικό βιολογικό εσώρουχο. Η μεγαλύτερη διαφορά που έχω παρατηρήσει με τα εσώρουχα Knickey είναι ότι έχουν πολύ καλή εφαρμογή. Τα οργανικά εσώρουχά τους δεν αισθάνονται σφιχτά γύρω από τη μέση ή τους μηρούς σας. Είναι επιεικής, που τα κάνει απίστευτα άνετα, αλλά και εξαιρετικά για να μην δείχνουν γραμμές όταν τα φοράτε. Έχουν ωραίο τέντωμα και νιώθω λίγο πολυτελές κάθε φορά που τα βάζω. Λατρεύω το στρινγκ και το ψηλό σλιπ τους.

Τι λένε άλλοι πελάτες: Οι κριτικές είναι πολύ θετικές συνολικά. Για ένα από τα μπεστ σέλερ τους, το πολυώροφο σλιπ υπάρχουν πάνω από 1.754 κριτικές! Τα πράγματα που διάβαζα συνέχεια ήταν πόσο απαλό ήταν το ύφασμα και πώς τα εσώρουχα δεν έμπαιναν καθόλου στο δέρμα τους. Οι άνθρωποι ανέφεραν επίσης πολλές φορές πώς δεν ανέβαιναν και δεν μπορούσαν να αισθανθούν ότι φορούσαν τίποτα. Άλλοι είπαν πόσο τους άρεσε η κάλυψη και ότι δεν ένιωθαν σαν εσώρουχα της γιαγιάς. Όλοι ανέφεραν πόσο πιστοί στο μέγεθος τους. Το Low-Rise Bikini έχει πάνω από 804 κριτικές. Οι άνθρωποι λάτρεψαν το κόψιμο και το πόσο απαλό ένιωθαν και είπαν ότι ήθελαν να αντικαταστήσουν όλα τα εσώρουχά τους με Knickey. Πολλοί ανέφεραν πόσο εξαιρετική είναι η ποιότητα συνολικά.

Προσφορές στυλ: Χαμηλή αύξηση στρινγκ, ψηλόμεσο μπικίνι, ψηλόμεσο μπικίνι, ψηλόμεσο μπικίνι, ψηλόμεσο σλιπ, ψηλόμεσο, εγκυμοσύνη.

Εύρος μεγέθους: XXS-XXXL

Τιμή: Ξεκινήστε από 17 $ όταν αγοράζονται μεμονωμένα. 6 πακέτα είναι διαθέσιμα για $97.

Αγοράστε το Knickey εδώ!
Τα εσώρουχα WAMA είναι φτιαγμένα όχι μόνο από βαμβάκι, αλλά και από κάνναβη!

WAMA

Αυτά είναι τα πρώτα εσώρουχα που δοκίμασα και ήταν κυρίως από κάνναβη, αλλά και οργανικό βαμβάκι και spandex. Η WAMA ήθελε να χρησιμοποιήσει κάνναβη καθώς είναι αντιβακτηριδιακή και κατά της οσμής. Το υλικό αναπνέει πολύ και γίνεται πιο μαλακό με κάθε πλύση. Η κάνναβη είναι επίσης βιολογική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τον πλανήτη.

Τι μου αρέσει στο WAMA:Λατρεύω το γεγονός ότι η κάνναβη αναπνέει, κάτι που είναι εξαιρετικό για γυμναστική. Είναι καλοφτιαγμένα και αγαπούν την παχύτερη ταινία στην κορυφή. Βοηθά να τα κρατάτε στη θέση τους. Είναι λίγο πιο βαρύ υλικό συνολικά, αλλά ανακάλυψα ότι όσο περισσότερο τα έπλενα τόσο πιο μαλακά έγιναν. Δεν είναι εκείνα που προσελκύω κάθε μέρα, αλλά περισσότερο για προπονήσεις ή απλώς για ένα εσώρουχο lounge.

Τι λένε άλλοι πελάτες: Υπάρχουν πολλές θετικές κριτικές για τα εσώρουχα WAMA. Βλέπω συνεχώς πελάτες να παρατηρούν πόσο μαλακοί και αναπνεύσιμοι είναι. Πολλοί σχολιάζουν επίσης ότι αν και το ύφασμα δεν είναι «παχύ» από μόνο του, είναι σίγουρα φτιαγμένο για να διαρκεί. Σύμφωνα με τις κριτικές, αυτό φαίνεται επίσης να είναι μια εξαιρετική επιλογή εσωρούχων για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, καθώς δεν προκάλεσε ερεθισμό του δέρματος. Βλέπω επίσης διάφορα σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των εσωρούχων που δεν είναι αρκετά σωστά, είτε πρόκειται για τη χαλαρή εφαρμογή των οπών στα πόδια, ότι υπάρχει είτε πολύ είτε πολύ λίγο ύφασμα για να καλύψει τον γλουτό κ.λπ. Ωστόσο, θετικό Οι κριτικές υπερτερούν κατά πολύ οποιωνδήποτε από τις αρνητικές κριτικές.

Προσφορές στυλ: Hipsters, μπικίνι, στρινγκ, σορτς για αγόρι, ψηλόμεσο

Εύρος μεγέθους: XS-4XL

Τιμή: Ξεκινήστε από 24 $ όταν αγοράζονται μεμονωμένα. Τα πακέτα 3, 6 και 10 είναι διαθέσιμα από 69 $.

Αγοράστε WAMA εδώ!

Πείτε μου αν μου έλειψε η αγαπημένη σας μάρκα βιολογικών εσωρούχων στα παρακάτω σχόλια!

Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις προηγούμενες αναρτήσεις:

Leave a Comment