Best Self Tanner: Beauty By Earth Review

Νομίζω ότι οι περισσότερες από εμάς θα λέγαμε ότι θέλουμε ένα ωραίο μαύρισμα, ειδικά το καλοκαίρι. Όμως, δεν θέλουμε πάντα να ψήνουμε στον ήλιο για να το πετύχουμε. Σίγουρα δεν είμαι κατά της έκθεσης στον ήλιο και στην πραγματικότητα πιστεύω ότι είναι καλό. Όμως, μερικές φορές χρειαζόμαστε λίγη επιπλέον βοήθεια στο τμήμα μαυρίσματος και εκεί μπαίνει ένας αυτομαυρισμένος. Πρόσφατα λάτρεψα το Beauty By Earth Self Tanner και πρόκειται να μοιραστώ μια πλήρη κριτική για το πώς να αποκτήσετε ένα εκπληκτικό μαύρισμα χωρίς βλάπτοντας το δέρμα σας με την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

*Αποκάλυψη συνεργατών: Έχω συνδέσμους συνεργατών σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Εάν αγοράσετε κάτι από τον σύνδεσμό μου, θα λάβω μια μικρή προμήθεια από την πώληση. Αυτό έρχεται χωρίς κόστος για εσάς, αλλά πληρώνεται από την εταιρεία. Δεν παίρνω ελαφρά το να γίνω συνεργάτης με οποιαδήποτε εταιρεία. Αν είμαι, είναι επειδή πιστεύω στην εταιρεία και το προϊόν της.

Πώς λειτουργεί ένα αυτομαυριστικό;

Οι αυτομαυρισμένοι έχουν ένα ενεργό συστατικό που ονομάζεται διυδροξυακετόνη (DHA). Αυτό το συστατικό είναι που δίνει το ανήλιαγο μαύρισμα που αναζητούμε όταν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν αυτομαυρίσματος. Λειτουργεί αντιδρώντας με τα νεκρά κύτταρα του δέρματος στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό θα δημιουργήσει ένα προσωρινό σκουρόχρωμο δέρμα που προσομοιώνει το μαύρισμα που όλοι ελπίζουμε. Επειδή αντιδρά με αμινοξέα στα νεκρά κύτταρα του δέρματος, έχει ως αποτέλεσμα να μην διαρκεί πολύ, καθώς αποβάλλουμε συνεχώς αυτά τα κύτταρα του δέρματος.

Φυσικά η ασφάλεια του DHA τίθεται υπό αμφισβήτηση από οποιονδήποτε αναζητά καθαρά και ασφαλή προϊόντα. Το DHA έχει εγκριθεί από τον FDA για εξωτερική εφαρμογή στο ανθρώπινο σώμα (αυτό εξαιρεί τα χείλη, τα μάτια, τα αυτιά, τη μύτη και τους βλεννογόνους). Αλλά, φυσικά, αυτό δεν αρκεί αν έχετε βρεθεί κοντά στην καθαρή ομορφιά για οποιοδήποτε είδος χρόνου. Πρέπει να κάνουμε κάποιες από τις δικές μας έρευνες για να διασφαλίσουμε ότι αυτό που χρησιμοποιούμε είναι πραγματικά ασφαλές.

Το DHA χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για αυτοβυρσοδεψία, στην πραγματικότητα στην ΕΕ η Επιστημονική Επιτροπή για την Ασφάλεια των Καταναλωτών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι ασφαλές να χρησιμοποιείται σε ποσοστά έως και 10%. Μέχρι εδώ καλά.

Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμένες μελέτες που δείχνουν ότι το DHA προκαλεί βλάβη στο DNA, αποκλεισμό του κυτταρικού κύκλου και απόπτωση. Αυτό εγείρει το ερώτημα των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων από τη χρήση ενός προϊόντος με DHA σε αυτό που απλώς δεν είναι γνωστά αυτή τη στιγμή. Λοιπόν, το ερώτημα είναι, υπάρχουν ασφαλέστερες επιλογές εκεί έξω, ώστε να μπορούμε να μαυρίσουμε και να νιώθουμε καλά για την ασφάλεια που το κάνουμε;

Το Beauty By Earth χαρίζει φυσικό μαύρισμα χρησιμοποιώντας εξαιρετικά συστατικά!

Τι κάνει διαφορετικό το Beauty by Earth Self Tanner;

Το Beauty By Earth είναι διαφορετικό από πολλές απόψεις. Το αυτομαυριστικό τους περιέχει DHA που προέρχεται από ζαχαρότευτλα. Παρόλο που δεν μπόρεσα να λάβω το ακριβές ποσοστό DHA στο προϊόν, επειδή ήταν προνομιακές πληροφορίες, έλαβα τις ακόλουθες πληροφορίες όταν το ρώτησα:

«Δεν επιθυμούμε να δώσουμε αυτήν την απάντηση, καθώς το ποσοστό των συστατικών μας είναι προνομιακές πληροφορίες. Ωστόσο, όλα τα συστατικά παρατίθενται με τη σειρά του υψηλότερου ποσοστού χρήσης.

Εξασφαλίζουμε τους εαυτούς μας ότι λαμβάνουμε το πιο καθαρό, φυσικά προερχόμενο DHA από μη ΓΤΟ Eco-Cert Τα ζαχαρότευτλα διατίθενται από την Ευρώπη, όπου τα τρόφιμα και τα χημικά συστατικά είναι εξαιρετικά τυποποιημένα. Πιστεύουμε ότι είναι μια πολύ πιο ασφαλής εναλλακτική από τη χρήση αυτομαυρισμένων με βάση τη βαφή, τα οποία συχνά χρησιμοποιούν επίσης DHA μεταξύ άλλων επιβλαβών συνθετικών συστατικών με τα οποία δεν συμφωνούμε ως επωνυμία».

Ήθελα να δω αν θα μπορούσα να πάρω τουλάχιστον ένα εύρος του ποσοστού DHA τους, γι’ αυτό ρώτησα ξανά την επωνυμία και αυτό είναι που άκουσα πίσω:

«Το DHA μας είναι μεταξύ 6-10%.»

Χάρηκα λοιπόν με αυτή την απάντηση καθώς ήθελα να επαληθεύσω ότι το ποσοστό ήταν κάτω από 10%, που είναι!

Δείτε όλα τα προϊόντα Beauty By Earth’s Self Tanner εδώ και χρησιμοποιήστε τον κωδικό BEAUTYBYEARTH για να εξοικονομήσετε 10%!

Ποια συστατικά του self tanner πρέπει να αποφεύγονται;

Φυσικά, πέρα ​​από το δραστικό συστατικό του DHA, μπορεί να κρύβονται διάφορα άλλα όχι και τόσο σπουδαία συστατικά στο αγαπημένο σας μαυριστικό. Εδώ είναι μερικά μόνο που πρέπει να προσέχετε και να αποφύγετε:

Ευωδιά: Αν δεν ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό πριν, αυτό είναι ένα συστατικό που πρέπει να αποφύγετε – ή τουλάχιστον πρέπει να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες! Αυτή είναι μια ομάδα χημικών ουσιών που ευθύνονται για το άρωμα (ή ακόμα και την έλλειψη αρώματος) ενός προϊόντος. Υπάρχουν χιλιάδες χημικές ουσίες που μπορούν να συμπεριληφθούν στο γενικό συστατικό «άρωμα» και δεν χρειάζεται να αποκαλυφθούν για να διατηρηθούν τα εμπορικά μυστικά. Μόνο μερικά από αυτά τα χιλιάδες συστατικά συνδέονται με τον καρκίνο, την αναπαραγωγική τοξικότητα, τις αλλεργίες και τις ευαισθησίες.

Βαφές FD&C: Αυτές είναι βαφές που προστίθενται στα καλλυντικά σας (από πετρέλαιο) για να επηρεάσουν το χρώμα του προϊόντος. Δυστυχώς έρχονται με μια ολόκληρη σειρά από πιθανά προβλήματα. Αυτό περιλαμβάνει τη σύνδεση με οτιδήποτε, από καρκίνο έως νευροτοξικότητα και πολλά άλλα!

Φαινοξυαιθανόλη: Χρησιμοποιείται ως συντηρητικό. Αυτό προκαλεί σύγχυση μερικές φορές επειδή υπάρχουν καθαρές πηγές του και εάν χρησιμοποιείται σε συγκεντρώσεις μικρότερες από 1%, είναι ασφαλές. Ωστόσο, μπορεί να μολυνθεί με 1,4 διοξάνη (πιθανό καρκινογόνο για τον άνθρωπο), επομένως είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζετε ότι το προϊόν σας έχει μια καθαρή πηγή του.

Προπυλενογλυκόλη: Μια ένωση με βάση το πετρέλαιο, χρησιμοποιείται ως μαλακτικό στα καλλυντικά. Δημιουργείται όταν το οξείδιο του αιθυλενίου (γνωστό καρκινογόνο μέσω της εισπνοής) αντιδρά με άλλα, λιγότερο επιβλαβή συστατικά. Σε αυτή τη διαδικασία αντίδρασης, δημιουργούνται υποπροϊόντα όπως το 1, 4 διοξάνιο (πιθανό καρκινογόνο για τον άνθρωπο). Οι κατασκευαστές θα μπορούσαν να τα αφαιρέσουν, αλλά δυστυχώς πολλοί δεν το κάνουν.

Parabens: Χρησιμοποιούνται ως συντηρητικό στα προϊόντα ομορφιάς σας ή για άρωμα, τα parabens έχουν συνδεθεί με ενδοκρινικές διαταραχές, καρκίνο, αναπτυξιακή και αναπαραγωγική τοξικότητα. Όταν κοιτάζετε στη λίστα συστατικών, το συστατικό μπορεί να ξεκινά με πράγματα όπως αιθυλο-, βουτυλ-, μεθυλ- κ.λπ. και τελειώνει με -paraben.

Και δυστυχώς η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Επομένως, πρέπει πραγματικά να κοιτάξετε κάθε προϊόν και να δείτε ακριβώς τι περιέχει!

Το Beauty By Earth μυρίζει πολύ καλύτερα από άλλα αυτομαυριστήρια – το plus συνεχίζει τόσο εύκολα και δεν κολλάει!

Ψάχνω βαθιά για την κριτική μου για το Beauty By Earth Self Tanner – απαντώντας σε όλες τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις!

Αφή

Το Beauty By Earth Self Tanner έχει υπέροχη αίσθηση στο δέρμα. Συνεχίζει ομαλά και βυθίζεται γρήγορα. Δεν κολλάει καθόλου, πράγμα που μου αρέσει! Τόσοι πολλοί αυτομαυρισμένοι μπορεί να αισθάνονται κολλώδεις ή να μην στεγνώνουν τόσο καλά, όπως δεν συμβαίνει με το Beauty By Earth.

Πώς να εφαρμόσει

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας έχει απολεπιστεί σωστά πριν εφαρμόσετε το self tanner σας. Διαφορετικά μπορεί να κολλήσει σε ξηρά μπαλώματα στο δέρμα σας. Κάνω πρώτα ένα ντους και κάνω απολέπιση με το απολεπιστικό τους γάντι. Στη συνέχεια στεγνώνω με πετσέτα και απλώνω σε όλο μου το σώμα τρίβοντάς το μέχρι να εξαφανιστεί. Ξεκινάω πάντα με το πρόσωπό μου και κατεβαίνω σε τμήματα.

Χρόνος στεγνώματος

Χρειάζονται 15-20 λεπτά για να στεγνώσει το αυτομαυριστικό. Πάντα βάζω το self tanner μου το βράδυ, κάνω παρέα με τη ρόμπα μου για λίγο και μετά βάζω τις πιτζάμες μου.

Μυρωδιά

Ακόμα μυρίζει σαν self tanner αλλά ΠΟΛΥ καλύτερα και λιγότερο συνολικά. Δεν είναι υπερβολικό, αλλά ένα ωραίο ελαφρύ άρωμα. Το παρατηρώ μόνο κατά την πρώτη εφαρμογή και καθώς στεγνώνει. Μόλις στεγνώσει και ξυπνήσω, το άρωμα δεν γίνεται αντιληπτό. Έχει επίσης μια ελαφρώς πιο γλυκιά μυρωδιά, σχεδόν όπως οι καρύδες.

Πόσος χρόνος χρειάστηκε για να παρατηρήσετε το μαύρισμα;

Άρχισα να παρατηρώ το μαύρισμα μέσα σε 6 ώρες από την εφαρμογή. Ωστόσο, επειδή το εφαρμόζω κυρίως το βράδυ πριν κοιμηθώ, το παρατηρώ αμέσως το πρωί!

Ποσο διήρκεσε?

Το Beauty By Earth Self Tanner διαρκεί 4-7 ημέρες. Για μένα κρατάει σταθερά 4 μέρες. Αυτό συμβαίνει με το καθημερινό ντους και το να είσαι στο νερό. Εάν δεν είμαι σε νερό καθημερινά, θα διαρκέσει περίπου 6 ημέρες πριν νιώσω ότι πρέπει να το εφαρμόσω ξανά. Στο πρόσωπό μου πρέπει να το εφαρμόσω νωρίτερα γιατί παρατηρώ ότι ξεκολλάει πιο γρήγορα εκεί αφού πλένω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα.

Αποτελέσματα χρήσης του Beauty By Earth Self Tanner

Τα αποτελέσματα είναι τόσο εκπληκτικά χρησιμοποιώντας το Beauty By Earth Self Tanner! Το μαύρισμα φαίνεται τόσο φυσικό και είναι σχεδόν αλάνθαστο. Τόσους αυτομαυρισμένους που πραγματικά πρέπει να αποκτήσετε σωστά για να μην υπάρχουν γραμμές αλλά όχι με το Beauty By Earth Self Tanner. Είναι πολύ επιεικής και αναμειγνύεται καλά. Απλώς δίνει στο δέρμα σας μια ωραία χρυσαφένια απόχρωση. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες πριν και μετά για να σας δείξουν πόσο φυσικό φαίνεται!

Διαθέσιμα προϊόντα Beauty By Earth Self Tanner

Το Beauty By Earth διαθέτει πολλά προϊόντα αυτομαυρίσματος διαθέσιμα, όπως:

Δείτε όλα τα προϊόντα Beauty By Earth’s Self Tanning εδώ! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό BEAUTYBYEARTH για να εξοικονομήσετε 10%.

Συχνές ερωτήσεις για το Self Tanner

Ξεπλένει το Self Tanner;

Δεν θα ξεπλυθεί απλώς με νερό αμέσως, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα ξεπλυθεί εάν υπάρχει τριβή ή εάν κάνετε απολέπιση. Φυσικά θα ξεκολλήσει καθώς το δέρμα σας απολεπίζεται και ξεκολλάει.

Πώς μπορώ να κάνω το Self Tanner μου να διαρκέσει περισσότερο;

Φροντίστε να κάνετε απολέπιση και απολέπιση από πριν και επίσης ξυρίστε. Αυτό βοηθά πραγματικά να αφαιρέσετε όλο το νεκρό δέρμα και να προετοιμάσετε το δέρμα σας για αυτομαυρισμό. Εάν το δέρμα σας δεν έχει απολεπιστεί σωστά, τότε το νεκρό δέρμα θα ξεκολλήσει και μαζί του και το αυτομαυριστικό σας. Η ενυδάτωση του δέρματός σας βοηθά επίσης να διατηρήσετε το αυτομαυρισμένο σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το ενυδατωμένο δέρμα δεν πρόκειται να ξεφλουδίσει όπως το ξηρό δέρμα. Μην κάνετε ξανά απολέπιση μέχρι να θελήσετε να εφαρμόσετε ξανά το self tanner σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Beauty By Earth Self Tanner στο πρόσωπό μου;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Beauty By Earth Self Tanner στο πρόσωπό σας. Το χρησιμοποιώ όλη την ώρα. Αναμειγνύεται τόσο καλά και δεν αισθάνεται λιπαρό και ταιριάζει με το υπόλοιπο σώμα μου. Έχουν ένα μαυριστικό προσώπου για το πρόσωπό σας, αλλά χρησιμοποιώ μόνο το σώμα για το πρόσωπό μου, καθώς είναι ένα λιγότερο προϊόν που πρέπει να πάρω.

Έχετε δοκιμάσει το Beauty By Earth Self Tanner; Πείτε μου τη γνώμη σας για αυτό στα σχόλια παρακάτω!

Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις προηγούμενες αναρτήσεις:

Leave a Comment