Ilia Beauty Review (2022) – Gurl Gone Green

*Αποκάλυψη συνεργατών: Έχω συνδέσμους συνεργατών σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Εάν αγοράσετε κάτι από τον σύνδεσμό μου, θα λάβω μια μικρή προμήθεια από την πώληση. Αυτό έρχεται χωρίς κόστος για εσάς, αλλά πληρώνεται από την εταιρεία. Δεν παίρνω ελαφρά το να γίνω συνεργάτης με οποιαδήποτε εταιρεία. Αν είμαι, είναι επειδή πιστεύω στην εταιρεία και το προϊόν της.

Όλα για την Ilia Beauty

Η Ilia Beauty ιδρύθηκε από τη Sasha Plavsic αφού η μητέρα της την ενθάρρυνε να διαβάσει τη λίστα συστατικών στο αγαπημένο της βάλσαμο για τα χείλη. Συνειδητοποίησε ότι πολλά από τα συστατικά που εφάρμοζε στα χείλη της -και σε καθημερινή βάση- ήταν στην πραγματικότητα επικίνδυνα.

Ρίξτε μια ματιά στις ανεξάρτητες επωνυμίες μακιγιάζ που αξίζει να υποστηριχθούν, όπου παρουσίασα την Ilia Beauty!

Η Σάσα μεγάλωσε με έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής. Η μητέρα της δημιούργησε έναν συνεταιρισμό όταν τα βιολογικά τρόφιμα δεν ήταν καν διαθέσιμα στα καταστήματα για να κάνει τα υγιεινά τρόφιμα πιο διαθέσιμα. Η μητέρα της αναζήτησε επίσης περισσότερες εναλλακτικές επιλογές υγείας για να βοηθήσει να θεραπεύσει το οξύ άσθμα και τις αλλεργίες του αδελφού της. Αυτό περιελάμβανε ομοιοπαθητικά και θεραπεία μέσω της διατροφής. Αυτό ήταν τόσο επιτυχημένο στη θεραπεία του που, αν και του είπαν οι γιατροί του ότι δεν θα ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό, στην πραγματικότητα αγωνίστηκε σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιστιοπλοΐα!

Έτσι, με το υπόβαθρό της από την παιδική της ηλικία, ξεκίνησε να αναδημιουργήσει το βάλσαμο για τα χείλη της με συστατικά που θα ήταν ασφαλή, αποτελεσματικά και με συστατικά που ήταν φυσικά. Και από αυτό γεννήθηκε η Ilia Beauty.

Από την έναρξη του Ilia Beauty το 2011, η μάρκα συνέχισε να ξεπερνά τα όρια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μερικά εκπληκτικά καθαρά προϊόντα ομορφιάς. Από την ιστοσελίδα της Ηλείας:

Προκαλούμε τις συμβάσεις της καθαρής ομορφιάς για να δημιουργήσουμε κάτι ριζικά νέο—μέσω ασφαλών, ισχυρών συνθέσεων που προστατεύουν και αναζωογονούν το δέρμα σας.

Λατρεύετε τις υγρές χρωματικές αποχρώσεις ματιών της Ilia!

Είναι το Ilia Beauty μια πραγματική μάρκα καθαρής ομορφιάς;

Η Ilia Beauty έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στη δημιουργία συνθέσεων ομορφιάς με συστατικά που είναι επόμενου επιπέδου. Δημιουργούν τα προϊόντα τους χωρίς τη χρήση των παρακάτω:

 • γλουτένη
 • parabens
 • φθαλικές ενώσεις
 • πετρέλαιο
 • ορυκτέλαιο
 • τάλκης
 • BHA/BHT
 • προπυλενογλυκόλη
 • ΠΑΣΣΑΛΟΣ
 • κυκλομεθικόνες
 • χημικές οθόνες

Είναι επίσης πιστοποιημένοι στο Leaping Bunny και χωρίς σκληρότητα.

Το Ilia Beauty εμφανίστηκε στα Top 10 Credo Clean Beauty Brands μου.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικά συστατικά που επιλέγει να χρησιμοποιήσει η Ilia Beauty στις συνθέσεις τους, στα οποία θέλω να θίξω.

Φαινοξυαιθανόλη

Αυτό είναι ένα συντηρητικό και δεν είναι απαραίτητα κακό σε μικρές ποσότητες, αλλά εξαρτάται από τον τρόπο προέλευσής του και τη δύναμη στην οποία χρησιμοποιείται. Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά καθαρά προϊόντα ομορφιάς με αυτό το συστατικό, αλλά γνωρίζω την προέλευση και τα ποσοστά. Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα θα ήταν εάν πρόκειται για μια καθαρή μορφή φαινοξυαιθανόλης, καθώς η φαινοξυαιθανόλη μπορεί να περιέχει 1,4 διοξάνιο που είναι καρκινογόνο επειδή είναι αιθοξυλιωμένη. Όταν λέω καθαρή πηγή, αναφέρομαι σε μια διαδικασία που μπορούν να κάνουν οι εταιρείες για να διασφαλίσουν ότι χρησιμοποιούν μια καθαρή μορφή φαινοξυαιθανόλης. Η διαδικασία περιλαμβάνει απογύμνωση υπό κενό για τη μείωση των επιπέδων φαινοξυαιθανόλης στα προϊόντα. Δυστυχώς, δεν κάνουν όλες οι εταιρείες αυτό το βήμα. Η Ηλεία δεν έχει απαντήσει όταν ρωτήθηκε αν χρησιμοποιούν καθαρή πηγή φαινοξυαιθανόλης.

Ωστόσο, η Ilia χρησιμοποιεί φαινοξυαιθανόλη ως συντηρητικό σε μόλις 2 από τα προϊόντα της (Balmy Gloss Tinted Lip Oil και Clean Line Liquid Liner). Αυτά δεν είναι τα αγαπημένα μου όταν πρόκειται για τα προϊόντα τους συνολικά. Ωστόσο, αν ήταν, δεν θα ανησυχούσα υπερβολικά. Όλα είναι θέμα δόσης. Όπως λέει και η παροιμία, η δόση κάνει το δηλητήριο. Εάν χρησιμοποιείτε αυτό κάθε μέρα, τότε μπορεί να ανησυχώ περισσότερο. Ωστόσο, ακόμα και τότε, αν είσαι εντάξει με αυτό, τότε το κάνεις. Είναι καλύτερα συνολικά από άλλα προϊόντα, απολύτως!

Χρωστικές ουσίες

Από τις Συχνές Ερωτήσεις της Ηλείας:

«Χρησιμοποιούμε εγκεκριμένες από την FDA βαφές ποιότητας τροφίμων. Η βαφή τροφίμων είναι μια συνθετική μορφή χρώματος. Αυτό προτιμήθηκε από τη χρήση Carmine (θρυμματισμένο δέρμα σκαθαριού) κατά τη διαμόρφωση ορισμένων αποχρώσεων για να αποκτήσετε μια πιο δυνατή απόχρωση. Η πλειονότητα των προϊόντων αποτελείται από φυσικές ορυκτές βαφές, ωστόσο ορισμένα περιέχουν χαμηλά ποσοστά (2% ή λιγότερο) τροφικής ποιότητας».

Αν και δεν μου αρέσει να βλέπω τεχνητά χρώματα ή βαφές σε προϊόντα, συχνά είναι δύσκολο για τις εταιρείες να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα προϊόν χωρίς αυτά. Τα χρειάζονται για να αποκτήσουν ένα πραγματικά όμορφο έντονο κόκκινο. Επίσης, οι τεχνητές βαφές είναι συχνά ένα πολύ μικρό ποσοστό των πραγματικών συστατικών συνολικά στο προϊόν. Φοράω ακόμα κραγιόν με τεχνητές βαφές μέσα τους- απολύτως! Είναι όλη η ώρα – όχι. Εδώ πρέπει πραγματικά να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για τον εαυτό σας και στο τέλος της ημέρας να κάνετε ό,τι είναι καλύτερο για εσάς.

Βαριά μέταλλα

Η Ηλεία δεν κάνει δοκιμές για βαρέα μέταλλα. Μακάρι να το έκαναν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν το κάνουν. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να είναι αρκετά κοινό στο μακιγιάζ με όλα τα μέταλλα. Αν ψάχνετε για μια εταιρεία που κάνει δοκιμές για βαρέα μέταλλα, ρίξτε μια ματιά στο Beautycounter.

Το Ilia Beauty έχει τόσα καταπληκτικά προϊόντα και το έχω περιορίσει στα τοπ 5 μου!

Το Ilia Beauty έχει τόσα πολλά να προσφέρει. Δείτε τι μου αρέσει ως τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της καθαρής επωνυμίας ομορφιάς.

Ilia Beauty Pros

 • Τα προϊόντα τους συναγωνίζονται την εμφάνιση και την αίσθηση των συμβατικών καλλυντικών.
 • Χρησιμοποιούν διάφορες ηλικίες για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.
 • Προσφέρουν ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης όπου μπορείτε να ταχυδρομήσετε 10 άδεια προϊόντα ομορφιάς το μήνα – το εμπορικό σήμα τους ή άλλο και η Pact Collective θα το αναλύσει, ώστε να μην καταλήξει σε χωματερή.
 • Προσφέρετε επιστροφές χρημάτων σε προϊόντα που χρησιμοποιούνται ήπια εντός 60 ημερών – πολύ εκπληκτικό.
 • Προσφέρουν 7 πιστοποιημένα προϊόντα χωρίς γλουτένη και τα υπόλοιπα δεν περιέχουν γλουτένη, αλλά δεν μπορούν να πουν ότι λόγω της φύσης της διαδικασίας παραγωγής, μπορεί να υπάρχουν ίχνη σε αυτά. Διαβάστε για τα 7 που είναι πιστοποιημένα χωρίς γλουτένη εδώ.
 • Leaping Bunny Certified, που σημαίνει ότι κανένα από τα προϊόντα τους δεν δοκιμάζεται σε ζώα.

Ilia Beauty Cons

 • Δεν κάνουν τεστ για βαρέα μέταλλα.
 • Χρησιμοποιούν ορισμένα αμφισβητήσιμα συστατικά όπως τεχνητές βαφές, φαινοξυαιθανόλη

Top 5 Προϊόντα Μακιγιάζ Ilia Beauty

Αφού δοκίμασα σχεδόν όλα τα προϊόντα της Ilia’s Beauty όλα αυτά τα χρόνια, αυτές είναι οι επιλογές μου για τα κορυφαία 5 τους:

True Skin Serum Foundation

Είναι υγρό αλλά μετά πήζει μετά από λίγο και αποκτάς ένα υπέροχο foundation που φοράει πολύ. Πραγματικά αισθάνεται και δρα σαν το δέρμα σας, ωστόσο εξακολουθώ να νιώθω ότι δίνει στο δέρμα μου εξαιρετική κάλυψη. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου στον οδηγό μου για το οργανικό ίδρυμα ομορφιάς.

Απεριόριστος ορός βλεφαρίδων

Ωχ, αυτή η μάσκαρα είναι καλή! Δημιούργησαν ένα πατενταρισμένο πινέλο. Η μία πλευρά είναι για μπούκλες και η άλλη για επιμήκυνση. Πραγματικά δίνει στις βλεφαρίδες μου μια ώθηση στις μπούκλες και κάνει ακόμα πιο εύκολο να προσθέσω μήκος σε αυτές. Η φόρμουλα είναι λίγο στην υγρή πλευρά, αλλά όχι πολύ υγρή ώστε να μουτζουρώνει παντού. Είμαι πραγματικά σε θέση να χτίσω μήκος με αυτήν τη μάσκαρα. Έχουν επίσης μικρότερο μέγεθος ταξιδιού! Μου αρέσει αυτή η επιλογή. Μπορείτε εύκολα να το δοκιμάσετε χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Παρουσίασα αυτήν τη μάσκαρα στην ανάρτησή μου για την Καλύτερη Φυσική Μάσκαρα.

Υγρές χρωματικές αποχρώσεις ματιών

Αυτά βγήκαν το φθινόπωρο του 2020 και ας πούμε ότι γίναμε γρήγορα κουμπάροι. Ήταν αγάπη με το πρώτο κτύπημα! Εάν έχετε μείνει στη φυσική ομορφιά για ένα λεπτό, τότε ξέρετε ότι είναι δύσκολο να βρείτε μια υγρή σκιά ματιών που να διαρκεί και να μην ξεθωριάζει. Δεν είχα βρει κανένα μέχρι να εμφανιστούν αυτά. Έρχονται σε ένα σωληνάριο που μοιάζει με lip gloss, αλλά δεν υπάρχει γυαλάδα μέσα, αντίθετα, υπάρχει μια κρεμώδης υφή που σύρεται στο μάτι αβίαστα. Εφαρμόζω το προϊόν ακριβώς στο μάτι μου και μετά χρησιμοποιώ το δάχτυλό μου για να το αναμειγνύω. Αναμειγνύονται τόσο εύκολα! Το καλύτερο κομμάτι? Μένουν στη θέση τους ΟΛΗ την ημέρα. Ναι, όχι σαν την τυπική υγρή σκιά, αυτά αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Μου αρέσει να τα εφαρμόζω και κάτω από σκιές σε σκόνη. Βοηθά πραγματικά το χρώμα να σκάσει ακόμα περισσότερο και δίνει και στη σκιά σε σκόνη κάτι να προσκολληθεί. Είναι ένα υπέροχο primer για σκιές ματιών! Έχω τέσσερα χρώματα, Glean, Mythic, Sheen και Fresco – όλα πανέμορφα και στρώνουν τόσο καλά το ένα πάνω στο άλλο. Έχω χρησιμοποιήσει ακόμη και την πιο ανοιχτή απόχρωση Glean ως highlighter!

Ilia Super Serum Skin Tint SPF 40

Μου αρέσει αυτή η επιλογή για ένα foundation που έχει SPF. Είναι πιο παχύρρευστη και δίνει πραγματικά εξαιρετική κάλυψη. Βοηθά να γυαλίσει την εμφάνισή μου περισσότερο από τις περισσότερες βαμμένες ενυδατικές κρέμες. Μου αρέσει για καθημερινή χρήση και με υψηλότερο SPF, το χρησιμοποιώ ακόμη και τις μέρες που χρειάζομαι επιπλέον προστασία από τις ισχυρές ακτίνες του ήλιου.

Liquid Light Serum Highlighter

Αυτό είναι ένα τόσο εύκολο στη χρήση highlighter για όλο το πρόσωπο! Μου αρέσει να το εφαρμόζω αφού εφαρμόσω το foundation μου. Βοηθά πραγματικά να ανανεώσει όλη μου την εμφάνιση και να δώσει στο δέρμα μου ένα δροσερό φινίρισμα. Έρχεται σε ποικιλία χρωμάτων. Μπορείτε ακόμη και να το αναμίξετε στο foundation σας για μια λάμψη!

*Αν και αυτά δεν μπήκαν στο top 5 μου, αυτά είναι άλλα προϊόντα που αγαπώ από την Ηλεία:

Νυχτερινή ζωή Bronzing Powder- Αυτή η πούδρα φοριέται καλά και έρχεται σε καλή ποσότητα χρωμάτων για μπρονζέ. Λατρεύω που δεν είναι πορτοκαλί και φαίνεται πιο γκρι και φυσικό στο δέρμα. Είναι επίσης ματ, ώστε να μην λαμπυρίζει, κάτι που το καθιστά ιδανικό για ακόμη και ώριμα δέρματα. Πραγματικά υπέροχο για contouring! Δείτε τα εδώ.

True Skin Radiant Priming Serum- Αυτός ο ορός αναδεικνύει πραγματικά το δέρμα σας, ώστε να είναι προετοιμασμένο και έτοιμο για foundation. Δίνει στο δέρμα σας την υγρασία που χρειάζεται, αλλά δεν φαίνεται ούτε αισθάνεται λιπαρό. Μου αρέσει που μουλιάζει κατευθείαν στο δέρμα. Θα παρατηρήσετε ένα αποτέλεσμα σύσφιξης που βοηθά στη μείωση της όψης των πόρων και των λεπτών γραμμών. Βοηθά στη δημιουργία ενός τέλειου καμβά, ώστε το foundation σας να συνεχίζεται χωρίς κόπο. Δείτε το εδώ.

Ορός True Skin Concealer- Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου concealers σε καθαρή ομορφιά. Είναι πραγματικά ένα τέτοιο concealer πολλαπλών χρήσεων. Λειτουργεί εξαιρετικά για κάτω από τα μάτια, αλλά και για να καλύψει τις κοκκινίλες ή τις κηλίδες. Έρχεται σε 20 χρώματα, ώστε να έχετε μερικές επιλογές. Η μακροζωία σε αυτό είναι επίσης μεγάλη, πραγματικά διαρκεί όλη την ημέρα. Φοράω το χρώμα Kava SC3. Δείτε το εδώ.

Lip Wrap Reviving Balm- Αυτό είναι ένα νεότερο προϊόν τους που δοκίμασα πέρυσι και μου άρεσε πολύ. Είναι ένα τόσο θρεπτικό βάλσαμο για τα χείλη. Βοηθά να διατηρούνται ενυδατωμένα και ενυδατωμένα για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Μου αρέσει επίσης να εφαρμόζω λίγο πριν τα κραγιόν για να βοηθήσω στα χείλη μου λίγη ενυδάτωση και να τα αποτρέψω από το να φαίνονται τρελά με το κραγιόν. Δείτε το εδώ.

Αγοράστε όλο το Ilia Beauty εδώ!

Μοιραστείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα Ηλείας παρακάτω!

Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, φροντίστε να δείτε προηγούμενες δημοσιεύσεις παρακάτω:

Leave a Comment