LetsGetChecked Review: Πρέπει να διαβάσετε πριν αγοράσετε το 2022

Η LetsGetChecked είναι μια οικονομικά προσιτή εταιρεία δοκιμών υγείας στο σπίτι που προσφέρει πάνω από 30 τεστ υγείας και ευεξίας που μπορούν να γίνουν όλα χωρίς να φύγετε ποτέ από το σπίτι σας. Εάν δεν θέλετε να περάσετε από την ταλαιπωρία να κλείσετε ραντεβού με έναν γιατρό, να περπατήσετε στο γιατρό και να περιμένετε για πάντα αποτελέσματα, το LetsGetChecked είναι μια βολική λύση. Μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα, από τον Covid μέχρι την τεστοστερόνη, τις ανεπάρκειες βιταμινών σας μέχρι τα ΣΜΝ και τα επίπεδα γονιμότητας και ορμονών έως ορισμένους καρκίνους. Βοήθησαν 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους να υποβληθούν σε εξετάσεις και να αναλάβουν την υγεία τους, με σχεδόν 100.000 μη φυσιολογικά αποτελέσματα που εντοπίστηκαν για να δώσουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ζήσουν μεγαλύτερη και υγιέστερη ζωή. Δεν χρειάζεται ποτέ να περιμένετε άβολα στο λόμπι του Planned Parenthood για να ελέγξετε ξανά για STD. Ως κάποιος που πάντα προσπαθούσε να αποφύγει να πάει στο γιατρό (ξέρω ότι είναι τρομερό!), έψαχνα για τεστ υγείας στο σπίτι για να ελέγξω τις ορμόνες και τη γονιμότητά μου όταν το LetsGetChecked επικοινώνησε. Προσφέρουν επίσης στους αναγνώστες μου Έκπτωση 30% με τον εκπτωτικό κωδικό OBL30 στο LetsGetChecked.com.

LetsGetChecked προσφέρει πολλά οφέλη χάρη στο γεγονός ότι:

 • Χρησιμοποιήστε ρομποτική, γραμμωτό κώδικα και αυτοματισμό για να επεξεργαστείτε το δείγμα σας με ανώνυμο τρόπο με αποτελέσματα διαθέσιμα εντός δύο έως πέντε εργάσιμων ημερών.
 • Κατασκευάστε όλα τα κιτ συλλογής δειγμάτων στις διαπιστευμένες εγκαταστάσεις τους
 • Χρησιμοποιήστε τα καλύτερα διαπιστευμένα εργαστήρια του κόσμου
 • Ζητήστε από μια ομάδα γιατρών να εξετάσει τις παραγγελίες και τα αποτελέσματά σας
 • Έχετε μια ομάδα νοσοκόμων, διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει με τις επιλογές θεραπείας
 • Συνεργάτης Apple Health
 • Διατίθεται στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες

Το LetsGetChecked προσφέρει 34 τεστ σε διάφορες κατηγορίες. Μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο πληρότητας των δοκιμών ανάλογα με το πόσους βιοδείκτες θέλετε να δοκιμάσετε. Όσο πιο ολοκληρωμένη είναι η δοκιμή τόσο υψηλότερο είναι το κόστος.

 • Δοκιμή μικροθρεπτικών συστατικών: ελέγχει για βιταμίνη B12, D, E, Μαγνήσιο, Χαλκό, Σελήνιο & Ψευδάργυρο
 • Τεστ για κορονοϊό
 • Εξετάσεις ανδρικών ορμονών: διάφορες εξετάσεις που ελέγχουν για τεστοστερόνη, σφαιρίνη που δεσμεύει τη σεξουαλική ορμόνη (SHBG), δείκτη ελεύθερων ανδρογόνων (FAI), κορτιζόλη
 • Εξετάσεις γυναικείων ορμονών: έλεγχοι για ωοθυλακιοτρόπο ορμόνη (FSH), ωχρινοτρόπο ορμόνη, προλακτίνη, οιστραδιόλη, προγεστερόνη, εφεδρεία ωοθηκών
 • Τεστ προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του παχέος εντέρου: ανοσοχημική εξέταση κοπράνων (FIT)
 • Εξετάσεις θυρεοειδούς; ελέγχει την ορμόνη διέγερσης του θυρεοειδούς (TSH), την ελεύθερη θυροξίνη (FT4) και την ελεύθερη τριιωδοθυρονίνη (FT3), TSH, FT4 και FT3 και επίσης ελέγχει τα αντισώματα θυρεοσφαιρίνης, τα αντισώματα της υπεροξειδάσης του θυρεοειδούς
 • Διαβήτης και τεστ καρδιάςt: έλεγχοι για ολική χοληστερόλη, λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας (HDL), λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας (LDL), ποσοστό HDL ολικής χοληστερόλης, τριγλυκερίδια, αιμοσφαιρίνη A1c
 • Τεστ σεξουαλικής υγείας: έλεγχοι για χλαμύδια από ΣΜΝ, γονόρροια, τριχομονίαση, HIV, σύφιλη, Gardnerella, μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα
 • Τεστ κορτιζόλης

Δοκιμή υγείας LetsGetChecked

Πώς να κάνετε ένα τεστ υγείας στο σπίτι με το LetsGetChecked

Εγγραφή του τεστ σας

 1. Αρχικά, παραγγείλετε ένα τεστ από τα τεστ υγείας και ευεξίας LetsGetChecked
 2. Οι δοκιμές LetsGetChecked είναι ανώνυμες και διατίθενται σε μη επισημασμένα πλαίσια. Κάθε δοκιμή περιέχει έναν μοναδικό γραμμωτό κώδικα που παρακολουθείται από την εταιρεία.
 3. Για να δηλώσετε το κιτ δοκιμής σας, μεταβείτε στο LetsGetChecked.con/activate ή σαρώστε τον κωδικό QR που βρίσκεται στην κάρτα στο κιτ σας.
 4. Ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη σας για να ολοκληρώσετε την εγγραφή.

Δοκιμή υγείας LetsGetChecked

Λαμβάνοντας το δείγμα σας

 1. Το δείγμα λαμβάνεται είτε ως στυλεό, κόπρανα, αίμα ή ούρα ανάλογα με την εξέταση.
 2. ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ! Για να εξασφαλιστεί ότι τα αποτελέσματα είναι ακριβής πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες του δείγματος για κάθε μεμονωμένη δοκιμή. Για παράδειγμα, το τεστ γυναικείας ορμόνης θα πρέπει να γίνεται την 3η ημέρα του εμμηνορροϊκού σας κύκλου.

Ανασκόπηση τεστ υγείας LetsGetChecked

Επιστροφή του δείγματος

 1. Τοποθετείτε το δείγμα στην παρεχόμενη σακούλα βιολογικού κινδύνου και πίσω στο κουτί που μπήκε, ώστε να προστατεύεται κατά τη μεταφορά.
 2. Τοποθετείτε το κουτί (το οποίο περιέχει τώρα το δείγμα σας) στον φάκελο προπληρωμένης αποστολής που παρέχεται και το στέλνετε πίσω την ίδια μέρα. Μπορείτε είτε να το αφήσετε στο ταχυδρομείο είτε να προγραμματίσετε την UPS να το παραλάβει.
 3. Μόλις το LetsGetChecked το λάβει, θα σας ειδοποιήσει και θα επεξεργαστεί το δείγμα. Η ιατρική ομάδα θα εξετάσει τα αποτελέσματα και θα ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών.

LetsGetChecked Test Health

LetsGetChecked Review

Ολόκληρη η διαδικασία ελέγχου υγείας LetsGetChecked στο σπίτι είναι εξαιρετικά γρήγορη. Μόλις παρήγγειλα, εστάλη σχεδόν αμέσως και ήρθε γρήγορα σε διακριτική συσκευασία.

Οι οδηγίες LetsGetChecked αναγράφονται καθαρά σε χαρτί με το κιτ (και μπορείτε πάντα να ελέγχετε και στο διαδίκτυο). Η ενεργοποίηση του κιτ LetsGetChecked είναι επίσης απλή και γρήγορη χάρη στον κωδικό QR που μπόρεσα να σαρώσω εύκολα χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό μου.

Το λιγότερο ευχάριστο μέρος σε όλο αυτό ήταν στην πραγματικότητα η συλλογή του δείγματος αίματος, αλλά ακόμα και αυτό αποδείχθηκε απλό και γρήγορο. Υπήρχαν 4 νυστέρια στο κιτ μου για παν ενδεχόμενο, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να πατήσετε προς τα κάτω για να χρησιμοποιήσετε το νυστέρι . Για την ορμονική μου εξέταση έπρεπε να περιμένω μέχρι την τρίτη μέρα του εμμηνορροϊκού μου κύκλου. Εάν πρόκειται να το κάνετε αυτό, μπορείτε επίσης να λάβετε τα πρόσθετα μέτρα για να διασφαλίσετε ότι τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

Μόλις γίνει αυτό, ρίχνετε το δείγμα στη σακούλα βιολογικού κινδύνου, μετά τοποθετήστε τον βιολογικό κίνδυνο πίσω στο μικρό κουτί και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το κουτί στην προπληρωμένη ταχυδρομική αποστολή που φέρει την ετικέτα UPS με την ίδια διεύθυνση. Στη συνέχεια, μπορείτε να προγραμματίσετε το UPS να έρθει να το παραλάβει, αλλά έπρεπε να πάω στο ταχυδρομείο.

Μπόρεσα να ελέγξω τα αποτελέσματά μου online μετά από 5 ημέρες. Δεν χρειάστηκε να έρθω σε επαφή με κανέναν ή να αντιμετωπίσω την ταλαιπωρία του να πάω σωματικά στο γιατρό. Και τώρα έχω ηρεμία!

Χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό συνεργάτη OBL30 για να εξοικονομήσετε 30% σε οποιεσδήποτε και όλες τις εξετάσεις υγείας LetsGetChecked.

Το LetsGetChecked είναι διαθέσιμο στο ΗΠΑ, Καναδάς και τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

*Λαμβάνω αποζημίωση από αγορές που γίνονται μέσω αυτού του συνδέσμου

Leave a Comment