LMNT Electrolyte Review – Gurl Gone Green

Ενώ πάντα ήξερα ότι η αντικατάσταση των ηλεκτρολυτών ήταν σημαντική, δεν μπόρεσα ποτέ να βρω μια μάρκα που να μου άρεσε πραγματικά και να μου άρεσε να πίνω. Είτε ήταν η γεύση είτε τα ανεπιθύμητα συστατικά, δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στη διαφημιστική εκστρατεία. Δηλαδή μέχρι να βρω το LMNT! Μοιράζομαι την πλήρη κριτική μου για το LMNT και τι τους κάνει να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Μόλις δοκιμάσετε το LMNT, δεν θα αναζητήσετε ποτέ άλλο ρόφημα ηλεκτρολυτών!

*Αποκάλυψη συνεργατών: Έχω συνδέσμους συνεργατών σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Αν αγοράσετε κάτι από τον σύνδεσμό μου, θα λάβω μια μικρή προμήθεια από την πώληση. Αυτό έρχεται χωρίς κόστος για εσάς, αλλά πληρώνεται από την εταιρεία. Δεν παίρνω ελαφρά το να γίνω συνεργάτης με οποιαδήποτε εταιρεία. Αν είμαι, είναι επειδή πιστεύω στην εταιρεία και το προϊόν της.

Γιατί χρειάζομαι ένα ρόφημα ηλεκτρολυτών;

Πρώτα πράγματα πρώτα, πριν μοιραστείτε το ΓΙΑΤΙ χρειάζεστε ηλεκτρολύτες, το ερώτημα είναι τι είναι ηλεκτρολύτης; Αυτή η λέξη χρησιμοποιείται πολύ, ειδικά όταν πρόκειται για αθλητές, και νομίζω ότι είναι σημαντικό να κατανοήσουμε λίγο τη φυσιολογία.

Πρώτα, ηλεκτρολύτες είναι απαραίτητα για τη βασική λειτουργία της ζωής.

«Είναι οποιοδήποτε από τα διάφορα ιόντα, όπως το νάτριο, το κάλιο ή το χλωρίδιο, που απαιτούνται από τα κύτταρα για τη ρύθμιση του ηλεκτρικού φορτίου και της ροής των μορίων του νερού στην κυτταρική μεμβράνη. Είναι σε μεγάλο βαθμό μέταλλα με ηλεκτρικά φορτία που διαλύονται στο αίμα, το κυτταρικό υγρό ή το εξωκυττάριο υγρό και συμβάλλουν στη διατήρηση της ισορροπίας των νεύρων, των μυών, της οξεοβασικής ισορροπίας και της ισορροπίας του νερού στο σώμα». (πηγή)

Ενώ θα μπορούσαμε να βουτήξουμε ακόμη πιο βαθιά σε κάθε ηλεκτρολύτη, νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι αυτοί είναι ουσιώδης για βασική λειτουργία ζωής! Τώρα λοιπόν επιστρέφουμε στην αρχική ερώτηση γιατί χρειαζόμαστε ένα ρόφημα ηλεκτρολυτών;

Τελικά, καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε μέρας, χάνουμε ηλεκτρολύτες μέσω των φυσιολογικών σωματικών λειτουργιών που περιλαμβάνουν τον ιδρώτα και τα ούρα μας. Χωρίς αντικατάσταση αυτών των βασικών μετάλλων, μπορεί να καταλήξουμε σε μια ανισορροπία που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ποικιλία συμπτωμάτων που μπορεί να ποικίλουν σε σοβαρότητα.

Μερικά συμπτώματα μιας ανισορροπίας περιλαμβάνουν:

 • χαμηλή ενέργεια/υπερβολική κούραση
 • πονοκεφάλους
 • μούδιασμα
 • σύγχυση/ομίχλη του εγκεφάλου
 • αδυναμία
 • ακανόνιστος καρδιακός παλμός
 • αλλαγή στην αρτηριακή πίεση
 • συσπάσεις των μυών/σπασμός
 • διαταραχές του νευρικού συστήματος
 • επιληπτικές κρίσεις
 • σπασμούς

Και η λίστα πραγματικά συνεχίζεται και συνεχίζεται. Έτσι, τελικά, πρέπει να αντικαταστήσουμε τους ηλεκτρολύτες που χάνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας (και της νύχτας) για να προωθήσουμε την υψηλότερη λειτουργία του σώματός μας!

Το LMNT δεν έχει προσθήκη ζάχαρης και χρησιμοποιεί μόνο κορυφαία συστατικά!

Ποια είναι τα συστατικά του LMNT;

Και εκεί είναι που μπαίνει η LMNT! Φτιαγμένο από τα καλύτερα υλικά θα νιώσετε υπέροχα όταν το πιείτε. Τα συστατικά περιλαμβάνουν:

 • Αλάτι (χλωριούχο νάτριο),
 • Κιτρικό οξύ
 • Μηλικό Μαγνήσιο
 • Χλωριούχο κάλιο
 • Φυσικές Γεύσεις
 • Εκχύλισμα φύλλων στέβιας

Ένα πακέτο περιλαμβάνει 1000 mg νατρίου, 200 mg καλίου και 60 mg μαγνησίου. Αυτό που δεν έχει μέσα είναι ζάχαρη ή junky fillers.

Ένα πράγμα που θέλω να επισημάνω είναι τα επίπεδα νατρίου στο πακέτο. Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιες οδηγίες από τον FDA που κάνουν το αλάτι να είναι ο κακός όταν πρόκειται για υγεία και ευεξία.

Ο FDA συνιστά επί του παρόντος να περιορίσουμε την πρόσληψη αλατιού σε 2.300 mg ημερησίως με στόχο τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, και με τη σειρά του, αυτό θα πρέπει να μειώσει τις καρδιαγγειακές παθήσεις και τους θανάτους.

Ωστόσο, υπάρχουν μελέτες που δεν ευθυγραμμίζονται με αυτό που συνιστά η FDA και νομίζω ότι είναι σημαντικό να τις ελέγξετε. Εδώ είναι μερικές μόνο από αυτές τις μελέτες:

 • Αυτή η μελέτη από το European Heart Journal έδειξε ότι η υψηλότερη ημερήσια κατανάλωση αλατιού ανά άτομο συσχετίστηκε με μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας από κάθε αιτία.
 • Η μελέτη Intersalt εξέτασε πάνω από 10.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και δεν βρήκε καμία συσχέτιση μεταξύ της υψηλότερης πρόσληψης αλατιού και της συχνότητας εμφάνισης της υψηλής αρτηριακής πίεσης.
 • Αυτή η μελέτη διαπίστωσε ότι η χαμηλότερη πρόσληψη αλατιού στην πραγματικότητα συνδέεται με υψηλότερη αρτηριακή πίεση.

Η αποδοχή μου, και ελπίζω και η δική σας, είναι ότι δεν υπάρχει σύσταση για την πρόσληψη αλατιού που να ταιριάζει σε όλα. Σίγουρα αν κάθεστε στον καναπέ το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και καταναλώνετε μια εξαιρετικά επεξεργασμένη διατροφή, τότε μάλλον δεν χρειάζεστε πρόσθετο αλάτι. Αλλά εάν είστε δραστήριοι και τρώτε ολόκληρα τρόφιμα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε αρκετά για τη βέλτιστη λειτουργία του σώματός σας. Και, φροντίστε να ακούτε το σώμα σας γιατί το ξέρετε καλύτερα!

Ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση του LMNT για μια σε βάθος συζήτηση σχετικά με το γιατί πρόκειται για λανθασμένες πληροφορίες από τον FDA και κατευθυνθείτε εδώ για την επιστήμη πίσω από τον λόγο που επέλεξαν τη σύνθεσή τους.

Γεύσεις LMNT

Λατρεύω όλες τις γεύσεις που έχει να προσφέρει το LMNT. Οι κόμβοι μου και εγώ αγαπάμε περισσότερο το αλάτι εσπεριδοειδών, αλλά θα τα πιω όλα! Εδώ είναι οι γεύσεις που έχουν αυτή τη στιγμή:

 • Αλάτι εσπεριδοειδών
 • Αλάτι καρπούζι
 • Πορτοκαλί Αλάτι
 • Αλάτι βατόμουρου
 • Αλάτι σοκολάτας
 • Mango Chili
 • Ακατέργαστο χωρίς γεύση
 • Λεμόνι Χαμπανέρο

Μπορείτε να δείτε όλες τις γεύσεις εδώ!

Όλες οι γεύσεις LMNT είναι τόσο καλές και δροσιστικές!

Εδώ και ενάμιση χρόνο πίνω ηλεκτρολύτες LMNT και δεν σκοπεύω να σταματήσω! Λατρεύω τη γεύση και τον τρόπο που με κάνουν να νιώθω. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με τους ηλεκτρολύτες μέχρι το LMNT. Αλλά από τότε που τα πήρα, είδα διαφορά στα συνολικά επίπεδα ενέργειας και ενυδάτωσης. Ακόμα και όταν ήμουν έγκυος και από τότε που θηλάζω, έχω παρατηρήσει διαφορά στη δίψα και στην παροχή γάλακτος. Είναι ενδιαφέρον γιατί έχω ακούσει άλλες μαμάδες να μαρτυρούν ότι η παροχή γάλακτος τους είναι εξαιρετική ενώ παίρνουν και ηλεκτρολύτες.

Πιστεύω ότι οι ηλεκτρολύτες LMNT είναι οι καλύτεροι όταν πρόκειται για ηλεκτρολύτες για διάφορους λόγους. Πρώτον, η γεύση είναι επόμενο επίπεδο! Οι ηλεκτρολύτες έρχονται σε πακέτα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το πακέτο ή το μισό ή ό,τι θέλετε. Έβαλα ένα ολόκληρο πακέτο σε 32 ουγγιές νερό τη φορά. Προσθέτει αρκετή γεύση στο νερό μου, χωρίς να είναι ποτισμένο ή πολύ αλμυρό – τουλάχιστον για μένα. Προφανώς, όσο λιγότερο νερό έχετε, τόσο πιο αλμυρή θα είναι η γεύση του. Λαχταρώ την αλμύρα και λατρεύω τη γεύση της αλμυρής ανακατεμένης με τη γλυκύτητα της γεύσης. Η αγαπημένη μου γεύση είναι Εσπεριδοειδές– και οι δικοί μου κόμβοι, αλλά κυριολεκτικά θα πιω οποιαδήποτε γεύση. αγαπώ Φράπα επίσης, αλλά είναι διαθέσιμο μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έχουν επίσης ένα Αλάτι σοκολάτας που λατρεύω τον χειμώνα όταν θέλω ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα και κάτι ζεστό. Απλώς ζεσταίνω λίγο γάλα καρύδας και προσθέτω το αλάτι σοκολάτας και σερβίρω. Χωρίς ζάχαρη και χωρίς γαλακτοκομικά αλλά έχει υπέροχη γεύση! Σαν μια αλατισμένη ζεστή σοκολάτα.

Ο δεύτερος λόγος που πιστεύω ότι είναι οι καλύτεροι είναι εξαιτίας τους συστατικά. Τόσοι πολλοί ηλεκτρολύτες μπορεί να έχουν περίεργα πληρωτικά, ζάχαρη ή τεχνητά συστατικά μέσα τους. Όχι LMNT. Χρησιμοποιούν μόνο τα αγνά υλικά και κρατούν έξω τα περιττά συστατικά. Μου αρέσει που το διατηρούν καθαρό. Δεν έχουν μόνο νάτριο, αλλά κάλιο και μαγνήσιο. Εξηγούν σε βάθος εδώ γιατί έχουν αυτά τα συγκεκριμένα τρία ορυκτά σε LMNT στον ιστότοπό τους εδώ.

Τέλος, μου αρέσει το πώς μπορούν υποστηρίζουν τη βέλτιστη ενυδάτωση. Έχω διαβάσει τόσες πολλές μαρτυρίες από ανθρώπους που ένιωσαν διαφορά όταν έπαιρναν ηλεκτρολύτες LMNT. Από ευκολότερες περιόδους και χωρίς πονοκεφάλους μέχρι αυξημένη αντοχή. Μπορώ σίγουρα να βεβαιώσω για πιο σημαντικά επίπεδα ενέργειας. Νιώθω περισσότερη ενέργεια συνολικά ειδικά για τις προπονήσεις μου. Έχω επίσης παρατηρήσει ότι η παροχή γάλακτος μου ήταν καταπληκτική αυτή τη φορά με το θηλασμό. Γνωρίζω ότι τα επίπεδα ενυδάτωσης είναι τόσο σημαντικά κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Αυτό βοηθά πραγματικά να ικανοποιήσω αυτή τη δίψα και με κρατάει να πίνω το νερό μου επειδή είναι τόσο νόστιμα! Έχω διαβάσει ακόμη και πού οι άνθρωποι φτιάχνουν γρανίτες από τις συσκευασίες ηλεκτρολυτών LMNT – που ακούγονται καταπληκτικά.

Σίγουρα θέλετε να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις – τόσο καλά!
Λάβετε ένα δωρεάν πακέτο δειγμάτων με οποιαδήποτε αγορά

Μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις αυτή τη στιγμή δωρεάν με οποιαδήποτε αγορά! Απλώς κάντε μια αγορά και θα λάβετε ένα δωρεάν δείγμα πακέτου. Αποκτήστε το ΔΩΡΕΑΝ δείγμα πακέτου εδώ!

LMNT FAQ

Πόσα πακέτα LMNT μπορώ να πίνω την ημέρα;

Δεν υπάρχει ενιαία απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Το LMNT προορίζεται να αντικαταστήσει τους ηλεκτρολύτες που χάνονται μέσα στην ημέρα και προφανώς διάφοροι παράγοντες, όπως το επίπεδο δραστηριότητας και τι άλλο καταναλώνετε μια τυπική ημέρα, θα καθορίσουν πόσο πρέπει να αντικαταστήσετε. Σύμφωνα με το LMNT, «τα κλινικά δεδομένα καταδεικνύουν τη στόχευση 5-7 g νατρίου 1-3 g καλίου και 250-500 mg μαγνησίου όλη την ημέρα από διάφορες πηγές, ιδανικά από κυρίως ολόκληρα τρόφιμα. Ακούμε ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκουν 1-2 πακέτα την ημέρα ως βέλτιστα, συχνά ανάλογα με το επίπεδο δραστηριότητάς τους. Άλλοι χρησιμοποιούν περισσότερο».

Πότε είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να πιείτε LMNT;

Όταν αντικαθιστάτε τους χαμένους ηλεκτρολύτες, είναι καλύτερο να το σκεφτείτε! Σε κάποιους αρέσει το πρώτο πράγμα το πρωί, έτσι ξεκινάτε τη μέρα σας ενυδατωμένοι. Σε άλλους αρέσει να πίνουν πριν από την προπόνηση (30 λεπτά πριν από την ώρα λειτουργούν καλύτερα). Ή αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε σάουνα, αρχίστε να πίνετε τους ηλεκτρολύτες σας πριν ξεκινήσετε τη συνεδρία σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες φορές και να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Μου αρέσει ακόμη και να πίνω τους ηλεκτρολύτες LMNT όλη την ημέρα!

Μπορώ να πίνω LMNT καθημερινά;

Είναι σημαντικό να αντικαθιστάτε τα μέταλλα που χάνονται καθημερινά μέσω του ιδρώτα, των ούρων κ.λπ. Αν και ακόμη και η LMNT συνιστά να το κάνετε αυτό κυρίως μέσω ολόκληρων τροφών, μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε με LMNT. Και ναι, μπορείτε να το πίνετε καθημερινά. Αλλά πάντα να σκέφτεστε τι άλλο καταναλώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα επίπεδα δραστηριότητάς σας. Αυτό που λειτουργεί για ένα άτομο μπορεί να μην είναι το καλύτερο για ένα άλλο.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα στο LMNT;

Η LMNT προσφέρει μια δέσμη αξίας που όταν αγοράζετε 3 κουτιά ηλεκτρολυτών λαμβάνετε το 4ο κουτί δωρεάν! Προσφέρουν επίσης μια επιλογή Εγγραφή και Αποθήκευση που θα σας εξοικονομήσει επίσης χρήματα.

Μπορείτε να αγοράσετε όλες τις επιλογές ηλεκτρολυτών της LMNT εδώ!

Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις προηγούμενες αναρτήσεις:

Leave a Comment