PACT Organic Clothing Review: Αξίζει τον κόπο;

Τα ρούχα PACT έγιναν γρήγορα τα αγαπημένα μου και καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο στη ντουλάπα μου. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική μου για να δείτε γιατί μου αρέσει αυτή η βιώσιμη μάρκα ρούχων!

Ήθελα να προλογίσω αυτήν την ανάρτηση και να μοιραστώ λίγα λόγια για το γιατί ξεκίνησα να κοιτάζω ακόμη και τα βιολογικά ρούχα. Είμαι σίγουρα φυσική και πράσινη σε σχεδόν κάθε τομέα της ζωής μου, αλλά δεν είχα ασχοληθεί πραγματικά με τα ρούχα. Πραγματικά δεν ήξερα πολλά γι ‘αυτό και δεν μου φαινόταν τόσο μεγάλη υπόθεση όσο άλλα μέρη της ζωής μου όταν πρόκειται να γίνει φυσικό. Αυτό ήταν μέχρι που άρχισα να ερευνώ πραγματικά τα ρούχα μετά από μια μελέτη που κυκλοφόρησε για την εύρεση μικροπλαστικών στο ανθρώπινο αίμα. Πραγματικά μου τράβηξε την προσοχή. Γρήγορα συνειδητοποίησα όλα τα πράγματα που δεν ήξερα, τα οποία με οδήγησαν στο να θέλω να αλλάξω τα ρούχα μου!

Πολλά ρούχα σήμερα κατασκευάζονται με πολυεστέρα – γνωστό και ως είδος πλαστικού. Κυριολεκτικά φοράμε πλαστικό τριγύρω και μετά προσπαθούμε να το αποφύγουμε σε άλλα μέρη της ζωής μας – τόσο περίεργο! Ξέρω ότι έτσι ένιωσα όταν έμαθα για τα ρούχα μας. Τα κολάν είναι ιδιαίτερα δυνατά, καθώς είναι φτιαγμένα συνήθως από 100% πολυεστέρα. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά τα κολάν είναι μια μόνιμη βάση στην γκαρνταρόμπα μου, οπότε η έκθεσή μου ήταν εξαιρετική. Όχι μόνο εκτίθεστε μέσα από τα ρούχα, αλλά και το περιβάλλον εκτίθεται σε μεγάλη δόση πλαστικού κάθε φορά που πλένονται τα ρούχα. Όταν πλένονται τα ρούχα από πολυεστέρα, τα πλαστικά υπολείμματα χύνονται στα συστήματα νερού, μολύνοντας το νερό και τον αέρα μας. Πραγματικά επηρεάζει τα πάντα! Ανακάλυψα ότι έχω γίνει πιο συνειδητοποιημένος καταναλωτής και γνωρίζω τι αγοράζω και από πού αγοράζω. Πραγματικά όλα έχουν σημασία και εκεί έρχεται η PACT Clothing!

*Αποκάλυψη συνεργατών: Έχω συνδέσμους συνεργατών σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Εάν αγοράσετε κάτι από τον σύνδεσμό μου, θα λάβω μια μικρή προμήθεια από την πώληση. Αυτό έρχεται χωρίς κόστος για εσάς, αλλά πληρώνεται από την εταιρεία. Δεν παίρνω ελαφρά το να γίνω συνεργάτης με οποιαδήποτε εταιρεία. Αν είμαι, είναι επειδή πιστεύω στην εταιρεία και το προϊόν της.

Όλα για την ένδυση PACT

Η PACT είναι μια πραγματικά μοναδική εταιρεία όσον αφορά την κατασκευή βιολογικών και βιώσιμων ρούχων. Φτιάχνουν τα πάντα, από βασικά από οργανικό βαμβάκι για γυναίκες, άνδρες, παιδιά και μωρά, μέχρι casual ντύσιμο μέχρι ακόμη και είδη κρεβατιού και μπάνιου. Από την εμφάνιση των ρούχων μέχρι την αποστολή της μάρκας υπάρχουν κυριολεκτικά τόσα πολλά να αγαπήσετε.

Ένα πράγμα που μου αρέσει είναι ότι πιστεύω ότι είναι η αγαπημένη εταιρεία ρούχων της Γης. Πραγματικά έχουν σκεφτεί τόσα πολλά. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους η Γη (και εσείς) θα λατρέψετε το PACT:

 1. Είναι βιολογικά και είναι πιστοποιημένα βιολογικά από το Global Organic Textile Standard (GOTS). Αν γνωρίζετε οτιδήποτε για τις καλλιέργειες βαμβακιού, το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι είναι γνωστό ότι είναι η πιο βρώμικη καλλιέργεια όταν πρόκειται για τοξικές χημικές ουσίες. Αυτά τα χημικά δεν είναι καλά για τους εργαζόμενους που παράγουν τα προϊόντα, τη Γη ή τον καταναλωτή. Γι’ αυτό το PACT χρησιμοποιεί βιολογικά πιστοποιημένα GOTS.
 2. Επιλέγοντας οργανικό βαμβάκι, καταναλώνεται 81% λιγότερο νερό από ό,τι αν χρησιμοποιούταν συμβατικό βαμβάκι.
 3. Το PACT συνεργάζεται με εργοστάσια με πιστοποίηση Fair Trade. Πιστοποιημένα για το δίκαιο εμπόριο σημαίνει ότι αυτά τα εργοστάσια πληρούν αυστηρά κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά πρότυπα. Αυτό περιλαμβάνει ασφαλείς συνθήκες εργασίας, προστασία του περιβάλλοντος, βιώσιμα μέσα διαβίωσης και κοινοτική ανάπτυξη.
 4. Το PACT χρησιμοποιεί συσκευασίες που είναι ανακυκλώσιμες καθώς και κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα υλικά. Αυτό περιλαμβάνει χάρτινους φακέλους κατασκευασμένους από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι μετά την κατανάλωση και κουτιά από χαρτόνι κατασκευασμένα με 98% ανακυκλωμένα υλικά μετά την κατανάλωση. Για να μην αναφέρουμε τις πλαστικές σακούλες που υπάρχουν για να προστατεύουν τα ρούχα σας είναι βιοδιασπώμενες.
 5. Το PACT διευκολύνει την αντιστάθμιση του αποτυπώματος άνθρακα. Συνεργάστηκαν με μια εταιρεία οικολογικής τεχνολογίας που επιτρέπει στους πελάτες τους να αντισταθμίσουν το αποτύπωμα άνθρακα που δημιουργείται με τις αποστολές τους. Η τεχνολογία είναι σε θέση να υπολογίσει ακριβώς πώς μπορούν να αντισταθμίσουν το αποτύπωμα άνθρακα τοπικά – ένα παράδειγμα θα ήταν η αγορά πιστώσεων αιολικής ενέργειας.
Τόσες πολλές υπέροχες επιλογές από την αγαπημένη εταιρεία ρούχων της Γης!

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μοιράζομαι την κριτική μου για τα ρούχα PACT μαζί σας! Αυτό έχει περάσει πολύς καιρός. Όταν άρχισα πραγματικά να βουτάω βαθιά σε βιώσιμα, βιολογικά ρούχα, σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να ξοδέψω ένα χέρι και ένα πόδι για να έχω «ΟΛΑ» τα πράγματα. Αλλά αποδεικνύεται ότι με τα ρούχα PACT δεν χρειάζεται. Με άλλα λόγια μπορώ να έχω το κέικ μου και να το φάω κι εγώ! Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της μάρκας βιολογικών ρούχων, καθώς και την πλήρη κριτική μου για κομμάτια ρούχων από αυτά.

Πλεονεκτήματα

 • Τιμή- Είναι προσιτό! Ναι, μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε βιολογικά ρούχα και να νιώθετε ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε και την τελευταία δεκάρα. Έχουν επίσης πωλήσεις αρκετά συχνά, κάτι που είναι ωραίο. Και μπορείτε να εξοικονομήσετε 20% εάν είστε πελάτης για πρώτη φορά με το PACT (δείτε παρακάτω).
 • Κόλλα- Νιώθω ότι τα περισσότερα από τα ρούχα τους είναι αληθινά στο μέγεθος. Έχω δοκιμάσει τα παντελόνια, τα πουκάμισα, τα φούτερ και ένα φόρεμά τους και όλα ταιριάζουν στο κανονικό μου μέγεθος. Προφανώς, μπορεί να υπάρχουν διακυμάνσεις ανάλογα με το συνολικό βάρος και το ύψος. Για αναφορά είμαι 5’7” και μόνο μέσο βάρος. Ο άντρας μου πήρε πολλά πουκάμισα, ένα σορτς και δούλευαν εκτός από το σορτς. Για το οποίο μιλάω περισσότερο στην κριτική των ανδρικών προϊόντων παρακάτω.
 • Αντοχή- Το ύφασμα είναι πολύ ανθεκτικό και μακράς διαρκείας. Δεν φαίνεται καθόλου φθηνό. Τα κομμάτια αισθάνονται σαν ένα ποιοτικό ρούχο και βαρύ. Παρατήρησα κάποιο ξεθώριασμα στο πουκάμισό μου μετά το πρώτο πλύσιμο και τα πουκάμισα του κέντρου μου, αλλά δεν ήταν κάτι τρελό. Στην πραγματικότητα κάνει το πουκάμισο να φαίνεται φθαρμένο και αυτή είναι η εμφάνιση που ήδη έψαχναν. Ένα μικρό τίμημα για τη χρήση φυσικών βαφών και όχι συνθετικών. Οι κόμβοι μου εντυπωσιάστηκαν με κάθε αντικείμενο που πήρε και ένιωθε ότι έχουν φορεθεί επίσης καλά. Είναι πολύ σκληρός κριτικός!
 • Ερχομαι συντομα- Δείχνουν ρούχα που θα έρθουν σύντομα, κάτι που μου αρέσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να γνωρίζετε πρώτοι πότε πέφτει. Μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για αυτό που θα ακολουθήσει και μπορείτε να βεβαιωθείτε και να πηδήξετε στα αντικείμενα όταν πέφτουν.
 • Αγορά για όλη την οικογένεια- Μου αρέσει που μπορείτε να ψωνίσετε για όλη την οικογένεια στο Pact. Από γυναικεία σε ανδρικά και μετά ακόμα και παιδικά και μωρά. Πραγματικά κάνει πολύ πιο εύκολο να αγοράσετε βιώσιμα/βιολογικά ρούχα.
 • Επιστροφές- Θέλουν να αγαπήσετε τα ρούχα και, αν δεν το κάνετε, προσφέρουν επιστροφές σε αντικείμενα εντός 60 ημερών που είναι αφορεμένα και άπλυτα.
 • Συμβαίνει Fit- Αυτή είναι μια πολιτική για τα εσώρουχά τους. Το Perfect Fit Exchange της Pact βασίζεται στην επιθυμία να σας προσφέρει την τέλεια εφαρμογή για τα εσώρουχα, τα σουτιέν, τα κολάν και το καλσόν σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το πρώτο σας ζευγάρι, θα προσφέρουν δωρεάν ανταλλαγή μεγέθους ή επιστροφή χρημάτων εντός 60 ημερών από την αγορά.

Μειονεκτήματα

 • Διαθεσιμότητα– Αυτός είναι ένας τομέας που έχω παρατηρήσει ότι μπορεί να ποικίλλει. Φαίνονται να ξεπουλούν τα πράγματα αρκετά γρήγορα και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να τα επαναφέρουν. Επίσης, τα στυλ αλλάζουν πάντα, οπότε αν σας αρέσει κάτι, είναι καλύτερο να το τραβήξετε αμέσως!
 • Χρώμα Ξεθώριασμα- Όπως ανέφερα παραπάνω, το χρώμα ξεθώριαζε λίγο στο πουκάμισό μου και στο κέντρο μου, αλλά τίποτα το τρελό δραστικό.
Λατρεύω όλες τις επιλογές ρούχων μου PACT!

PACT Γυναικεία Ρούχα

Go to Cropped Pocket Legging in Chocolate Leopard- Λατρεύω αυτά τα κολάν! Τόσο άνετα και ευκολοφόρετα. Έχουν λίγο τέντωμα αλλά δεν είναι τόσο ελαστικά όπως τα παραδοσιακά κολάν. Μου αρέσει να ξέρω ότι δεν ντύνομαι με πλαστικό, καθώς τα περισσότερα κολάν είναι 100% πολυεστέρα. Είναι ιδανικά για γυμναστική ή για χαλαρή/χαλαρή εμφάνιση. Θέλω να πάρω κι εγώ ένα μαύρο ζευγάρι! Πήρα ένα μεσαίο μέγεθος και ταιριάζει στο μέγεθος. Αποκτήστε το εδώ.

Ριμπ ψηλόμεσο κολάν- Τα πήρα σε δύο χρώματα, μαύρο και καφέ σοκολάτα. Είναι τόσο άνετα – κυριολεκτικά θέλουν να τα φοράνε καθημερινά! Τα έχω ντύσει πάνω ή κάτω. Επίσης, θα μπορούσε να ασκηθεί πλήρως σε αυτά. Τέλειο με ένα μακρύ πουλόβερ ή ένα cropped μπλουζάκι. Πήρα ένα μεσαίο μέγεθος και ταιριάζουν στο μέγεθος. Αποκτήστε το εδώ.

The Field Easy Cropped Tee in Clay- Πραγματικά θα ήθελα να είχα πάρει δύο από αυτά τα πουκάμισα γιατί το φοράω πολύ. Είναι ένα τόσο εύκολο μπλουζάκι για να το βάλεις με τα πάντα. Αισθάνεται πιο βαρύ από τα περισσότερα μπλουζάκια με το οργανικό βαμβάκι και το υλικό κάνναβης. Μου αρέσει πολύ να το συνδυάζω με ψηλόμεσο κολάν. Πήρα ένα μεσαίο μέγεθος και ταιριάζει στο μέγεθος. Αποκτήστε το εδώ.

Εσώρουχα- Πήρα το δαντελένιο στρινγκ στη μέση τους και τα λατρεύω! Τόσο πολύ που παρήγγειλα κι άλλα. Τα περισσότερα εσώρουχα είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα και δεν ξέρω για εσάς, αλλά το να φοράτε πλαστικό ως εσώρουχο απλά δεν ακούγεται σωστό! Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτά. Πήρα ένα μεσαίο μέγεθος και ταιριάζουν στο μέγεθος. Αποκτήστε τα εδώ.

The All Ease Sleep Tee- Αυτό το πουκάμισο ύπνου είναι τέλειο για να σας κρατά δροσερό το βράδυ και να νιώθετε τόσο άνετα. Ασχολούμαι με τα πουκάμισα ύπνου και αυτό είναι σίγουρα φύλακας. Μου αρέσει που το νιώθω τόσο απαλό όσο το φοράω για ύπνο, αλλά αισθάνομαι ακόμα πιο απαλό όσο το πλένω. Πήρα ένα μεσαίο μέγεθος και ταιριάζει στο μέγεθος. Αποκτήστε το εδώ.

Καμία εμφάνιση κάλτσες- Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που είδα ότι το Pact δεν πρόσφερε κάλτσες επίδειξης. Όπως με τις περισσότερες κάλτσες, είναι κατασκευασμένες από πολυεστέρα. Αυτά μένουν πραγματικά στα πόδια μου, παρόλο που δεν είναι εμφανή και είναι εξαιρετικά και για προπονήσεις. Αποκτήστε τα εδώ.

Οι κόμβοι μου αγαπούν επίσης τα ρούχα PACT!

Ανδρικά ρούχα PACT (Επιθεώρηση My Husbands)

Σαββατοκύριακο μπλουζάκι τσέπης- Αυτό το μπλουζάκι είναι τόσο άνετο όπως είπαν και ταιριάζει στο μέγεθος. Μπορεί να φορέσει αυτό το casual ή να το ντύσει με blazer. Είναι κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι και κάνναβη. Αγοράστε εδώ!

Σαββατοκύριακο Henley Tee- Αυτό το μπλουζάκι έχει ακριβώς την αίσθηση του σαββατοκύριακου που έλεγαν οι κόμβοι μου, αλλά ένα διαφορετικό στυλ με τα κουμπιά. Φαίνεται καλό με τζιν ή chinos. Οι κόμβοι μου το λατρεύουν! Δείτε το εδώ!

Κοντό κορδόνι με υφαντό twill- Αυτά ήταν απαγορευτικά για τους κόμβους μου. Δεν του άρεσε το πώς ταίριαζαν. Ήταν χαλαρά γύρω από την αναμονή και πιο σφιχτά γύρω από τον πισινό. Το υλικό ήταν ωραίο, αλλά η συνολική εφαρμογή δεν λειτούργησε. Δείτε τα εδώ!

***Έχω να δοκιμάσω περισσότερα αντικείμενα, συγκεκριμένα άλλα για τον εαυτό μου και τους κόμβους μου, καθώς και μερικά είδη παιδικών ρούχων επίσης – μείνετε συντονισμένοι!

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στα ρούχα PACT: Πελάτες για πρώτη φορά

Οι πελάτες για πρώτη φορά μπορούν εύκολα να εξοικονομήσουν έκπτωση 20% στην παραγγελία σας. Ναι, 20%! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στη λίστα email τους και θα σας δοθεί ένας κωδικός που θα χρησιμοποιήσετε στην πρώτη σας παραγγελία. Σούπερ εύκολο!

Χωρίς πολυεστέρα στα εσώρουχα της PACT!

Αξίζει τα ρούχα PACT;

Τα ρούχα PACT σίγουρα αξίζει τον κόπο. Θα συνιστούσα ρούχα PACT σε φίλους και συγγενείς. Η επωνυμία δεν είναι μόνο βιώσιμη, αλλά και fashion forward όταν πρόκειται για σπουδαία βασικά. Μου αρέσει να γνωρίζω ότι μια μάρκα έχει στο μυαλό της την υγεία των καταναλωτών της αλλά και του πλανήτη. Πραγματικά σε κάνει να εκτιμάς πώς οι επωνυμίες κάνουν το παραπάνω μίλι για να δημιουργήσουν πραγματικά κάτι υπέροχο, αλλάζουν παράλληλα τον πλανήτη!

Αγοράστε όλα τα ρούχα της Συμφωνίας εδώ!

Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις προηγούμενες αναρτήσεις:

Σεντόνια από οργανικό βαμβάκι

Οργανικά Βρεφικά Ρούχα: 10 Κριτικές επωνυμίας

Καλύτερα βιολογικά μαξιλάρια: Οι καλύτερες επιλογές μας!

Leave a Comment