Pique Tea Review 2022 + Κωδικός έκπτωσης

Αν ψάχνετε για την πιο πρόσφατη καινοτομία στο τσάι, μην ψάξετε άλλο γιατί το Pique Tea είναι εδώ και έχουν επανασχεδιάσει το τσάι με τρόπο που έχει ενθουσιάσει αυτόν τον σκληρό καφέ (και το matcha latte) εθισμένο στο να πίνει τσάι. Το Pique Tea δεν είναι το συνηθισμένο σας φακελάκι τσαγιού που πάντα ήξερες. Τα Pique Teas είναι κρύσταλλοι τσαγιού ψυχρής παρασκευής. Ακούγεται τέλειο για τον τρόπο ζωής των μοντερνιστών. Ιδρύθηκε το 2014 στο Σαν Φρανσίσκο, το Pique Tea προσφέρει το πιο αγνό, πιο υγιεινό τσάι που είναι διαθέσιμο με τη μορφή κρυστάλλων που διαλύονται τόσο σε ζεστό όσο και σε κρύο νερό. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα πάντα για το Pique Tea και τις ειλικρινείς σκέψεις μου – συν εξοικονομήστε 10% με τον εκπτωτικό κωδικό Pique OBL στο www.piquelife.com.

Το Pique Tea δημιουργήθηκε από τον γεννημένο στην Ασία και σπουδασμένο στο Χάρβαρντ Simon Cheng, ο οποίος υπέφερε από πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων αναπνευστικών λοιμώξεων που τον άφησαν με συνδετήρες στους πνεύμονές του και μια βίδα στο σαγόνι του. Μέσα από το δικό του ταξίδι προσωπικής θεραπείας προσπάθησε να δημιουργήσει καθαρά και κλινικά τσάγια που θα βοηθούσαν τον ίδιο και άλλους.

Οι κρύσταλλοι τσαγιού Pique είναι κατασκευασμένοι από μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία που ονομάζεται Full-Spectrum Isolate Synthesis [F-SIS]TM που συνθέτει τα πιο βιοενεργά προϊόντα απομόνωσης με ολόκληρες πηγές τροφής για να μεταφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρά σας για βελτιωμένη απορρόφηση. Ακολουθεί ένα απλό γραφικό που απεικονίζει τη διαδικασία.

Τσάι Πικέ

Το Pique Tea επιλέγει πρώτα τα καλύτερης ποιότητας βιολογικά φύλλα τσαγιού σε χαλαρά φύλλα που μπορούν να βρουν. Στη συνέχεια ψήνουν τα φύλλα τσαγιού κρύα για έως και 8 ώρες για να μεγιστοποιήσουν τις αντιοξειδωτικές ενώσεις. Τέλος, μέσω ενός συνδυασμού πίεσης και αφυδάτωσης σε χαμηλή θερμοκρασία, τα φύλλα τσαγιού φιλτράρονται και το υπόλοιπο υγρό αφυδατώνεται για να παραχθούν οι κρύσταλλοι τσαγιού.

Το Pique Tea δηλώνει ότι η διαδικασία κρυστάλλωσης με κρύο καφέ εξασφαλίζει ότι το τσάι τους έχει 12 φορές περισσότερα ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ουσιες σαν συνηθισμένο τσάι.

Δεν τελειώνει όμως εκεί…

Οι κρύσταλλοι τσαγιού πικέ είναι τριπλός έλεγχος για τοξίνες όπως βαρέα μέταλλα, μούχλα και φυτοφάρμακα για εξασφάλιση ποιότητας. Η Pique Tea είναι η πρώτη εταιρεία τσαγιού που κάνει Triple Toxin Screen τα τσάγια της.

Τι ακριβώς είναι η διαδικασία της τριπλής οθόνης του Πικέ;

 • ο Πρώτα Η οθόνη πραγματοποιείται σε πρώτες ύλες χρησιμοποιώντας εργαστήριο τρίτου μέρους.
 • ο Δεύτερος Η οθόνη διεξάγεται εσωτερικά μετά την προμήθεια των πρώτων υλών.
 • ο Τρίτος Η οθόνη διεξάγεται μετά την εξαγωγή των κρυστάλλων τσαγιού χρησιμοποιώντας εργαστήριο τρίτου μέρους.

Δοκιμές Pique για βαρέα μέταλλα: Μόλυβδος (Pb), Κάδμιο (Cd), Υδράργυρος (Hg) και Αρσενικό (As). και το Sun Goddess Matcha και το Electric Turmeric ελέγχονται επιπλέον για ραδιενεργά ισότοπα. Οι μυκοτοξίνες για τις οποίες εξετάζουν είναι: Αφλατοξίνη Β1, Αφλατοξίνη Β2, Αφλατοξίνη G1, Αφλατοξίνη G2 και Ωχρατοξίνη Α (OTA). Και τέλος, ο Pique ελέγχει όλα τα φυτοφάρμακα που απαγορεύονται από το USDA για συμμόρφωση με τα βιολογικά προϊόντα, συχνά σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζονται από την ΕΕ και την Ιαπωνία.

Έλεγχος τοξινών τσαγιού πικέ

Όλα τα τσάγια Pique είναι πιστοποιημένα βιολογικά από το USDA και προέρχονται από οικογενειακές φάρμες από όλο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Αίγυπτο, την Ινδία, τη Σρι Λάνκα, την Αμερική, την Ιταλία και τη Γερμανία. Χειρολαβές Pique Tea από περιοχές που συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες και πιο προστατευμένες πηγές βιοποικιλότητας στον κόσμο.

 • Sun Goddess Matcha: προέρχεται από την Καγκοσίμα, στο νοτιότερο άκρο του ιαπωνικού αρχιπελάγους, δίπλα στο πρώτο εθνικό πάρκο της Ιαπωνίας και γείτονα στη διάσημη Μπλε Ζώνη, την Οκινάουα.
 • Ζυμωμένο Τσάι Pu’er: προέρχεται από άγρια ​​αναπτυσσόμενα τεϊόδεντρα σε ένα αρχέγονο δάσος στην επαρχία Γιουνάν στους πρόποδες της οροσειράς των Ιμαλαΐων.
 • Πράσινο τσάι Jasmine: προέρχεται από έναν οικογενειακό κήπο τσαγιού που βρίσκεται μέσα στο Εθνικό Πάρκο Mogan Mountain στην επαρχία Zhejiang πάνω από υψόμετρο 2000 πόδια.
 • Τα μαύρα τσάγια του Pique: προέρχονται από το Idulgashinna, ένα βιοδυναμικό κτήμα τσαγιού στην περιοχή Uva της Σρι Λάνκα, και από τη βορειοανατολική Ινδία κοντά στο Εθνικό Πάρκο Namdapha.

Ανασκόπηση Pique Tea

Το Pique Tea διατίθεται σε ένα μικρό χάρτινο φακελάκι ως μαλακή λεπτή σκόνη που προσθέτετε σε 8 oz κρύο ή ζεστό νερό. Το Jasmine Green είναι αγαπημένο και μυρίζει τόσο αρωματικά μόλις ανοίξετε το πακέτο. Αν αγαπάτε το Jasmine προτείνω ανεπιφύλακτα το Jasmine Green Tea! Η γεύση είναι έντονη με την καλή έννοια.

Πράσινο τσάι είναι γνωστή για τις κατεχίνες της, όπως η ισχυρή γαλλική επιγαλλοκατεχίνη (EGCG) που υποστηρίζει την κυτταρική υγεία.

Το Pique Tea προσφέρει μεγάλη ποικιλία από πράσινα τσάγια, μαύρα τσάγια, αφεψήματα από βότανα και τσάγια μανιταριών. Κάθε τσάι διατίθεται σε μεμονωμένα πακέτα που το καθιστούν εύκολο να το πάρετε εν κινήσει.

 • Πράσινα Τσάγια: 5 ποικιλίες
 • Μαύρα Τσάγια: 3 ποικιλίες
 • Τσάγια από βότανα: 4 ποικιλίες
 • Νηστίσιμα Τσάγια: 5 ποικιλίες
 • Τσάι που έχουν υποστεί ζύμωση: 2 ποικιλίες
 • Τσάι μανιταριών: 4 ποικιλίες

Μαύρο τσάι έχει ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες θεαφλαβίνης, οι οποίες έχουν ερευνηθεί και αποδειχθεί ότι υποστηρίζουν την υγεία του πεπτικού συστήματος και τη μικροχλωρίδα του εντέρου.

Κουρκούμη είναι γνωστό για την κουρκουμίνη του – ένα αντιοξειδωτικό που σχετίζεται με μυριάδες οφέλη για την υγεία, όπως η υποστήριξη μιας υγιούς απόκρισης στη φλεγμονή, το ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και η υγιής λειτουργία των αρθρώσεων

Τσάι Πικέ

Τσάι Πικέ

Pique Tea Daily Radiance Elderberry Vitamin C

Το Pique Tea προσφέρει δύο νέα συμπληρώματα και μπόρεσα να δοκιμάσω τη Daily Radiance Elderberry Liposomal Vitamin C. Το Pique χρησιμοποιεί μια τεχνολογία λιποσωμικής ενθυλάκωσης που μεγιστοποιεί το δυναμικό και την απορρόφηση των φυτοθρεπτικών συστατικών.

Σαμπούκους έχουν βραβευτεί εδώ και καιρό για το ισχυρό αντιοξειδωτικό κοκτέιλ τους από πολυφαινόλες, βιταμίνη C, ανθοκυανίνες και φλαβανόλες για την υποστήριξη ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος!

Τσάι Πικέ

Αυτό είναι ένα υγρό συμπλήρωμα που διατίθεται σε μικρή συσκευασία και μπορεί να ληφθεί με ή χωρίς φαγητό. Η Pique Daily Radiance Elderberry Liposomal Vitamin C είναι πολύ πολύ γλυκιά και σαν σιρόπι. Έχει μια ισχυρή γροθιά με:

 • 1. 1900mg συμπυκνωμένος φρέσκος χυμός από τα καλύτερα βιολογικά μαύρα ευρωπαϊκά σαμπούκους, ένα αντιοξειδωτικό all-star που βοηθά τα κύτταρα να προστατεύονται από τις ελεύθερες ρίζες.
 • 2. 1000mg ασκορβικό νάτριο – μια ρυθμισμένη, «μη όξινη» μορφή βιταμίνης C που είναι απαλή για το στομάχι σας. Υποστηρίζει υγιή επίπεδα κολλαγόνου για σφριγηλή, ελαστική επιδερμίδα.
 • 3. Λιποσώματα από βασικά φωσφολιπίδια που διατηρούν και παρέχουν την αντιοξειδωτική δύναμη της βιταμίνης C όπου χρειάζεται. Φτιαγμένο με μη ΓΤΟ φωσφολιπίδια ηλίανθου, όχι σόγια.

Pique Tea Daily Immune

Χωρίς συντηρητικά, χωρίς ραφιναρισμένη ζάχαρη και χωρίς πρόσθετα.

Σε τι βοηθά το Daily Radiance Elderberry Liposomal Vitamin C;

 • φυσική παραγωγή κολλαγόνου και υγιές δέρμα
 • υποστηρίζει την υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού
 • βοηθά στην προστασία των κυττάρων από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες

Χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό OBL της θυγατρικής μου Pique Tea για να εξοικονομήσετε 10% στο www.piquelife.com.

Pique Tea Επίπεδα καφεΐνης

Τσάι πικέ

Leave a Comment