Risewell Toothpaste Review – Gurl Gone Green

*Αποκάλυψη συνεργατών: Έχω συνδέσμους συνεργατών σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Εάν αγοράσετε κάτι από τον σύνδεσμό μου, θα λάβω μια μικρή προμήθεια από την πώληση. Αυτό έρχεται χωρίς κόστος για εσάς, αλλά πληρώνεται από την εταιρεία. Δεν παίρνω ελαφρά το να γίνω συνεργάτης με οποιαδήποτε εταιρεία. Αν είμαι, είναι επειδή πιστεύω στην εταιρεία και το προϊόν της.

Τι κάνει την οδοντόκρεμα Risewell να διαφέρει από τις συμβατικές οδοντόκρεμες;

Η οδοντόκρεμα Risewell είναι διαφορετική για μερικούς λόγους. Πρώτον, έχουν ανταλλάξει τυχόν τοξικά συστατικά που βρίσκονται στις συμβατικές οδοντόκρεμες και τα έχουν αντικαταστήσει με φυσικά συστατικά.

Αυτό σημαίνει ότι κανένα από τα παρακάτω δεν θα βρεθεί στην οδοντόκρεμα Risewell:

  • Φθοριούχος
  • SLS/θειικά
  • Parabens
  • Τεχνητά χρώματα, γεύσεις ή συντηρητικά

Δεύτερον, χρησιμοποιούν ένα συστατικό που ονομάζεται υδροξυαπατίτης. Πολλές άλλες φυσικές οδοντόκρεμες μπορεί να μην χρησιμοποιούν τοξικά συστατικά, αλλά επίσης δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν τη στοματική σας υγεία. Το Risewell χρησιμοποιεί υδροξυαπατίτη όχι μόνο για να καθαρίσει και να προστατεύσει τα δόντια σας, αλλά και να βελτιώσει τη συνολική στοματική σας υγεία. Αν δεν έχετε ακούσει για τον υδροξυαπατίτη, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω.

Υδροξυαπατίτης είναι μέρος αυτού που αποτελείται από τα οστά και τα δόντια μας. Και είναι αυτό που τους δίνει την ακαμψία τους.

Φυσική οδοντόκρεμα που λειτουργεί!

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση της οδοντόκρεμας Risewell;

Το μεγαλύτερο όφελος από τη χρήση της οδοντόκρεμας Risewell είναι ότι περιέχει υδροξυαπατίτη. Αυτό το συστατικό δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Υδροξυαπατίτης είναι το κύριο μέρος του σμάλτου των δοντιών σας. Έχει την ικανότητα να δένει στα δόντια σας και να γεμίζει «μικρές τρύπες». Αυτό σημαίνει ότι οι αδύναμες περιοχές των δοντιών σας ΜΠΟΡΟΥΝ να αναμεταλλοποιηθούν χρησιμοποιώντας την οδοντόκρεμα Risewell!

Το Risewell χρησιμοποιεί επίσης συστατικά που δεν βρίσκονται συνήθως στις συμβατικές οδοντόκρεμες. Με αυτά έρχονται οφέλη για τη στοματική σας υγεία που δεν θα είχατε διαφορετικά. Αυτό περιλαμβάνει:

Ξυλιτόλη: Βασικά λιμοκτονούν τα κακά βακτήρια στο στόμα σας προκαλώντας κυτταρικό θάνατο, με αποτέλεσμα λιγότερα από τα οξέα που παράγουν και μπορούν να προκαλέσουν τερηδόνα.

Κιλίκα και ανθρακικό ασβέστιο: Καθαρίστε απαλά τα δόντια χωρίς να καταστρέψετε το σμάλτο. Με αυτή τη μικρή μελέτη που δείχνει ότι η οδοντόκρεμα με ανθρακικό ασβέστιο αφαιρεί περισσότερη πλάκα από την οδοντόκρεμα χωρίς αυτήν.

Έλαια άγριας μέντας και μέντας: Φρεσκάρετε την αναπνοή και σκοτώστε τα παθογόνα του στόματος.

Έλαιο δέντρου τσαγιού: Έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, με μια μελέτη να δείχνει ότι είναι πιο αποτελεσματική από τη χλωρεξιδίνη, ένα συστατικό που χρησιμοποιείται συνήθως ως απολυμαντικό και σε στοματικές εκπλύσεις.

Εκχυλίσματα κανέλας και θυμαριού: Η θυμόλη, ένα συστατικό του θυμαριού, αναστέλλει την ανάπτυξη παθογόνων του στόματος και μπορεί να μειώσει τις οδοντικές κοιλότητες.

Έλαια πορτοκαλιού, ευκαλύπτου και λεμονιού: Αυτά είναι αντιφλεγμονώδη έλαια.

Έτσι, με όλα αυτά τα καταπληκτικά συστατικά, το Risewell όχι μόνο καθαρίζει τα δόντια σας, αλλά παρέχει οφέλη στη συνολική στοματική σας υγεία.

Η οδοντόκρεμα Risewell έχει φθόριο;

Σε αντίθεση με τις περισσότερες συμβατικές οδοντόκρεμες, η οδοντόκρεμα Risewell δεν περιέχει φθόριο. Νομίζω ότι οι περισσότεροι είναι εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι όχι μόνο το φθόριο βρίσκεται σε πολλές οδοντόκρεμες, αλλά έχει επίσης προστεθεί στα δημόσια αποθέματα νερού από το 1962 για να βοηθήσει στην πρόληψη της τερηδόνας.

Πολλοί συμβατικοί οδοντίατροι και πηγές αναφέρουν ότι το φθόριο ενισχύει το σμάλτο των δοντιών που το καθιστά πιο ανθεκτικό στην τερηδόνα. Μειώνει επίσης την ποσότητα του οξέος στο στόμα σας που παράγεται από τα βακτήρια που υπάρχουν στα δόντια σας.

Όμως, δυστυχώς, οι ολιστικοί οδοντίατροι και άλλες πηγές αναφέρουν ότι το φθόριο συνδέεται στο εξωτερικό του δοντιού δημιουργώντας ένα φράγμα ανθεκτικό στα οξέα. Έτσι, ενώ αυτό παρέχει κάποιο επίπεδο προστασίας, αποτρέπει επίσης τη φυσική διαδικασία απορρόφησης μετάλλων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εξασθενημένο σμάλτο.

Επιπλέον, το φθόριο έρχεται με ανεπιθύμητες παρενέργειες. Και αν σκεφτείτε ότι όχι μόνο υπάρχει στις συμβατικές σας οδοντόκρεμες (που προφανώς είναι σχεδόν αδύνατο να μην συμβεί κάποια κατάποση, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά), αλλά εάν πίνετε νερό βρύσης, τότε το καταναλώνετε όλη την ημέρα .

Η πιο συχνά γνωστή παρενέργεια του φθορίου είναι οδοντική φθορίωση. Σύμφωνα με το CDC, αυτό ορίζεται ως «μια αλλαγή στην ανοργανοποίηση των οδοντικών σκληρών ιστών (σμάλτο, οδοντίνη και τσιμέντο) που προκαλείται από μακροχρόνια κατάποση (φαγητό και πόσιμο) φθορίου κατά την περίοδο ανάπτυξης των δοντιών πριν από την ανατολή. το στόμα (τα πρώτα 8 χρόνια ζωής για τα περισσότερα μόνιμα δόντια εξαιρουμένων των τρίτων γομφίων). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο οπτικές αλλαγές στο δόντι (ό,τιδήποτε από λευκά σημάδια έως τρύπες των δοντιών έως κίτρινους ή καφέ λεκέδες) αλλά και χαμηλή ανοργανοποίηση του δοντιού

Μια μελέτη CDC έδειξε ότι σχεδόν το 25% του πληθυσμού έχει κάποιο επίπεδο οδοντικής φθορίωσης.

Δυστυχώς οι πιθανές παρενέργειες δεν σταματούν εκεί. Υπάρχει μια μελέτη που δείχνει πιθανές αρνητικές επιπτώσεις από τα υψηλά επίπεδα έκθεσης σε φθόριο νευροανάπτυξη των παιδιών. Υπάρχει επίσης μια μελέτη που δείχνει τις δυνατότητες για δυσλειτουργία του θυρεοειδούς όταν η έκθεση στο φθόριο είναι υψηλότερη.

Επιπλέον, έχετε δει ποτέ την προειδοποίηση στο πίσω μέρος ενός σωλήνα συμβατικής οδοντόκρεμας; Βασικά θα σας δώσει οδηγίες να καλέσετε το Κέντρο Ελέγχου Δηλητηριάσεων εάν κατά λάθος καταποθεί περισσότερο από αυτό που χρησιμοποιείται για το βούρτσισμα!!! Η οδοντόκρεμα Risewell δηλώνει στην πραγματικότητα ότι η οδοντόκρεμα τους είναι τόσο ασφαλής που θα μπορούσατε να τη φάτε (Όχι ότι προτείνω να τρώτε την οδοντόκρεμα, αλλά καταλαβαίνετε το νόημα). Τι διαφορά στα συστατικά!

Αυτή η μελέτη έδειξε συγκρίσιμη αποτελεσματικότητα στην επαναμεταλλοποίηση της αρχικής τερηδόνας και στην πρόληψη της αφαλάτωσης κατά τη σύγκριση φθορίου και υδροξυαπατίτη. Λοιπόν, γιατί δεν θα επιλέξετε το δραστικό συστατικό χωρίς γνωστές παρενέργειες;!

Τελικά, οι παρενέργειες του φθορίου στην υγεία δεν είναι 100% ξεκάθαρες. Αλλά, όταν υπάρχει μια πιο καθαρή, καλύτερη επιλογή για τη στοματική υγεία όπως ο υδροξυαπατίτης που είναι χωρίς αμφιβολία ασφαλής και αποτελεσματική, αυτό θα επιλέξω για την οικογένειά μου!

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: GURLGONEGREEN για έκπτωση 10%! Αγοράστε εδώ.

Από την οδοντόκρεμα τους μέχρι το νήμα τους, η οικογένειά μου λατρεύει τα προϊόντα Risewell!

Οδοντόκρεμα- Αυτό είναι το πρώτο προϊόν που δοκίμασα της Risewell και μου άρεσε πολύ! Δίνει στα δόντια μου την αίσθηση φρεσκάδας που αγαπώ αλλά περιέχει και το ορυκτό υδροξυαπατίτη που ανέφερα προηγουμένως. Έτσι, όχι μόνο τα δόντια σας καθαρίζονται, αλλά και αναμεταλλεύονται και προστατεύονται μέσω του υδροξυαπατίτη. Το μοναδικό με την οδοντόκρεμα Risewell είναι ότι δεν χρειάζεται να ξεπλένετε το στόμα σας αφού βουρτσίζετε τα δόντια σας όπως οι συμβατικές οδοντόκρεμες. Λειτουργεί πραγματικά προς όφελός σας όχι επειδή αφήνετε τον υδροξυαπατίτη στα δόντια σας, ο οποίος στη συνέχεια βοηθά στην αναμετάλλωση και την ενδυνάμωσή τους. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: GURLGONEGREEN για έκπτωση 10%. Πάρτε την οδοντόκρεμα εδώ.

Παιδική οδοντόκρεμα- Λατρεύω την παιδική τους οδοντόκρεμα! Είναι ένα βήμα παραπάνω όταν πρόκειται για οδοντόκρεμες για παιδιά. Περιέχει επίσης το αγαπημένο ορυκτό υδροξυαπατίτη. Μου αρέσει που υπάρχει στην παιδική οδοντόκρεμα, ειδικά επειδή δεν μπορούν να είναι τόσο καλοί στο βούρτσισμα των δοντιών τους. Επίσης, μου αρέσει το γεγονός ότι είναι εντάξει αν κατά λάθος καταπιούν λίγο – δεν έχω φρικιαστικές στιγμές ως μαμά! Τα παιδιά μου λατρεύουν τη γεύση κουρκούτι για κέικ. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: GURLGONEGREEN για έκπτωση 10%. Αποκτήστε το εδώ!

στοματικό διάλυμα – Μόλις δοκίμασα το στοματικό τους διάλυμα πριν από μερικούς μήνες για πρώτη φορά και είναι τόσο καλό! Ακόμη και ο σύζυγός μου έχει εμμονή με αυτό τώρα. Είναι αυτό το πρόσθετο βήμα στην προφορική σας ρουτίνα που τα παίρνει πραγματικά όλα σε μια βαθμίδα. Η αναπνοή μου μυρίζει φρέσκια και τα δόντια μου αισθάνονται ακόμα πιο καθαρά. Το κάνω πρωί και βράδυ. Περιέχει επίσης το ορυκτό υδροξυαπατίτη, ώστε να αποκτάτε ακόμα περισσότερη αναμετάλλωση με τα δόντια σας! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: GURLGONEGREEN για έκπτωση 10%. Αποκτήστε το εδώ.

Χνούδι- Είμαι επίσης χρήστης του νήματος τους αφού έμαθα ότι περιέχει επίσης το ορυκτό υδροξυαπατίτη. Μου αρέσει πολύ που δημιούργησαν ένα νήμα με το ορυκτό σε αυτό, γιατί συχνά ανάμεσα στα δόντια σου μπορεί να σχηματιστούν πρώτα κοιλότητες. Όταν χρησιμοποιείτε νήμα με υδροξυαπατίτη, μπορείτε να κάνετε το ορυκτό στα δόντια σας να λειτουργεί σε εκείνα τα δυσπρόσιτα μέρη! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: GURLGONEGREEN για έκπτωση 10%. Πάρτε το νήμα εδώ.

Μπορείτε να δείτε την Ολιστική μου Προσέγγιση στη Στοματική Υγεία εδώ!

Συμπέρασμα: Αξίζει η οδοντόκρεμα Risewell;

Ναί! Η οδοντόκρεμα Risewell σίγουρα αξίζει τον κόπο. Μου αρέσει που είναι μια φυσική οδοντόκρεμα αλλά είναι πραγματικά αποτελεσματική. Είχα πάρα πολλούς ανθρώπους που μου είπαν ότι άλλαξαν σε μια φυσική οδοντόκρεμα και κατέληξαν να εμφανίσουν κοιλότητα. Οι φυσικές οδοντόκρεμες είναι εξαιρετικές στο να έχουν καθαρά συστατικά αλλά όχι απαραίτητα στο να είναι αποτελεσματικές. Εξακολουθείτε να θέλετε συστατικά που θα δυναμώνουν και θα προστατεύουν τα δόντια σας και εκεί έρχονται η οδοντόκρεμα και τα προϊόντα Risewell. Έχουν όλη τη συσκευασία! Οδοντόκρεμα και προϊόντα από το στόμα που είναι καθαρά αλλά και αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση των δοντιών σας. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: GURLGONEGREEN για έκπτωση 10%. Δείτε τα εδώ!

Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις προηγούμενες αναρτήσεις:

Ολιστική Προσέγγιση στην Οδοντιατρική Podcast

Ανασκόπηση Πρεβιοτικής Περιποίησης της Aleavia

Καλύτερα βιολογικά μαξιλάρια: Οι καλύτερες επιλογές μας!

Τα προϊόντα Risewell λειτουργούν για όλη την οικογένεια!

Leave a Comment